Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shia LeBeouf to zahral dobre, nevim proc "nastesti". A smutny z odchodu M. Fox ? Zeby zastuzela puberta? Navic Carly ve trojce byla nahodou dobra pruzina. Ale obe stejne hraly druhe housle. Priste to chce cist recenze a nejit na film s tim ze to bude cyberporno;-)
    • ales.smutny
      Shia byl po prvním dílu v té roli křečovitý, ale třeba by mu to teď s pytlíkem na hlavě šlo líp (vážně, na to jaká je to naděje už je nebezpečně v jediné roli v různých filmech) a Megan "hrála" to, co se dalo v takovém popcornu dělat v dané roli, stupidně se protahovat na motorce a otevírat kapotu v desetivteřinovém slow motionu :) A šlo jí to dobře, než začala držkovat na Baye.

      Jenže když já šel na ty filmy, ještě nebyly recenze...u novinářských projekcí je to časté ;)
      • Aha tak pardon, ale nevědomost mě omlouvá. Nečekal jsem, že herní novináři taky chodí na novinářské filmové projekce. Nechodíte ale náhodou lišácky jen na ty, co se týkají svým obsahem i herní scény?
        • ales.smutny
          Omlouvá :) Vzhledem k tomu, že o filmu píšu déle, než o hrách, sakra, už to bude přes dekádu, tak to není zas tak překvapivé a žánrový výběr mám tedy nelimitovaný :) Jen toho času už teď tolik není.
  • prudislav
    Míchání highmoonovskýho cybertron universa s bayovo movieversem mi přijde poněkud nešťasný a nesmyslný.
    Jsem zvědav jak Edge zvládnou singl - Loadout je fajn takze se o MP část nebojim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit