Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Nioh jsem nedokázal dohrát, ne kvůli obtížnosti ale spíš kvůli otravování malým inventářem a příběh mě nedokázal udržet  u hraní dostatečně dlouho protože hodně misí bylo pak dál rozvětvěno v nepovinné mise které byli vlastně an stejný mapě jen např. opačně. Dark Souls dophrajete za 30-40h ale Nioh? ve 30h jste pořád někde u čtvrtky příběhu 😀 jako někomu to samozřejmě může vyhovovat ale já u toho nevydržel. Momentálně jedu druhou playthrough Sekira.

    • Tak on Nioh je bojovka hodne riznuta ,,Diablem,,...navic prvni ,,dohrani,, je to same jako u diablovek, kdy se odemkne vyssi obtiznost s novym vybavenim a sety , vcetne novych misi a max lvlu pro staty a guardian spirity.  A tech obtiznosti je celkem 5 + nekonecny dungeon. Kazdopadne soubojovy system je treba ve srovnani se ,,souls,, mnohem propracovanejsi.

      • Carnage666

        No tím to bude, tenhle styl "grindu" mi tak úplně nevoní ale zase chápu každýho koho to chytne mě hra bavila podle Steamu 22h. A bavil mě na ní souls like gameplay. Ale jako jinak má combat určitě lepší. Až už DS3 se tvůrci rozhodli trochu experimentovat a Sekiro to zase trochu vylepšilo.

  • Nioh byla pekelna hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit