Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holldir
    Já nvím jak vy, ale já v andromedě nvidím příliš negativ. Ano ty grimasy jsou divné to j, al asi tak jediné silné mínus. Co se týče příběhu j přesně takový jaký jsem ho já očekával už od prvních informací o novém dílu ME. Takže ten nezklamal a každý kdo tvrdí, že je zklamáním děj byl asi naivní když čekal něco ve stylu epického děje trilogie (epičtější příběh vymyslet nelze tak je hloupost ho očekávat). To rovnou můžete odpískat cod jen kvůli příběhu (Hold nikdo očividně nepochopil, že je MEA dělaná jako akční hra a ne jako epický příběh)

    Grafika nádherná a kam se hrabou jiné hry. Ale samozřejmě náročná až to hzký není. Na stroji který spustí všechny hry v UHD nespustit MEA na plné detaily ve FHD to je fakt bída. Bojový systém se jim povedl na jedničku a je mnohem zajímavější než ve kterýchkoliv hrách. Takže za co vlastně kritizujete tu hru? Za svou naivitu? Nejspíš:)
  • Jack1947
    Budou kruvit svým amaterským přístupem nějakou slibně vypadající hru ? noo páni... *7*
  • Toužili jste po sexu s některým ufounem ze star wars? Tak nyní máte příležitost! Star wars si vezmou do ruky tvůrci simulátoru vesmírné prostitutky. Wow so progresive.
  • Naposledy, když EA a BW společně dělali nějakou Star Wars hru tak vzniklo RPG...tedy MMORPG Star Wars: The Old Republic, hra která je plná neopravených bugů, po tehcnické stránce velmi špatná, dneska ji už skoro nikdo nehraje a jediný co ji drží při životě je Cartel Market a fanatičtí fanoušci Star Wars, kteří jsou schopni za šutr s nápisem Star Wars zaplatit několik tisíc...
    • Neopravenych nedulezitych bugu.
    • Tak černě bych to neviděl. Problém v krátké životnosti The Old Republic bych viděl v absenci late game obsahu. Jakmile dosáhnete maximálního levelu a splníte poslední příběhové mise, tak prakticky není co dělat. Můžete tak akurát jít a začít hrát za novou postavu.
      • CRYPT
        Je fakt ze end game content tam opravdu neni, jenomze jedez z nejvetsich neduchu je ten sh*t engine, o je proste ulet, potom nolovy PVE content a neskutecne dolovani penez za reskiny z MARKETU. Vzpominamna pocatky z roku 13, kdy jsemtu hru poprve zacal hrat. Nahral jsem tam x x x x x hodin, hraji ji doted, ale ta hra je opravdu dead
  • Podle obrázku jsem chvíli myslel, že se jedná o reklamu na Chytrou síť od O2...
  • jamar28
    "Jak to bude s případnou příští hrou z Shepardova univerza, to je prozatím ve hvězdách."

    Prosím ne. Už tu mrtvolu důstojně pohřběte.
    • Jediná možnost je sebrat kvalitní studio, dát jim prachy a znovu použít sheparda.

      Bez něj je ME naprosto o ničem.

      A jo taky vrátit rozhodnutí který maj význam a dopad. To znamená i smrt společníků.

      Jenže tohle už se nestane Bioware A tým pracuje na destiny klonu a zbytek studijí pracují na bůh ví čem(star wars, bf atd.)
      • Nepřijde mi, že by ME byl o konkrétním hrdinovi a už vůbec mi nepřijde, že je ten hrdina nějak výraznej nebo lépe řečeno že by to byla bůhvíjak zajímavá postava. To už spíš Garrus třeba.
      • jamar28
        Shepardův příběh už skončil. Já si nemyslím, že je to universum jednoho člověka. Andromeda mohla být dobrá hra, ta základní myšlenka je dobrá, ale oni ji nakonec nezvládli. A to ani řemeslně, což je fakt ostuda.
  • Díky kopíráku Destiny Anthem poslali k ledu celou serii? Díky BugWare, jste už dávno mrtvé studio :(
  • R.I.P. chystaná Star Wars hra. :D
  • spíš tak rozdat košťata a zametat chodníky, tam by snad nic nepokazili. Stačí že SW przní JJ Abrams, poté co zprznil Star Trek.
    • Tak ačkoliv jsem byl jeden z prvních, kdo se nechal slyšet, jak moc špatná je SW:VII a nové ST, tak musím říct, že za to jen z části může Abrams (kterej měl zůstat u špionážních thrillerů). Nadávejte studiím a producentům, kteří zformovali prvotní koncept. Ale hlavně nadávejte moderní "mass audience", která díky těm blbcům u kormidla, určuje finanční směr viz Marvel apod. A taky nadávejte těm, co řvou a brečí na sociálních sití, jak se jim něco nelíbí a co by udělali jinak a nadávejte těm, co jim dávaj "like", protože jsme znásilnili demokracii. A hlavně nadávajte na ty mlčící, co to nechávaj být.
      • neboj, já budu hlasovat peněženkou. Na SW VII jsem šel na premiéru a z kina jsem odcházel mírně řečeno rozpačitý, se SW VIII už se nachytat na hype nenechám. A tzv. mass audience musí být pěkně hloupoučké i u nás, když SW VII je na čsfd v červených číslech. Přitom to byl odpad, od směšného záporáku přes směšné hlavní hrdiny až po kopírku původní trilogie a díry v zápletce tak velké, že by jimi proklouzla i hvězda smrti.
        • Já odcházel mírně řečeno znechucenej. Paradoxně Rogue One se mi líbilo víc než prequely a po "Síla se probouzí" jsem prequely zpětně docenil za to, že nebyly úplně stupidní. Jestli někdy vyjde desítka a bude ještě blbější než sedmička, tak opoušim tuhle galaxii, protože v tý době proti nám budou Gungani intelektuálové. Last Jedi taky nechci ani vidět.

          Mass Effect je jedna z mála věcí, kde by mi nevadil remaster. Jedničku jsem nedavno poprvé zkoušel a ovládá se to fakt blbě a ani vizuálně nezestárla dobře, takže jsem to i přes zájem o příběh odinstaloval.
        • Stejne jako vy dva tady nadavate na vetsinu, ktery se ty filmy libej, tak ta vetsina se zase muze posmivat tomu vasemu vkusu. Uvedomujete si to vubec? :)
          • To není nadávání, ale konstatování. Dokážu velice detailně specifikovat, co je na tom špatně, pokud bys chtěl:) Měl by ses zamyslet nad tím, jestli s námi nesouhlasíš jen proto, že jsme na "druhé straně". My neříkáme, že se nám ty filmy nelíbí. Konstatujeme, že směr, kterým se ubírá "mass audience" v poslední době, je silně povrchní. Má to vliv na hry, filmy ...
            • A jsme doma.
            • Jo, běž si po svým untermensch.
            • To už regulerne prehanis...(nevím, jestli záměrně - abys ukázal, že moje tvrzení o tom, jak kazdyho názor na film je relevantní a není fér z něj kvůli tomu dělat vola, je blbost, anebo to opravdu myslíš vážně) I epizoda 4 je v porovnání s petkou nemastna, neslana, ale úvod do děje to byl dobrej. Níc víc bych za 7 neviděl, proste tu je potenciál na zajímavej vývoj. Ale jinak samozřejmě máš na svůj názor právo a já kvůli tomu z tebe nebudu (ikdyž mi to v nekterejch momentech dává zabrat) dělat ovci z fanboys stáda, který někdo sáhnul na modlu prvotní trilogie, u který si vykonstruovala jakejsi hlubší smysl (kterymu by se i sám Lucas pravděpodobně divil), vzniklej patrně časem, nostalgii a zdegerovanim vzpomínek díky konzumaci hromady dopovodnejch materiálu, her a bůh ví čeho všeho.
            • Ne, Phantom Menace a Attack of the Clones jsou minimálně o třídu horší než původní trilogie a dá se jim vytknout ledacos, ale Force Awakens je odfláknutej nekonzistentní slepenec vykalkulovanejch blitků. To můžeš srovnávat tak s prvníma Transformers a i ty jsou na tom o poznání líp.
            • Protože to hodnotis jako ucelený trilogie, zatímco u 7ky vycházís z jedinyho dilu. Zbytek bez komentáře.
            • Lidi, kterým se líbila epizoda VII samozřejmě námět k zamyšlení v původní trilogii nepostřehli, protože si všimli jen světelných mečů, střel z blasterů apod. Logicky. Sorry za spam.
            • A ano. Ve srovnání s Force Awakens je původní trilogie intelektuální nirvána a prequely konzistentní trilogie.
            • Relativistický plky a zavádějící úvahy netýkající se filmu. Jen jsi potvrdil, že dokážu na základě preference filmu člověka do jistý míry odhadnout, stejně jako každej s trochou rozumu.
            • Soudit někoho podle oblíbeného filmu je hloupost - můžeme mit oblíbenou sebevetsi kravinu, uz jen kvůli tomu, že k ní máme třeba citovou vazbu, danou okolnostmi - třeba první akcnak na kterej si se díval s tatou/synem , film, o kterým ste si celý prázdniny povídali s kamosema, první horror, film po kterým/před kterým sis poprvé zapichal s přítelkyní, atd... Za další, každej přeci můžeme sledovat filmy s trochu jiným záměrem , někdo si chce jen odfrknout, někdo od toho čeká zase námět k zamyšlení, a do tyhle škatulky bych rozhodně SW neradil - to jakože původní trilogie byla nějaká intelektuální nirvana? Nechci, aby to vyznělo, že se tu zastávám výhradně e. 7 - film se mi líbil, ale já rozhodně nejsem fanoušek tohohle universa, jen mám prostě rád sci-fi, ale vadí i , když někdo z někoho dělá idi.ota jen proto, že se mu líbí něco, co jemu ne.
            • V životě se naučíš, že aritmetický průměr nebo průměrování obecně je něco, co nefunguje a hlavně je to stav, který je orientační. Csfd jako takové je samozřejmě, co se týče hodnocení, nesměrodatné. To samé platí pro Rotteny apod.

              Co se týče Hvězdných válek Epizody VII:

              Stejně jako ostatní jsem čekal, co z toho Disney udělá.
              Pokud se budeme bavit o formě a obsahu, tak je to mix televziního filmu před obědem, který má specifické vlastnosti PG filmu. To automaticky neznamená, že jsou to negativní vlastnosti, jelikož u některé narace to funguje velice dobře, ale jak už se řešilo jinde, dnešní PG filmy nejsou jako byly kdysi. Všechno je povrchnější a lehčí. Abych se tu nevykecával, tak ti uvedu příklady: Stephen Sommers v roce 9899 přivedl na svět remake Mumie, která byla vedena ve velice lehkém duchu. Určitě to nebude první film, který měl takovou formu, ale osobně si pamatuju jen tohle (do určité míry se mi přístup líbil). Od té doby jsou PG-13 filmy (mimochodem, tenhle rating přinesl Spielberg) dost změnily. Zlehčily. Důvod? Krom globální psýchy nebo také kolektivního nevědomí (protože společnost má vlastní psyché), tak to jsou peníze, strach ... atd.. Ty vole..to je vedro :D
            • Zkus se někoho z nich zeptat, nebo si přečíst, co vypichujou kladný hodnocení na nějakym serveru. Určitě máš nějaký očekávání vůči člověku, kterýmu se líbí Babovřesky a já třeba nemam o moc lepší očekávání vůči lidem, co se jim líbí epizoda VII. Z mýho okolí se líbila jen lidem, který šli do kina nekriticky koukat na obrázky ze světa Star Wars a ani mi nebyli schopný říct, co se v tom filmu dělo. To bych si možná stejně pokecal i s lepidlářema v nějakym nonstopu, kdybych se tam neštítil jít stejně jako na epizodu VIII.
            • Ne, já chtěl jen podotknout, že tu je prostě druhá skupina lidí, která to právě na csfd drží v červených číslech a stejně, jako ty muzes přesně specifikovat, co se ti na těch filmech nelíbí, tahle skupina zase, předpokládám, může přesně říct co se jí na tom naopak líbí. A patrně je tahle skupina mnohem větší, než ta tvoje.
          • Samozřejmě, ale vkus není ani ryze subjektivní záležitost. Já si dokážu obhájit, proč se mi něco líbí a něco ne. O několik let později vidim něco znovu a občas vidim, že jsem něco nedocenil, ale většinou spíš přecenil.

            Zdravě kriticky uvažujícímu člověku se můžeš posmívat, ale nic to s nim neudělá, zatimco nekritický fanboys se po sebemenší konfrontaci jejich víry s odlišným názorem cítí okamžitě hrozně nesebejistě.
            • Přesně tak. Je to otázka (a teď to bude asi znít zvláštně) harmonie. Ti lidé, jak jsi řekl, nechtějí slyšet jiný názor, protože to ohrožuje jejich přesvědčení. Jejich způsob života. Je to otázka strachu.
  • KrPa
    To ma byt jako dobra zprava? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit