Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Titulky pro zvědavce:
    http://www.youtube.com/watch?v=jZl-YWlWJp4
  • Doufám, že trošku poladěj ty souboje. Bohužel sem se k Zaklínači dostal až po Dark Souls a prostě kvůli těm soubojům sem to po hodině vzal.
  • nj, Skyrim - odohranych cez 180 hodin, mapa vysi na stene. Oproti tomu Zaklinac 2 - konzolovy tunel s hrdinom ktory nedokaze preskocit polmetrovy plot.
    V Skyrime mozete strielat z luku, kuzlit, pouzivat jednorucky, obojrucky, tupe zbrane, dva druhy brneni, craftenie a k tomu vsetkemu su samozrejme skily. Koncept ktory v Bethesde vymysleli pred x rokmi a ktory s obmenami funguje dodnes.
    Geralt z Rivie pouziva akurat svoje dva zaklinacske mece kvoli zaklinacskemu sposobu boja a chlasta vlastovky, co musi byt minimalne odvar z rulika zlomocneho, pretoze si k tomu musi sadnut.
    • Tikov
      ano, je v tom rulík a ještě oměj (ve větších množstvích také jedovatá) a světlík. Geralt není nějaký hej počkej hrdina zachránce světa a vesmíru v prášku, ale hotová postava- ty výčitky mi přijdou nemístné.
    • Neříkám že skyrim má své kouzlou, ale bohužel to co je na rpg nejdůležitější mu dost uniká ( a to příběh) naproti tomu v zaklínači je, asi proto to více lidem baví. Bethesda ty věci nevymyslela :D ale sebrala z jiných her, to co si mslíš že vymyslely oni tka už tu bylo dávno, :D
      takhle to je snad všude. že v zaklínačovi není crafting, skillpointy ( spíše talenty), tak to bych se hádal :D , tak to si to asi fakt nehrál. Pokud vim tka tam strom s talenty máš, dokonce dobře udělaný a co se týče craftingu tak si tam můžeš vyrobit nějakou zbraň, a ano jsou tam i dwouruční zbraně jako Cep, i dýky a dwouruční meče. Nejdříve si o tom něco zjisti a pak začni něco o tom psát :)
  • pridam se svou troskou do mlyna...TES serie (od morrowind ofc) me nikdy nabavila, nudne NPC, priserny combat system, genericke zbrane/armor, nerealisticky overpower pocit, u Skyrimu jsem chvilku vydrzel ale to co jsem vyjmenoval ho po par dnech dobehlo a uz jsem se k tomu nevratil...tento rok stalo hrat Dark Souls (hral jsem na ps3 i pc), uzasna atmosfera, paradni combat & customizace zbrani a duelling...jsem ale moc zvedavy jak dopadne zaklinac3, vypada ze CDP jsi je vedom nudy kterou TES ovplyva ale uvidime jestli dokazou stvorit Gothic 1 a 2 immersion (jak proklamuji a dle me se i inspiruji) ve svete s rozlohou Skyrim..
    • Když tě nebaví série, tak je snad jasný, že tě nebude bavit i nejnovější díl série. Mě taky nebaví Fifa, takže bych nebyl ani trochu překvapen, kdyby mě nebavil nejnovější díl Fifa. Tvůj názor je tak naprosto irelevantní a zbytečný. *3*
  • Každý další článek o Zaklínačovi 3 je vlastně takovým pokračováním nekonečného Skyrim hatingu v diskuzích. Někdy mi to připomíná ty diskuze na jednom nejmenovaným serveru, kde u článku např. o počasí nebo sexu se lidé baví o politice. *7*
  • Cahir
    Konečně je minoritní skupina hráčů, která kriticky poukazuje na totální lineárnost, generičnost a plochost zápletek a charakterů Skyrimu, zastoupena i někým ze strany vývojářů... Aneb, když za mým Mirkem Dušínem přijde NPC a řekne, že vidí, že jsem si nevydělal svoje peníze poctivě a že někoho jako jsem já by mohla guilda zlodějů využít, načež já nemůžu a) říct mu, že jsem Mirek Dušín b) napráskat ho strážným c) pokusit se celou guildu zlodějů potopit, jde můj role-play nutně k šípku... Tak hlavně, že si můžu vykovat zbroj...

    Obsidiani hernímu světu ukázali, že to jde jinak. Neposlouchal. Tak snad mu to hoši z CDP konečně omlátí o hlavu a Bethesda před dalšími díly projde nějakou sebereflexí...

    EDIT: A zase starej profil...
    • Souhlasím, po zahrání Fallout: New Vegas má tolerance k povrchnosti TES také dost silně poklesla. Teď ještě aby se zadařilo i CDP.
  • Ja teda nemuzu rict, ze bych se bal otevrenyho sveta v Zaklinaci 3. Nevim jestli CDP nekdy otevreny svet v nektere hre mel, sleduji od nich jen Zaklinace, ale nebojim se toho, ze by to CDP nezvladl. Nemam proste pocit, ze to dopadne spatne. Tomu studiu verim a libil se mi jejich pristup u Zaklinace 2 (myslim ze po tydnu nastalo stazeni veskerych ochran ze hry a zabyvali se hrou nadale).
  • Me prijde ze na otevrenejch svetech je nejtezsi level scaling, ten byl u skyrimu tragickej, hral sem na nejtezsi obtiznost z 5ti a ve ctvrtine hry uz sem vsechno drtil jak buh, ted hraju dark souls a to je jiny kafe *15*
    • Menttor
      V Zaklínačovi žádnej level scalling být nemá, takže to s tou otevřeností možná nakonec nebude tak horký.
  • CDPR je jedine studio ktoremu plne verim. Zaklinac 2 boli najlepsie "vyhodene" peniaze za hru. Ak bude Zaklinac 3 tak ultinatna hra ako 2ka, zaplatim im s velkou radostou. Oni si zasluzia. Snad asi najviac.
  • Můžeme jenom doufat, že pánové z CDR našli recept na tenhle problém...
    • žadny problem není, je to jen smyšleny pseudoproblem panu z CDR kteri s otevrenym svetem nemaji zkušenosti :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit