Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komu se ta hra nelíbí tak ať se mnou nesouhlasí ale co ta hra vyšla koukla jsem se na hodnocení měla 2000 like .
    Takže podle lidí a mně je tahle hra je super.
  • Hlavně Telltale by měl už konečně něco dělat s větvením, optimalizací hráčova vlivu a strukturalizací příběhu. Hry se snaží tvářit, jak mnoho cest tam je, a přitom vždy vedou do jednoho bodu (aspoň jsem dost silně nabyl tohoto dojmu)... to je pro mě zklamání (Game of Thrones, Walking dead 2, Borderlands jsem hrál jen první 2 episody)... měli by si vzít příklad z Until Dawn, tam už přeci jenom příběhová struktura byla na tak 100x lepší úrovni. Jinak Minecraft nikomu neberu.
    • jakubc
      Jenže to by nešlo chrlit 10 her naráz, na to potřebuješ skvělé spisovatele/scénáristy a mnohem víc času. Bohužel se zdá, že tohle nikdy cíl Telltale nebyl, což je škoda, v jejich primitivní grafické i hratelnostní formě by se toho dalo dosáhnout, ale vyhrály prachy.
      • Pravdu díš. Hlavně pořádnou licenci a jedéém. Hltači příslušných licencí (však víme, vlastně všechny jejich hry mají nějako licenci a trademark) si to stejně koupí, stejně tak lidi, co mají rádi storytelling (což pro mě je snad vůbec nejdůležitější složka hry). No, ale chci jen říci, že jim to moc dlouho nevydrží, aby jim to nedopadlo jak s TSR (PnP RPG DnD campaign settingy ještě před nákupem WoTC)se svými světy (hodně licencí znamená větší roztříštěnost trhu kvůli zaměření určitých skupin kupujících hráčů na jednotlivé licence či světy = více lidí k zaměstnání jednotlivých titulů, ale menší objem příjmu z každého jednotlivého titulu).
  • Počet komentářů tady indukuje zájem, jaký o tuto hru je, tedy žádný. Dokonce ani jeden troll se tu neukázal. S tímhle Telltale šlápli vedle, bude to blbost.
    • Akorát to ukazuje zájem o hru mezi komunitou games.cz, jinak pro hráče Minecraftu (myslím 25 mega prodaných kopií určitě bylo), by to mohlo být fajn...
    • Jack1947
      Proč zrovna pošet komentáčů, chtěl jsem napsat něco ale nechtělo se mi koukat na trailer, protože je to Telltale takto bude nenáročná oddychovka a za ní jsem rád, překousnu i fakt že to budou jen prachsprosté kostičky ? si aspon rád za můj komentář? ty jeden trolle *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit