Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čerstvý gameplay:
    http://www.youtube.com/watch?v=XEXBGOrh13I&feature=c4-overview&list=UUugJq15BiB-c1NDYPHiznWQ
    • no ja neviem, jak narazí kavaléria na slingers, ta za 3 sekundy zmizne celá jednotka? wtf? ja chápem, že to je slabučká jednotka ale odleteli tam jak muchy a pri počte min. 80 či koľko tak rýchlo padnú? Ďalej trvania bitiek, zatiaľ všetky čo zverejnili, veľmi rýchlo končia bitky. Ja nečakám celodenné boje ako tomu bolo naozaj ale ani ne pár minút bojov a kopec mŕtvych.
  • Chcem sa opýtať, či tu nie sú nijaký odborníci na hardware. Objednal som si nový noťas viac menej kvôli hre :D a chcem vedieť, či mi to táto zostava spustí na vysokých detailoch. Videl som oficiálne zverejnené nároky ale tým veľmi neverím. http://www.alza.sk/asus-k55vj-sx069d-black-d363978.htm?kampan=heureka.sk
    Dikes ;-)
  • Jason_dinAlt
    Přemýšlím, zda stojí za to si Rome II koupit když už mám koupen předchozí Shogun II.
    Mohl by mi prosím někdo stručně a přehledně popsat halvní rozdíly od předchozí verze hry? Tedy hlavně z pohledu herních mechanik. To že to bude super skvělé po grafické stránce je sice hrzké, ale pro mě má daleko vyšší prioritu hratelnost.
    Jediný důvod pro mne zatím je ten, že je nový díl zasazen zpět do Římské říše, která je mi daleko bližší než historické Japonsko z předchozího dílu.
    • A lehci otezku tam nemas?? *3* Je tu spousta inovaci a rozdilu oproti Shogunovi, ale nez je vsechny vypisovat, nechces si projit par clanku o hre...urcite se neco dozvis *3* Jinak nejakou velkou kulervouci zmenu necekej....Ja treba ani sam nevim co vsechno tam bude jinak, jelikoz informace nejsou zrovna podavany tak aby clovek jednoznacne vedel co bude jinak....hold CA/SEGA vzdycky toho vite malo *1* Ja hlavne doufam, ze nedojde k navratu cim vice obyvetel tim vetsi sance na revoltu....ono to je sice na jednu stranu logicke, ale vsichni vime jak to vypadalo v Rome I....V Shogunovi jsem tento problem resit nemusel - tam se tedy mesta bourili tak ci tak, ale clovek alespon vedel jak to rozumne vyresit....V Rome I jsem to resil budto znovudobytim mesta + vyvrazdenim a nebo jsem proste to blby mesto uprostred pouste, kde jsem nechtel mit velkou posadku ani investovat penize a tahy na budovani chramu a pod. a tak jsem je nechaval spojencum at si tam delaji co chcou - hlavne ve fazi hry kdy jsem se chystal na Egypt....Pomohlo ti to vubec....ne yase jsem se zamotal do svych myslenek.... *1* *1* *1* *1*
      • Jason_dinAlt
        Aha, takže žádná zásadní změna. Inu nakonec asi koupím, ale počkám až cena spadne pod 500.
        • Tak jak si hru poridis to ti vyvracet ani nemuzu a ani nebudu, ale rozhodne jsem tim nemel na mysli, ze za to ta hra nestoji....Jen to nebude zcela inovativni titul plny revolucnich zmen....ale pokud jsi chtel poridit pouze v pripade ze to bude zcela neco noveho - pak asi doporucim pockat na ty slevy....ja jako silenec a fanousek porizuju z "povinnosti" a protoze vim, ze me CA jeste nikdy nezklamalo....
  • http://www.examiner.com/article/total-war-rome-ii-exclusive-with-al-bickham

    pre nedočkavých je tu krátky rozhovor s Al Bickhamom (nič moc nové) ale ak patríte do kategórie, ktorá už hypnotizuje čas :D napr. ja sa o to pokúšam :D tak aj toto poteší ;-)
    • Diky moc!!!! Konecne vim jak to bude s limitem armad - KONECNE!!!! :D A ja to vsude hledam a ono to v nejakym clanku :D
  • sv.Georgius
    Tak ono dříve bylo logické že než začali vojáci přecházet na druhou loď ta loď se musela pořádně zafixovat který sebevrah by skákal z přídě lodi na jinou loď.

    Měli by to udělat jako dříve mít možnost zahákovat loď "zahákování může selhat" taky když v Empire byl možné ničit plachty tady by se ničili vesla popřípadě taky plachty.

    Střelci na lodích by měli být lépe rozestaveni ono vypadá trochu blbě loď a na tom čtverec lučišníků spíše kdyby byli různě rozházeny a podobně. Nárazy a tím nemyslím útok beranem by poškozovali vesla a posádku a podobně.

    Trochu si s tím pohrát tohle třeba měli některé hry které jsou 8 let staré jako Rise of Fall nebo Ancient War Sparta.

    Mě ani tak nezáleží na grafice ja šíleně ujíždím na těchto detailech :) a propracovanosti člověk si potom může vychutnat na plno bitvu a být u toho úplně mimo *2*
    • sv.Georgius
      Gnaeius Scipio dal v jedné námořní bitvě vhodit na nepřátelské lodi amfory naplněné smolou a pryskyřicí, které působily škodu jednak už při házení sovu vahou, jednak tím že rozteklý obsah byl potravou pro oheň". Pokud se lodě přiblížily ještě více, došlo na střelbu z luků, praků a vrhání kopí. Velmi kuriózní střelivo zmiňuje již citovaný Frontinus ve spojení s králem Antiochem - jeho vojáci v námořní bitvě prý na nepřítele na radu Hannibala metali nádoby se zmijemi, aby polekali nepřátelské vojáky a rozptylovali je v boji.
      • Kallessin183
        Když se řekne, otrávená zbraň představoval jsem si meč potřený jedem a ono to bylo takhle...

        Já ososbně mám hady v lásce tak, že bych asi postavil z štítu malý člun a zdrhal na břeh..
      • Zmije zní dobře - takový snad první antický nasazení organických zbraní v akci, ne? :D
  • sv.Georgius
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7da52cJLwW8&t=104

    Klidně na to mrkněte od začátku je tam i trenažer který použivaly ve starověku.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d4Dd5v_NHCs&t=8
  • Ve starověku byly prakticky pouze 2 způsoby boje lodí: buď náraz do lodě, nebo rychle najet blízko soupeřovo lodi a sejmout mu pádla. To druhé jsem na videu nějak neviděl.
  • vizuál to má važne hezkej
  • m.jungle
    jak to tak čtu, tak jsem asi jedinej člověk, kterému se zatím líbí uplně každičká informace a i podoba hry, velká města, kartičky jednotek, atd.. hrozně se tešim. :)
    • Jediný nejsi *3*
  • kdy bude recenze na payday 2, space hulk a europa universalis IV? hlavne eu4 nedavejte smejkimu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit