Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

    v doporucenich odkazujete na Uncharted 4 za krasnych 500,- na CZC. rad bych upozornil, ze v JRC maji tu hru ted za krasnych 249,-. stejne jako Last of Us...

  • triptich

    pozerám doporučenia a tento rok spočiatku nevyzeral najlepšie, ale končíme vo veľkom štýle. zas je tu pretlak kandidátov na hru roka a to aj keď nezapočítam veľké AAA tituly a exkluzivity.

  • dworkin

    Když se doporučují i starší hry, tak o Vánocích určitě půjde do slevy Horizon: Zero Dawn a kdo má doma PS4 a ještě ji nehrál, o hodně přichází. Já jsem ji měl zaškatulkovanou jako "lovení robotickejch dinosaurů" a koupil jsem ji jenom proto, že byla ve velké slevě... A pak jsem ji hrál třeba šest hodin v kuse, což se mi dneska už nestává. Vynikající záležitost. A na 5.1 systému domácího kina a na 4K televizi se zapnutým HDR je to navíc úžasnej audiovizuální zážitek. Léta jsem na hraní používal pouze sluchátka, ale subwoofer je subwoofer. Když na vás robo-tyranosaurus z bezprostřední blízkosti zařve, tak to prostě potřebujete nejen slyšet. Potřebujete to cejtit po celým těle. Pak teprve člověk pořádně docení, co to po něm jde za obrovskou a nebezpečnou bestii. :)


  • Mart9

    Nejprve jsem byl v šoku, že někdo z Games.cz skutečně doporučil Kingdom Come. Nicméně v odstavci je místo zmínky o tom, jak skvělá hra to je, napsáno pouze to, že jsou bugy opravené a že je hra levnější než dřív. Jak typické pro Games, kde se KCD většinou pouze pošklebují.

  • Meow

    A koho nemáte rádi, tomu kupte novej Fallout

    • Jack1947

      Moc peněz...

  • KrPa

    😀ten uvodni obrazek z fortnite  

  • KamilZm

    Dejte si pod stromeček Company of Heroes 2, aktuálně  zdarma na Steamu.

  • TheGGG

    hmmm... takže zase radši svetry a šály... dědovi koupím zeldu nebo diablo a on mě tu omalovánku omlátí o hlavu... a dobré hry už všichni doma máme, takže RDR 2, God of war atd. to nemá cenu řešit.

    Chtělo by to nějaký hidden gem....

    • triptich

      definuj hidden gem....

      Return of the Obra Dinn, Dead Cells, Into the Breach, Banner saga, Pillars of Eternity II: Deadfire, RimWorld,

      zo starších kúskov Rain World, Ruiner, Cities: Skylines, Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, Prison Architect, Banished, Invisible, Inc., Overcooked, Transistor, Bastion, FTL, Darkest Dungeon, Stardew Valley, remake Crasha, Battle Brothers, Hollow Knight...

      nebál by som sa hitmana 2, spidermana, detroitu, captain Toad, zeldy, mario and rabbits, spyra, two point hospital. project hospital by som riskol, taktiež subnauticu alebo abzu.

      • TheGGG

        spousta těch věcí jsou šíleně provařené indie hry... o kterých redaktoři games mluví v každém díle...

        hidden gem je tak trochu subjektivní, super hra, která mě zaujme, ale zatím jsem o ní neslyšel... takhle jsem kdysi narazil náhodou např. na valkyria chronicles...

        no já budu dál hledat...

        • triptich

          to, že sú prevarené je práve preto, že sú naozaj dobré a pozornosť si zaslúžia. za mňa je to napr. ten rain world, ku ktorému som sa dostal cez už neexistujúcu indi(e)kaci. valkyriu ponznám zas ja a jej "marketing" som si sledoval, na hru som čakal.

          ak nejaký ten hidden gem objavíš, daj echo.

        • Co třeba Hegemony III nebo Star Ruler 2. Ty tady na games.cz zdárně vyignorovali. Obě jsou mostly possitive a když projedeš negativní, tak jsou to chytráci co si to koupili na základě screenshotů a ani nečetli popis. Např. jeden od toho čekal Total War a nelíbilo se mu, že hra je celá realtime místo tahů, jiný zase čekal, že bude stavět město jako v caesarovi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit