Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtěl bych se jen zeptat, jestli když si to nepředobjendam, tak tam ty řecký státy budo taky (i když nehratelný)
  • sv.Georgius
    Celkem mě zaskočili ty jednotky Athén moc jako Athénské vojsko to nevypadalo. Možná to bude zajímavé tolik národů mít v MP když se bude lišit bonusy ale zase to bude hodně podobné . . . . . . (skoro stejné jednotky a bonus na něco jiného)

    Já doufám že se nějak poperou s Falangy protože je to otřesné hraji pořád RTW + mody a Falangy se hodí na jednu věc bránění města. Rozmístíte falangy do uliček a boj trvá 1 hodinu a nikdo to neprojde.
    Ale otevřené pole ? Tam jsou Falangy ve hře hlavně Makedonského typu úplně k ničemu nedá se s nimi vůbec manévrovat a v bitvě hned prohraji na proti mobilnějšímu vojsku.

    Taky doufám že bude znatelně znát v rozdíl s manipulaci lehké a těžké pěchoty. Celkově to bude zajímavé balancovaní podle mě. Vybalancovat tak různorodé národy dá zabrat.

    Jsem byl nadšený že tam budou Athény ale po hraní RTW s mody se mě Řecko nějak přestalo líbit celkově ta lokalita. Spíše dám přednost (Keltům a Římanům)
    • Athénské vojsko přesně takto v této době vypadalo, byl to jakýsi mezičlánek mezi klasickou a makedonskou falangou. V tomto období už klasickou falangu používali jen Sparťané, ale ti také brzo přešli na makedonský typ.
      • sv.Georgius
        Právě že se mě to moc nezdá - Řekové používali štít Hoplon a Aspis. Také zbroj tvarovaný hrudní krunýř a látkovou či koženou zrboj http://2.bp.blogspot.com/-ExK0pCiKM84/T_rE_sHKBEI/AAAAAAAAAeY/Rw3LAciBEFU/s400/Linothorax.jpg

        Ale že by měli kroužkové brnění a štíty keltského typu jsem nikde nečetl nebo respektive neviděl proto mě to zarazilo. A Makedonci používali Aspis takže žádná zmínka o takových štítů jako je na videu co používají Athény.
  • Nevite kde se da předobjdenat ta asi limitovana 22 tisicova specialní edice?
    • Sberatelskou nejlepe asi z UK
      http://www.game.co.uk/en/total-war-rome-ii-collectors-edition-222836
      nebo z nemeckeho Amazonu.
      http://www.amazon.de/gp/product/B00CPNAD5M/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=19454&creativeASIN=B00CPNAD5M&linkCode=as2&tag=wwwkochmediac-21
      • a myslíš ze bude i v čr?a je lepší si to objednat hned až bude nebo počkat aby se hned nevyprodala?
        • V ČR bude (COMGAD), cena bude kolem 2000 Kč (info z XZONE)
        • Mozne to je, Total War je v cechach oblibeny. Dokonce je cestina jedna z 8mi svetovych jazyku do kterych se bude prekladat. :-] Kazdopadne ceny budou v lepsim pripade stejne jako v nemecku. Takze neni moc co resit.
  • Proc tu vsichni pisete neco o obedu? Prave jsem snedl snidani.
  • Ještě to ani nevyšlo, a už oznamují DLC.. :D
    • A nekteri maj pocit ze vyseknutej kus hry oznacenej jako DLC dostali zadarmo. *15*
      • Sice všichni mínuskujete tyhle komenty, ale proč to nejde dát rovnou do hry?
        • Hra bude hotova treba 3. srpna. Pak se to musi stihnout vylisovat, rozvest. Mezitim ten mesic budou pracovat na DLC a ty si ho pak muzes stahnout 3. zari jako pridavek. Kapisto?
  • hry rome total war jsou naprosto o ničem.Největší výsměh v celé této serii je umělá inteligence..hraji na hard/hard a bitvy probíhají vy stylu že na začátku máme oba cca 3000 můžů a nakonci bitvy je výsledek 2800 zabitých nepřátel v můj prospěch a 300 zabitých mých vojáků..zkoušel jsem bitvy i na very hard a bylo to naprosto totožné..počítač hraje s prominutím jak ydiot a bez váhání s naprostým klidem proti vám pošle desetihvězdičkového generála rovnou do falangy..co se týče diplomacie,tak to je taktéž solidní komedie..přijdu za sousedem a požádám o alianci,on to přime a v příštím kole na mě s naprostým klidem zautočí,bez jakéhokoliv postihu,stejně tak to platí i o mně..k čemu to tam pak je??Po cca 3 měsích hraní jsem zjistil,že stačí jen přijít na určitou taktiku,kterou lze praktikovat v téměř každé bitvě a nemůžete prohrát,pokud tedy nejste přečísleni 10:1,dipolomacie nemá žádný smyl,jediné co mě jakž takž bavilo bylo budování velkoměst..Co se týče Rome total war 2..z toho co jsem viděl z té ukázky,tak to bude jen další předskriptovaná hezky vypadající kravina..umělá inteligence,které je zde nejdůležitější,zůstává na stejném bodu mrazu jako u jeho předchozím dílu.
    • Shania
      Treba to neni chyba a AI proste simuluje nezkusenost, nedostatek informaci a chyby lidskeho faktoru, ktery vzdy mel rozhodujici vliv na výsledek bitev.

      Jestli si myslis, ze bitva je organizovana zalezitost, tak si vubec neuvedomujes, jaky je to chaos, jak tezke je dat rozkaz jednotkam a mit prehled o situaci.

      Ale jo, chtelo by to, aby aspon AI drzela formace:)
    • Předpokládám že jsi nehrál Shogun 2, je tam myslím 5 obtížností a jedna z nich legendární, pokud si ji dáš tak se ti nestane to co jsi popsal, jediné s čím jsem měl problém bylo obsazování a bránění měst, prakticky vždy měl takovou bitvu obránce v kapse. Proto jsem se snažil útočit na prázdná města a vojáky nejdříve vylákat, když už jsem musel útočit na plné město, dal jsem vždy simulaci. Jako obránci mi vždy stačilo odrazit armádu jednoho generála a ty zbylé se většinou někde sekli. A UI v kampani celkem solidní, až dosáhneš určité velikosti, tak tě všichni napadnou, spojenectví, nespojenectví - Tak jsem ani neměl nervy na dohrání hry na 2 nejtěžších obtížnostech, přitom předchozí TW všchny uplně pohoda.
      • Dohral jsem na Hard Long Campaign za Emperora. S 3 Allikama a 4 Vazalama. Chce to premyslet o dusledcich svojich akci a pokouset se odhadnout moznou expanzi ostatnich ... .
        • Na Hard jsem to taky dohrál, ale na Legendary a Very Hard jsem to vzdal, vazala jsem měl tuším jen jednoho a když jsem dosáhl určíté velkosti tak mi postupně vyhlásili všichni spojenci válku. Ještě v S2 problém s jídlem docela kumšt udržet se v plusu.
          • Co rikam je pro Fall of Samurai. Snazit se obsadit vsecko neni jedina strategie. Podminky vitezstvi jsou nastavene tak abys mel bud Aliance v ramci frakce Emperor / Shogun nebo jet metodu parniho valce. Legendary jsem rozehral, nedokoncil. Tam to bez Aliku nejde vubec.
    • ono se neda uplne hodnotit strategii na zaklade umele inteligence, to by i takový supcom nebo dawn of war 2 prepadlo. Skus multiplayer. I když nevim jaky je v tehle hre multiplayer podle me je to jen na efekt (jakože si pripadas cool ze ovladas velkou armadu) ale hratelnost nic moc...
      • Já bych tu umělou inteligenci na bojišti ještě třeba i překousl,ale v té hře jsou občas tak absurdní situace,že na to jen člověk nevěřícně zírá...mám tím namysli naprosto nesmyslné tahy počítače,neschopnost připůsobit se dané situaci,či směšné požadavky od frakce,která je napokraji porážky a podobně..Na tom bojišti je to hlavně o tom vymanévrovat správně jednotky a nedopustit aby se ti nepřítel dostal do boků či do zad..
        • Hodnotit dnes Rome 1 stare vice jak deset let, a prepokladat ze Rome 2 bude to same v lepsi grafice je Trollovina. Opatri si Shogun 2, zkus si Diplomacii, budes sokovan, AI je velmi chytra. a to je stara tak 3 roky. Rome 2 bude mit jeste lepsi... .
          Batlle AI je tradicne slabsi. Nicmene Obchvaty a formace zvlada dobre. Skutecna vyzva je multiplaier Avatar kampan, o te zrejme vubec nevis. Kritika je fajn vec, jen by mel clovek neco vedet, jinac vypada jak trotl. :-)
          • Seriously? Asi sme hrali dve rozdielne hry. TW nemá ani zďaleka takú diplomaciu ako Paradox a úprimne aj tá od Paradoxu mi miestami príde slabá.
            • Diplomacie od Pradoxu je urco propracovanejsi, i ekonomika. Oproti Total Waru ma asi tak o tisic hejblatek navic. Total War je postavene zhruba tak ze 80% jsou bitvy, 20% je mapa sveta, diplomacie, atd. Takovy Crusader Kings maji o dost mene epicke bitvy. :-]
  • Pilgrim66
    Na GMG se dá přeodbjednat za 45 dolaru (-25% voucher). Což je o 300 (200) levnější než naše obchody. Docela bych chtěl krabičku, ale 300 je 300...
  • 95martin
    Ahoj mám dotaz možná budu vypadat jako totální idiot, ale zajímalo by mně jestli si hru musím přeobjednat na oficiálních stránkách hry, abych dostal to řecké DLC nebo můžu přeobjednat i v jiných obchodech.
    • kdekoliv
  • Předpokládám že to pak půjde koupit i dodatečně, hrozně rád bych ty namyšlené sparťany rozdrtil svými slony, ale předobědnávat asi nebudu. *5*
    • vždyt se tady prezentuješ jako zarytej konzolista ktery tvrdi ze na pc nic dobre nevychazi *7*
      • TheGGG
        Asi 100krát sem říkal že total war je jedna z mála zajímavých her na pc. příště číst pozorněji
        • konzole zabiji herni prumysl a prototyp konzolisty je hlupák
          • TheGGG
            Konzole přinášejí tuny skvělých her, zzatímco pc scéna upadá. Pcčkář je jak starý dědek co na všechno nadává a krade v supermarketu
            • TheGGG
              co mám proti pc? nic
              co mám proti pcčkářům? jsou to namyšlení hejsi co si myslí že jsou něco extra a strašně rádi si hrají na skutečné hráče, přičemž ti starší které už nebaví hraní si svůj nezájem omlouvají tím že hry kvůli konzolím stejně nestojí za nic.
              PS: http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_video_game tady si přečti co má hra splňovat aby byla RPG, pak něco říkej
              Jinak když už hraješ dark souls tak než zase přifaříš s tunou keců o tom jak je hra bez příběhu, zkus si dát tu práci a ten příběh si ve hře najít.
              Většina hráčů co nedostane pod nos jako by ani nebylo, zvláštní že to většinou platí o pcčkářích kteří ani neví kolik informací o každé postavě se dá přímo v dark soul nalést. Pro pcčkáře zkažené hov*dinami jako WoW je to jen o farmení
            • nevim presne o co ti jde, ja proti konzolim nic nemam ani proti konzolistum. dragons dogma muze byt dobra hra, neznam to a kdybych chtel tak si klidne ps3 koupím.
              a je fakt že rpg delají možnosti volby (nemusí to byt zrovna v rozhovorech) a ne rozvoj postavy a to jsem si nevymyslel ja i když dnes se za rpg označuje kde co a rozvoj postavy mas i v cod.
            • TheGGG
              z tvého projevu jsem usoudil že buď máš zakrnělé prsty a nemůžeš psát na klávesnici, nebo máš nějaký problém v místě mezi ušima. Dark souls je RPG, jen nějací blázni pořád věří že RPG =výběr odpovědí v rozhovorech atd. Jinak já měl na mysli spíš dragons dogma, to je hra o které si mohou nechat pcčkáři jen zdát.
              Jinak máš pravdu, herní scéna upadá. Můžou za to rádoby nezávislí vývojáři a jejich marné pokusy oživit to co je už dávno mrtvé. Stará RPG z dob 16bitů dnes už zajímají jen důchodce a normální hráč si užívá vysokou kvalitu současných AAA titulů.
            • ani neviš co to vlastne je rpg, jestli myslíš že dark souls tak si mimo, to je jen akční hra s vyvojem postavy. a vyvoj postavy nedela rpg, proto ani diablo neni rpg. navic je to težke jen pro evropana ketry nepochopil že je to vlastne japonsky grind kde treba farmit levely a resetovat zombiky pri ohniku.
              ano mas pravdu herni scena upada diky hracum jako jsi ty kt. chteji nenarocnou zabavu. a je mi fuk jaka je to platforma jestli pc nebo konzole ja proti konzolim jako kusu hw nic nemam.
            • ty jseš ale hlupák ani nema smysl argumentovat a navic jsi trapnej
            • TheGGG
              Zjednodušené arkády? haha pán pécéčkář asi zakysl na nějakém pc š*tu a nezkusil nic z nabýdky hardcore RPG na konzolích. Glitchstarter je jen jasný důkaz úpadku pc scény, kdy hráči dávají peníze na kdejakou rádoby retro hov*dinu a mají pocit že je to vrátí do starých dob 16bitové nudy
            • skvelych jak pro koho, jsou to všechno zjednodušene arkady pro mainstream. a pc scena neupada diky kickstarterum kde jsme si my hraci zafinancovali skvele projekty, prikladmo planetary anihilation nebo par rpg-ček
    • hmm falangy proti slonům docela platí... *3*
  • 3x sláva! To bude masakr!! Snad to muj komp utáhne na rozumny urovni *1*
    Jen me stvou s tema dlckama. To je fakt mor. Ale takova je doba no...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit