Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také se připojím do diskuze :)

    Víte, tyto sváry "co je lepší" jsou vážně pouze pro zakomplexované děti. Kterými vy (většina z vás) jistě nejste. Myslím, že bychom měli být rádi jak za první, tak za druhý titul. A nebudu považovat za ten první ani D3 ani TL2. Jsou to zkrátka dvě hry, který mají stejný základ, ale jiný vývojový tým a výsledky s ním spojené. Obě jsou to hry návykové se silnou a silnější fanouškovskou základnou. To, že jeden tábor neustále střílí do druhého, a ten druhý střílí zpátky, je asi pochopitelná věc, vzhledem k tomu, že jsme věčně nespokojená rasa a každý z nás, individualistů, chce mít za každou cenu to lepší. Avšak otázka není věru o tom, co převyšuje to druhé. otázka zní, co koho baví, to hrajte.
    Někomu vadí charakteristika vývoje postavy v D3, tak hraje TL2. někomu vadí vývoj postavy v TL2, tak hraje D3. Někomu vadí cartoon grafika TL2, tak hraje D. Někomu vadí zpracování D3, má raději něco netradičního, tak hraje TL2...
    Chápete už, kam tím mířím? Podejte si už konečně ruce. A ti z vás kteří hrají jednu značku, a nehráli druhou, zkuste to. třeba vás bude věru bavit i ta druhá :)
    Já osobně hraji TL2. Ta hra mě prostě baví. Projíždím hru stále odznova, s vyšším levelem a lepším lootem. A hra mě nepřestává bavit. Na D3, přiznám, jsem ještě neutrhl od své peněženky (která má více starostí, než kupování herú dost financí. Ale až se tak stane, rád si D3 zahraju, a budu u něj chrochtat blahem stejně, jako u TL2!
    Snad jsem vás neunudil k smrti :D
    C.
  • A když je člověk z IT oboru, trole?
  • Dag0
    Je k smíchu jak tady každej zakrslej neandrtálec srovnává D3 a T2.

    Místo toho aby sme byli rádi, že máme dvě super H&S, tak tady radši budeme plácat ho*na. Rozhodnout co je lepší prostě nejde.

    Koupil sem si jak D3 tak T2 a ani jednoho nelituju.
  • Srovnavat TL2 s D3 je stejne jako srovnavat trojkolku s autem. Doslova a dopismene. Mistni teenageri, kterym rodice nekoupili D3 si muzou frustrovane dal honit ega placanim o kvalitach TL2. Faktem je, ze jde o B-ckovy titul particky vyvojaru, kteri si chteli zkusit, jestli na to jeste maji. Nemaji.
    • Nevim co presne urcuje jestli je hra dobra nebo spatna celkove, ale muzu mluvit za sebe. D3 mam koupeny, hral jsem cca 200h od patche. Paragon lvl asi 34.
      Za celych 200h farmy mi nepadl jedinej item co by byl upgrade k mojemu gearu (240MF, farma aktu 3). Z mojeho pohledu to Blizz zabil svou nenazranosti a touhou po penezich. Hra ktera me sice bavila (je dobre udelana atd), ale jejiz princip (sbirani gearu) je rozbitej tim, ze gear nepada se spatne hraje. V prvnim Torchlightu jsem tenhle problem nemel a pokud neni ani v druhym, pak pro me bude T2 lepsi.
      • Nevis co urcuje, jestli je hra dobra nebo spatna? A tech 200hod ti nekdo drzel pistoli u hlavy a nutil te hrat? Anebo bys je radeji stravil v kombajnu na poli, ale co uz, kdyz nemas ten kombajn...? :)) Tech 200hod je castecna odpoved na tvoje "nevim". Dobrou hru urcuje v prve rade dobra hratelnost nasledovana atmosferou, UI, hernim systemem a konce peknou/stylovou grafikou. Diablo3 trumfuje po vsech techto strankach TL2 o nekolik radu. Je to spickovy AAA titul a lahudka pro PC hardcore hrace. To, co popisujes je naprosty nesmysl, mam 17 pratel ve friendlistu, vsichni Paragon cca 30-50 a vsichni mame dost dobry gear. Finta neni v tom mit legendaries od hlavy az k pate. Inferno obtiznost neni pro casual hrace, Inferno je pro hrace, kteri UMI Diablo hrat! Sila je v provazanosti skillu a gearu, v umeni sladit veci dohromady a pouzit je ve spravny moment. Diablo se musis naucit hrat, nestaci klikat, cekat az ti spadne ultimatni zbran a pak to s prstem s nose vykostit. Spousta mistnich vtipalku neni s to pochopit, ze D3 neni pro ne, ze jsou zkratka rekreacni hraci, kteri prahnou po detsky jednoduche zabave jakou nabizi prave TL2. Uzijte si ji a zapomente na Diablo :)
        • Placas kraviny. Nikdo mi nikde pistoli nedrzel, hral jsem to dobrovolne. Farmeni mi ale proste nedavalo zadny upgrade, tak na to dlabu.
          Umet hrat? Jako ze to neumim? Kdyz farmim a3 bez chcipani? Nejak mi nesedi ty tvoje blaboly o casualech. 200h od patche delalo 4-5h denne, to moc casual neni. Navic kritizuju drop, obtiznost je po tech nerfech uz dost nizko.
          Klikat a cekat na drop je presne to co vsichni co hrajou hack n slash delaji, jestli mas pocit ze ty to nejak "umis" a ostatni co si to farmi uplne stejne to neumi tak mas v palici akorat lejno.
          • Tak ses proste magor, ktery je schpen zabit 200hod sveho zivota klikanim a nezabavou, gratuluji. Ne, delam si legraci, je mi te lito. Pokud opravdu jenom zabijis cas, aniz by ses bavil+uznal, ze te hra pohltila a klikas v nadeji, ze ti neco spadne, tak mas problem se svym zivotem. Ale za to D3 nemuze, to je tvuj problem.
            • RavenHolm
              O.o: Vyse... na něj. S člověkem jako on se nemá nejmenší význam bavit.
            • Nikde jsem nepsal ze me to nebavilo, ani ze me to nebavilo. Takze tak. *7* Zajimave je taky jak mych 200h je zabitych ale jsi v parte co ma 30-50 paragon. Btw, ma cenu bavit se s nekym kdo vsechno dela spravne a ostatni spatne? *15*
      • nvm no, s 240mf na gearu + 75mf nephalem valor + 34lvl paragon mf, tak jestli dobre pocitam tak si na max, a jestli ti nepadlo nic lepsiho tak mas asi smulu...logicky je, ze s paragonem muzes sundavat mf gear a nasazovat survival gear...jinak kdyz mas teda takovou smulu, coz ti moc neverim, protoze vsichni kdo okolo me hrajou, ji teda rozhodne nemaj, tak existuje aukce...a na naky veci bys uz mel mit nasetreno na 34paragon...jinak aukce existuje i za goldy a hlavne za goldy na evropskym serveru, takze nevim, kam lidi porad chodi na ty vety o nenazranosti, to proste nepochopim, to je naprostej nesmysl...takze asi tak, sam si rek "je dobre udelana a tak" a nic lepsiho zase dlouho nebude...
        • Tak samozrejme verit nemusis, nejdrazsi vec byla asi za 3,5M, pak nejaka za 900k a par za 450k. Jeden spoluhrac nejaky Sun Keeper za 6M a druhy spoluhrac Blackthorn neck co se snad ani neprodal. Nasetreny goldy mam ale tenhle zpusob me nebere, chci gear dropovat.

          Ono je hodne vtipny ze jednou je odpoved na kritiku dropu to, ze jsi to podelal tim ze pouzivas aukci a timpadem se posunuje uroven co je pro tebe dobry (coz je pravda) ale podruhy ti nekdo napise ze kdyz nic nepada mas pouzit aukci. *15*

          Btw: nekde je video jak borec identifikuje 1000x ilvl 63, a vsechno krom jednoho itemu je crap.
    • Torchlight 2 je nejlepší diablovka dneška laskavě noschovávej hateování do napsané frašky.
      • prober se ze svyho vlhkyho snu a podivej se pravde do oci
  • FeebeEWN
    Torchlight II se mi moooc líbí :) mám 12lvl a stylizace hry mi prostě sedí. Co by taky člověk za cca 400 chtěl... Diablo stojí 3x tolik, ale 3x lepší není ani náhodou.
    • si idiot.di radsi hrat epic mickeyho ten ma taky peknou stylizaci.
  • BoB.2
    Zrušily češtinu pro T2 *11*
    • Vždyť ti není tolik, aby ses nemohl naučit angličtinu ne? Stejně jí budeš v životě potřebovat.
      • BoB.2
        Jak víš kolik mě je? *7*
        • walltar
          Nikdy není pozdě se učit anglicky .... *2*
          • Co máte pořád s tou angličtinou :), ta je dobrá tak na dovolenou, ale v Evropě je práce v německy mluvících zemích *3*
            • Trol.diskuzni
              To víš, skoro všichni jsme si ty otřepané fráze o nenahraditelnosti angličtiny (já bohužel i francouzštiny) museli ve škole vyslechnout... Tak to občas někomu vleze na mozek.
  • Mno... vidím to tak, že než výjde 1.0.5 v D3, tak dohraju Sleeping dogs :) a jestli mně ta 1.0.5 v D3 nepřesvědčí, tak se vhnu na Torchlight :) ... Jednička byla super a věřím, že 2 mne nezklame
  • Veskoslav
    Jinak zatím T II skvělé, přijemná hra na příjemných 8/10, časem možná zvýším. Jenom doufám, že se nedostaví stereotyp, co byl u 1. dílu, kvůli kterému jsem hru dohrál jenom jednou, jelikož být v nějakém XX. patře a pořád skoro to samé a stejné, to bylo na palici.
  • Black_Hand
    btw, doporucuju skvely, zabavny clanek na destructoidu :) http://www.destructoid.com/diablo-iii-is-blatantly-better-than-torchlight-ii-229923.phtml
    • Shania
      no hru mám už koupenou pár měsícu, večer jsme se k ní dostal a vyzkoušel, bohužel to na mě působí jako hodně chudý příbuzný k Diablu 3 a je tam proste vidět ten propastny rozdil ve zpracovaní, kde si v D3 vyhrali s každým detailem.

      Horší ale je,, že jsme si zahral tři clasy do páteho levelu a žádná z nich mě nezaujala vůbec ničím a zase je tam ten odporny talent tree. Takže teď mám velký problém s čím budu hrat. Rozhodně tomu dám šanci a zkusim to aspon jednou dohrat a třeba se to pak rozjede (pro Borderlands si radeji zajdu az po vikendu).
      • asi si to nehral poriadne, pretože už to nie je tree :)
        • Shania
          Jedinej rozdil je v tom, ze nemusis davat jeden body do predchoziho tieru jako u stromu, vsechny ostatni negativni vlastnosti to ma ale stejny. A myslim, ze jsme to jasne napsal, ze jsme do hral jen 3x do levelu 5.
          • Docela by mne zajímaly ty negativní vlastnosti *1*
            Skill tree mi přijde jako mnohem lepší řešení, než trapný arkádový odemykání skillů v D3
            • tak to si rekl peknou kravovinu blizzny nemaj sajnu jak se hry balancujou a tak z nich dělaj ultimatni sra-ky kde se nemuzeš v ničem rozhodovat pokud se ti to liby prosim ale ja mam nad svojema postavama rad absolutní kontrolu a rad se rozhoduju co si dam za skill kterou vec si nasadím. v D3 nemas kontrolu nad nicim a z tim jak malo a blbě padají itemy je customizace postav naprosto nulová
            • Shania
              Jo az na to, ze ten arkadovy system poskytuje mnohem vetsi vyber nez tohle.
            • ty si hroznej hardcorer.ten nejdrsnejsi hrac hack and slash her pod sluncem.

              v cem je to podle tebe arcadovy ty ultimatni true playare
    • no, ale stejně už má DIII vyděláno, víš jak. Takže Activision si může mnout ruce, jak to vyšlo a hráči tím zase souhlasili s politikou omezování ze strany Blizzardu. Je to škoda, už bychom mohli dostat rozum :), je to taky teď nebo nikdy.
  • Diablo 3 je v podstate dobrá hra. No veľa prvkov čo má Torchlight tam chýba a to dosť obmedzuje.
    Som 60 Monk 11 paragon, no už teraz uvažujem, že na to kašlem a vrhnem sa na Torchlight. Čo som čítal na IGN 9,1/10, tak je to tiež proste farm fest a v poslednej dobe mi to pride hlavne po dohrani diabla ako stereotypna nuda... a pritom mi **** vždy padne v diable po tom farmeni expov a dropov.

    Hra tu už niekto ten Torchlight (tAK sa sem vyjadrite pls) ? Chcel by som kvalitnu recenziu a hlavne by som chcel tu hru porovnat s Diablom 3. ano chcem to porovnat - ostatne o tom to cele je. Zistiť či sa do toho oplati isť a či to ponúka viac - než len nonstop farm fest.
    • Torchlight 2 by som prirovnal k D2 s novými vychýtavkami, pety, nemusíš investovať body do jedného skillu aby sa ti odomkol ďaľší, pri rozdeľovaní bodov do statov krásne vidíš čo vylepšuješ. A náhodne generované prostredie je jedno veľké FUCK YOU Blizzardu. Grafika je jednoduchá, ale aj napriek tomu vyzerá všetko úžasne.
    • 19e není tak moc aby jsi si to nemohl vyzkoušet na vlastní pěst a věř, že to bude lepší než nějaká recenze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit