Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za upozornění, trojce se obloukem vyhnu.

    První dva díly jen tak nezapomenu, vizuálně to byla krásná hra s fajn myšlenkou, ale všechno ostatní byl totální průšvih, divné postavy a dialogy, nelogické řešení problémů a navíc to byla brutálně záseková a frustrující hra, ten neslaný nemastný závěr za tu torturu vůbec nestál.
    Nikdy víc! *16*
  • Oh fakt?! Já se tak těším! :) Syberii řadím mezi nejlepší adventůry :) spolu s Dreamfalem. :) To je skvělý. :)
    • Mám to naprosto stejně takže s napětím budu očekávat jak novou Syberii tak Dreamfall Chapters.
      • Dreamfall Chapters už je pár dní venku a co jsem tak nahrál,tak zatím nic moc.
  • Syberia je přehypovaná hra. Jediné co ve hře děláte je že chodíte po prázdných lokacích a voláte mobilem.
    • Za pravdu se zlobí.. máš deset mínusů ale všichni asi vědí že máš pravdu a nemají argumenty :) A ještě bych dodal, že v Syberii bylo málo interaktivních objektů na které se dalo najet myší a pokud nějaký takový byl, vždy byl daný objekt nějak začleněn v puzzlu, takže very easy. Délku hry uměle natahovali tím že hráč musel chodit od jedné NPC ke druhé přes deset obrazovek stále dokola (ten mi řikal.., běž se zeptat toho..). Jinak ten hype byl způsoben tím, že to byla snad jediná áčková adventura která v roce 2002 vyšla, proto byla nejlepší a údajně zachránila žánr adventur ;)
      • kdyz mi nekdo rekne, ze se mu libi Kamenak, tak si taky jen neco pomyslim, ale nema smysl cokoli dodat..
        • A řekni že nemám pravdu v příspěvku výše ohledně kritiky Syberie, minusko umí dát každej stejně jako napsat že každý má jiný vkus tak nemá smysl se o čemkoliv bavit ;) Možná pro tyhle lidi tu je systém plusů a mínusů, těch kteří vlastně nemají co říct ale za každou cenu musí nějak sdělovat vlastní "názor" :)
          • dal jsem minus, protoze s jeho nazorem nesouhlasim, neni potreba cokoli dodavat ani zde neplati povinnost svuj nazor oduvodnit.
            • Nemáš totiž co vysvětlovat, moc dobře víš ten člověk má pravdu :) Chodíš od jednoho npcčka ke druhému přes deset prázdných lokací sem a tam jako kokůtek a občas někomu zavoláš telefonem. Super zábava... chtělo by si to nejprve utřít slzy nostalgie a třeba si hru zahrát dneska bez předsudků. Jestli je něco nudnějšího než hrát Syberii, tak to je hrát Syberii dvojku. Na třetím místě je koukat se do zdi.
            • a uz vubec nechci vysvetlovat a komentovat zrovna komentar, ktery je jen vykrikem jedne vety. pokud nekdo Syberii dohraje a rekne, ze to je jen chozeni a volani telefonem, tak je to proste trollovskej kec, nic vic..
    • Bohužel musím souhlasit :-( Od dětství miluju adventury, na těch od LucasArts jsem vyrůstal. Z "moderních" mě naprosto okouzlila The Longest Journey (i Dreamfall, byť poněkud slabší), kterou jsem hrál několikrát, tak moc se mi líbila :-)

      O Syberii jsem slyšel, že je to kvalitativně tak na stejné úrovni jako TLJ a jde o výbornou hru. Hned jsem si ji na GoGu koupil, rovnou směle i druhý díl, a byl jsem neskutečně zklamán. Ještě první obrazovky se mi líbily - ta atmosféra, krásná ručně kreslená pozadí, hudba... Pak jsem zjistil, že příběh je přinejmenším nudný, puzzles vyloženě otřesné (buď úplně primitivní - seber na zemi klíč a použij ho na vrata a to na té samé obrazovce - nebo naopak strašlivý a nelogický pixel hunt), ten hezký hudební motiv je jen jeden a hraje stále dokola... Hrál jsem jedničku několik měsíců a to nikoli proto, že by byla dlouhá (není), nebo že by byla těžká (není), ale jednoduše proto, že jsem se do ní musel fakt nutit. Dvojku jsem nainstaloval, hrál 10 minut a od té doby jsem se ještě nepřinutil v ní pokračovat.

      Nemyslím si, že mě vůbec bude lákat si kupovat trojku.
      • tak to vubec nechapu. Mam jako nejoblibenejsi Longest Journey a Syberii (min prvni dil) radim hned tesne na druhe misto VYNIKAJICI atmosfera, pribeh a lokace...
  • Corvus
    Jedna z mých nejoblíbenějších adventurních sérií. Těším se. Není to ani tak dlouho, co jsem si zopakoval první díl *3*
    • Inquisitor
      Jo je to výborná adventura se skvělou atmosférou, snad se pokračování povede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit