Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale nie a ja som uz cakal, ze konecne pride info o tej hre co vyvijaju par rokov (AOW 4?) :((
    paradox uz ide za kvantitou v poslednej dobe
    • Test
      • Test neůspěšný, furt jsi dementní
  • Zrovna včera jsem si nainstaloval na android Knights of Pen & Paper 2, teda chtěl jsem říct zrovna včera jsem celej den hrál jenom Knight...2. Zatím za ty prachy dobrý ještě to po mě snad nechtělo ani korunu (krom startpacku). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paradoxplaza.kopp2&hl=cs
  • Paradox má super hry, ale ta jejich cenová politika...

    Crusader Kings 2 na Steamu v košíku jen s nejdůležitějšími DLC za 33 EURO a to byla na základní hru sleva 75 % a DLC 50 %.
    • Nechci ti do toho kecat, ale je to pět let stará hra a pět let vývoje po vydání. Kup si jen základ a uvidíš, jak dlouho tě bude bavit. Já mám byzanc, islam, republiku, azteky a vikingy a stačilo to na 200h za nějakých 20E, kupoval jsem postupně ve slevách v rozmezí zhruba tří roků a popravdě už nemám potřebu kupovat žádné další dlc.

      Ono, že má CK2 mrtě DLC neznamená, že je potřebuješ ke hraní. U EU IV nemám žádné dlc a je plně hratelná a zábavná, Stellaris mám jen Leviathana.
      • Pro mě vedou old gods, way of life a customizační dlc pro pocit, že můžu změnit aspoň ten coat of arms. Taky používám ruler designer, ačkoli ten zcela ruší achievementy na steamu. Mám taky conclave. Za muslimy nehraju, indii taky ne, horse lords zbytečný a aztékové mi do evropy prostě nesmí.

        Sice možná ta dlc nutně nepotřebuju ke hraní, ale je škoda a je dost omezující hrát bez nich.

        EU IV hraju bez dlc. Jenom demo jsem vydržel hrát fakt dlouho.
      • Inquisitor
        Na EU IV stačí Art of War a Common Sense.
  • To si zase budu muset počkat až udělají další díl a pak koupit celou kolekci za normální peníze. To zase bude DLC fest.
    • To je tazko dat raz za dva mesiace hodinovu mzdu (alebo 2? mozno aj 4 ale to pochybujem ze predavaci za pokladnou v tescu smazia europu universalis...) na obsah do hry nad ktorou stravis stovky/tisice hodin? Zatial co deti kupuju stovky krabiciek v Oversrackach?
      • Ty bereš 1000 na hodinu? Slušný. Můžu k vám na brigádu?
      • Jinak EU4 mi teď ukazuje cenu všech DLC okolo 150 e s 50% slevou, bez ní jsi někde na 300e to se mi na hru zdá až až, ale je fakt, že salámovou metodou po stovkách měsíčně si to možná někdo neuvědomí. Asi jsem starší generace, ale já si ještě pamatuji, že vyšla hra za normální cenu a k ním možná 1-2 datadisky. Tohle už je jak MMO s paušálem.
        • Nastesti si to cim dal vice lidi zacina uvedomovat, krome hardcore fanboys, takze tento model jim uz dlouho nevydrzi. Ale DLC neni to, co mne trapi, proste je nekupuju. Co mne ale vytaci je, ze kvuli tem DLC meni i zakladni patchem a to nekdy dost zasadne a ja nemam moznost rict, ze ten patch proste nechci. Takze HoI 4 a Stellaris byly posledni hry, co jsem od nich koupil.
          • Proto čekám. EU3 jsem koupil komplet až když vyšla 4. Stejně tak HoI3. Victorie jsem se nebál, tam už snad DLC nehrozí. Stellaris se mi líbí, ale vyčkávám až bude 2 nebo přestanou chrlit DLC.
          • *zakladni hru patchem
      • Pokud se chceš nechat dojit, tak se doj. Každému podle jeho gusta. Já mám radši hru kompletní a nevadí mi si počkat, hrát je co, ale není čas a tísíce hodin už vůbec ne. Asi ti začaly prázdniny.
  • XorxoxTalarius
    To jsou dobre zpravy, tesim se na dalsi dil Overlorda a preji oboum partnerum stesti do budoucna a pro nas spoustu her.
    Kazdopadne kdyz jsme u toho Paradoxu, tak tady je pozvanka na jednu zajimavou LAN party EU IV kde se muzete potkat a poklabosit se cleny tymu *1*
    http://eu4lanparty.com/
    • Tak se jich nezapomente zeptat, z ci hlavy byl ten napad navysit ceny tak, aby hry ve Steam sleve staly nasledne stejne jako pred slevou. Jako mel jsem Paradox rad, ale timhle svinstvem to podelali.
      • Tím určitě myslíš tu vlnu zdražení, co teď přišla, každopádně ta se týkala toho, že měnili ceny podle kupní síly různých regionů, tzn. někde šly ceny nahoru (my), jinde zase dolů (třeba Polsko) a nebylo to plošné zdražení, aby i ve slevách to stálo stejně, na netu jsou o tom desítky článků a videí. Každopádně po backlashi se CEO omluvil a řekl, že až bude po Summer sale (protože v probíhající slevě je prý problém to měnit), ceny vrátí zpátky a lidem dají možnost refundu a další změny v cenách budou s komunitou probírat líp, aby v tom bylo jasno. Takže ano, podělali to, ale z jiného důvodu a nakonec se zachovali příkladně, tudíž bych je rozhodně nezatracoval, kéž by takhle uměli přiznat chybu i ostatní vydavatelé....
        • Ne, tim myslim, ze Pillars of Eternity staly pres vyprodejem 19 EUR a tesne pred tim zvysili cenu tak, aby tomu mohli dat nalepku -60% a cenu 18 EUR. Chybu uznali az po tom, co jim hodnoceni her spadlo na cervene Mostly negative. A za druhe, slusneho vydavatele by takovyto ojeb zakazniku ani nenapadl. Pominu-li fakt, ze takvoveto jednani je ve spouste statu EU nelegalni. A ano, nemohou menit ceny, ale nic jim nebrani upravit tu vysi slevy tak, aby se vysledna cena zmenila. Ale proc by to delali, ze? Takze ano, prikladny vydavatel...
          • Ok, tak o tom jsem neslyšel, pokud to bylo něco jiného než ten změněný regional pricing, tak v tom se jich samozřejmě zastávat nebudu.
          • Přesně tak, počítám, že to nebyl omyl, ale jen kličkování PR, aby nevypadali tak špatně, když jim to hráči nezkousli. Mít u hry tag slevy větší než 50% je teď lákavé, zvlášť když ho tam teď má skoro vše, ale zároveň si zachovat původní cenu je ještě lákavější a za pokus jim to evidentně stálo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit