Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska neni dokoncenych 50% her co se vydavaj pod oznacenima Early access nebo Beta kde uz bezi VIP a kupujete ingame predmety za realny penize. Vetsinou kdyz si nekdo na neco stezuje, tak ho komunita utre s tim ze je to ea nebo beta. Tak ja myslim ze je na case vam uplakankum rict, ze dobre vam tak. Tohle jste si na sebe udelali sami. Kdyby lidi netolerovali tohle sra ck ovy jednani, tak bysme furt meli za nase penize dokonceny hry.
  • "Za hrdinkou se zavřely, naprosto nečekaně, dveře a hra vám napsala, že se za vámi zavřely dveře a šlus."

    Ten pocit znám. Tohle se mi teď stalo s Kentucky Route Zero. Dohrál jsem Act 2 a najednou konec hry, uprostřed ničeho, s tím, že časem budou další epizody. Což ale nejspíš byla moje chyba, že jsem si na Steamu nepřečetl magickou větičku "All Five Episodes of Ketucky Route Zero will be automatically available upon their release".
  • Já nevím, ale pořád mi to přijde jako lepší konec než ten, který byl u ME 3. *1*
  • GlaDOS
    To mi nepřijde jako důvod, proč vracet peníze. Podle všeho ta hra obsah má a není úplně blbý. Takto useknutý konec vážně vypadá hrozně, ale hry především hraji kvůli hře a ne kvůli dosáhnutí konce. V recenzi by to asi za tohle schytala, ale i tak je na hráči, aby se rozhodl, zda nebude spíše preferovat těch několik hodin obsahu nad formou příběhu. Když se to tak vezme, u Gone Home se dá k titulkům dostat v rámci několika (desítky) minut. The Stanley Parable může skončit do jedné minuty.
    • Tak nekteri naivove si jeste porad kupuji hry podle toho, co je u nich napsano. A pokud tam bylo napsano neco, co ve hre ve skutecnosti neni, tak proste neni co resit, naprosto bez ohledu na herni dobu.

      Rozumni lide si totiz stahnou gamesku z warezu, zahrajou a kdyz dospejou k nazoru, ze se pobavili, ze je nikdo neojebava ... tak si ji jdou trebas za rozumny peniz koupit.
      • Robotron3
        Takoví rozumní lidé existují jen ve fantazii nebo pohádkách. Jen id*ot by si šel koupit hru, kterou právě dohrál.
        • Mam za zadama na polici desitky, mozna spis uz nekolik stovek games, ktery nejsou ani rozbaleny, protoze na disku mam jejich cracklou verzi. A koupil jsem si je prave a vyhradne proto, ze sem konstatoval, ze je to dobrej kousek. Pro zajimavost, jednou z nich je trebas gothic 3 ... bez cracku nehratelnej ... hmm .. zajimavy, ze loading s crackem trva desetinu toho, co bez nej ... jinak je to priklad gamesky, kterou nikdo nikdy nespravil, protoze se vydavatel rozesel ve zlym s vyvojari.

          Jinak neikde neni receno, ze si to koupim "kdyz sem prave dohral", koupim si to casem, az to nekde uvidim komplet. Nedavam penize za pulku sekery, nevim proc bych mel davat za pulku hry.
        • Jen id*ot může napsat to, co jsi napsal ve druhé větě. *3*
        • Kinet1c
          tak asi som taky idiot, obcas to tak urobim, pretoze ked hra je tak dobra ze do buducna si ju opet zahram, tak si ju kupim napriek tomu ze som ju uz presiel (priklad. bastion, spec ops the line a ine), kde som najprv skusil, nebol som si isty a pod dohrani som si bol isty, ze to chcem, lebo to je dobre zahrat aj niekedy inokedy do buducna. Chcel som tak urobit aj s MMX, ale nedalo my to tak som to uz kupil v EAccess a paci sa my to teda velmi. (tu som riskoval, lebo ako som cital jedny zboznoju tento novy diel, iny zas ho posielaju kade lahsie) Riskol som kupil som a je to super, uz aby som mohol zahrat komplet hru, to cakanie ma zabija.
  • 5 - 8 h herní doby za 15 doláčů není až taková trága, ale ten konec je blbý i kdyby to měl být jen konec 1 epizody:(
    Nechápu, že po té vší práci jim nestálo za to, spastit alespoň comicsový epilog.
    • C-BEAM
      z článku je jasné, že ich od dokončenia hry jednoducho odsekol vydavatel. Ten sa zrejme spoliehal na kickstarter a keď nevyšiel tak si v icebergu niekto nas*al do gatí, zbavil sa vývojárov z interwave a nechal niekoho hru "dokončiť" nalepením obrazovky s textom. Žiaden vývojár ktorý na niečom pracuje by nenechal svoje dielo takto zhovadiť keby k tomu nebol prinútený.
      • Proto jsem nepsal .... " dokončit hru " , ale udělat něco jako krátký comicsový konec, který by jim udělal student UMPRUM za noc, a za to že bude na konci v creditech :)
      • Mas naivni predstavy o vyvojarich ... stejne tak bys moh rict, ze jim prece nikdo nebrani tu gamesku dodelat zadarmo doma ... drtiva vetsina vyvojaru nehne ani prstem, pokud za to nejsou $$$. To neni nic proti nim, chova se tak defakto kazdej normalni clovek.

        Uvedom si totiz, ze je celkem zaadni rozdil mezi tim, kdyz neco delas jako konicka, a pripadne si tim lehce privydelas vs kdyz je to tvoje prace.
        • C-BEAM
          ty si to obávam zase nepochopil *7* keď ich od hry niekto odstrihne nemôžu nič, iba šúpať nohami.
          • jiste jiste ... on si kazdej vyvojar neodnese domu kompletni zdrojaky ... a vse ostatni. Specielne kdyz se dneska naprosto bezne z domova dela.
          • To jako že jim vtrhlo okny dovnitř comando, a přesříhalo nic netušícím vývojářům kabely ?
            Před koncem neůspěšného Kickstarteru muselo být většině jasné, jak to asi skončí, plus to, že málokdo je vyhozen "na hodinu".
            • C-BEAM
              kto hovorí, že sa to stalo hodinu na hodinu ? alebo že vývojarí boli ničnetušiaci ? o čom to píšeš ? na vývoji hry sa po neúspechu s kickstarterom pokračovalo, vývojári boli ale postupne redukovaní až situácia zašla do bodu kedy si vydavatel povedal dosť, nie sú prachy, končíme. Nechal niekoho hru "dokončíť" textíkom a bolo vymalované.
  • Trošku mně to připomnělo konec Sudeki. Herní doba cca kolem 8 - 12 hodin ale TEN KONEC, TEN KONEC ! S přehledem strčí do kapsy i ME3.
    • ja hral Sudeki kolem 30 hodin a konec me prisel celkem ok..neudelal sis ten konec jinde nez ma byt nahodou..tech 8 hodin se mi nezda:)
      • 30 hodin mi přijde moc, hra byla hodně lineární. Maximum tak 20, nicméně ten konec byl prostě příšerný. Celý finální boss fight byl mírně řečeno postavený na hlavu (SPOILER: 4 hlavní postavy se obětují aby zbytek mohl porazit hlavního záporáka, načež člověk ani nemá možnost volby kterého hrdinu si vybrat do finálního souboje). Následovalo kratičké video ve stylu "Good job, game over" a to bylo vše.
  • A priblizna hracia doba? Ked to ma menej ako 5 hodin tak to bol vazne vysmech pre hraca.
    • No to by byla fakt tragédie pro nezávislou hru. Kdežto vysoce nákladové CoD takovou dobu v singlu mít může.
  • tak nedodelane, zabugovane, kratke hry jsou dneska bezna věc, a prodavaji se za plnou cenu..cemu se tak všichni divi. A většinou zadnej refund neexistuje, tady aspoň je.
    kazdej nouma chce delat hru ale nemá na to napady ani prostředky, takhle to pak dopada, viva kickstarter,greenlight atd.
    • ještě bych dodal ze nekteri jsou uz chytrejsi a schovavji sve nedodelane hry pod nalepkou Early Acces, samo za plnou cenu, s tim ze to asi za par let dodělají. tam pak uz nejaky refund neprichazi v úvahu vůbec, jen se modlit az budeme mit fousaty deti ze to dokonci.
  • Drakens
    Ty vole tak tohle je fakt drzost a v historii her to snad nemá období....nevzpomínám si na něco podobného a to s hrami dělám od 86 ...Nejhorší na tom je že to likviduje tenhle přístup nadějné projekty na kickstarteru a trošinku mě překvapuje že to prošlo steamem...
    • Robotron3
      Já si třeba vzpomínám na Rage, tam byl konec taky z ničeho nic utnutý a najednou nic. A peníze se bohužel nevracely *2*
      • Drakens
        Rage jsem nehrál *pokrčení ramen*

        Myšleno to bylo tak, že aniž by někdo něco řekl tak to takhle vydal jako plnohodnotnou hru...jasně máme tu případy kdy se hra rozdělila na dvě části nebo kdy hra vyšla v uplně strašné podobě jako třeba Alieni, ale tohle to si fakt nevzpomínám.

        A her na kontě mám celkem hodně *3*
      • smejki
        Konec v Rage nijak utnutý není.
        • to je pravda, lebo v Rage žiadny koniec nie je, vlastne ani príbeh....a celé je to nedorobok v podstate...ale takisto ako Dark Matter to je v podstate dobrá hra
        • Robotron3
          Tak tos buď nehrál, nebo hodně povrchně, že sis toho ani nevšim. Každopádně to neni jen muj názor, na nedodělaný konec v Rage už toho bylo napsáno hodně.
      • Od 86? tak to to asi moc nesledujes, podobných pripadu nedodelanych her jsou za poslední dobu desitky (blade of destiny, arma, legends of dawn atd..
  • Prečo potom nevracali peniaze za Mass Effect 3? a za iné uťaté AAA hry za 60 dolárov?? ako je Assassins Creed, Call of Duty, atď atď...tiež uťaté nezmyselné konce
    • Protoze to nevydalo pidistudio, ktery se s nikym soudit nebude. U ME3 bych nevidel problem konec, ale $$$ by meli vracet za celou serii, a to predevsim proto, ze celou serii tvrdili, ze se kazdy tvoje rozhodnuti na tom konci projevi, coz byla cisto cista lez.
    • Robotron3
      Asi blbej konec neplatí, nesmí tam bejt vůbec žádnej konec *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit