Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JamesFaith

    Na jednu stranu Splinter Cell v otevřeném světě zní divně.


    Na druhou bych si ale dokázal představit hru, kde Sama pošlou, plácnu, třeba do Ljubljaně ve Slovinsku, aby něco prověřil, ale během jeho mise dojde k převratu a Sam tak uvízne hluboko na nepřátelském území, kde pak bude kromě hlavního příběhu provádět sabotáže, odstraňovat pučisty a zachraňovat představitele původní vlády. 

  • flash789

    Jo, nebýt origins a odyssey tak se te sérii vyhýbám jak čert křízi, takhle je to už pro mne stravitelnejsi, i když pořád to není co bych si představoval. Pořád příliš arkadovych prvků.

  • Lukass

    Bodejt kdyz jim to lidi furt kupujou. 

  • Ilusiveman

    Ubisoft v rámci mezí open world umí. 

  • Celkem se i divim tomu, jak tu vsichni panikari z predstavy, ze by novy SC mohl byt open world. Vsak MGS5, kterej sice me osobne moc nebavil, ale vseobecne byl pokladanej za herni zlato, dokazal, ze spionazni akci jde dustojne udelat i v openworldu. Otazka je, jak by se toho chopil Ubisoft, mozna by to nedal na prvni dobrou, ale casem by to mohlo stat za to, kdo vi.

  • Hidden

    Ackoliv se mi predstava Splinter Cellu v otevrenem svete tez zda trochu nepatricna, uplne se ji nebranim. Dovedl bych si predstavit neco jako mix Splinter Cell a Alpha Protocol, v otevrenejsich oblastech, s otevrenymi volbami a podle toho se i odvijejici dej ruznymi smery, v zavilosti na tom cemu da hrac prioritu. Pokud to stale bude mit potrebnou hutnou atmosferu spionazniho thrilleru, proc ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit