Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdá se mi to nebo ta hra prostě neni moc dobrá (vyjma technologický stránky)? dohrál sem thief 1 a 3, skoro dohrál 2ku, miluju tydle plíživky, ALE. stojim dva metry od svíčky v mrňavym pokojíku a nejsem vidět, 3 metry od pochodně nejsem vidět, AI je slepá jak patrona, celá hra je dost světlá defaultně, AI nereaguje na otvírání dvěří. a taky je to dost těžký, na střední obtížnost je kumšt vubec někoho omráčit, zkoušel sem 7 nebo 8 misí, nedohrál sem ANI JEDNU. ne že by to nešlo, ale spíš mě to dicky přestalo bavit, 20x save před pokusem omráčit, nakonec to vzdám a zahraju si jinou... to stejný. na jednu stranu je fajn, že je to těžší, thief byl v některých ohledech přehnaně snadnej (stačil malej tmavej čtvereček a nikdo vás neviděl), ale tohle je dost frustrující. ta hra vás nakonec dožene k tomu, že budete klikat na quicksave každých pár kroků.. ovládání mi příde taky přehnaný, potřebujete pomalu půlku klávesnice.. ta hra prostě NENI tak dobrá jako thief...

  • Update usnadní tvorbu misí lidem, kteří už umějí s editorem. Jestli s editorem neumíte a chtěli jste si konečně spíchnout svoji vlastní FM, tak na to zapomeňte. Je to škoda, protože kdyby si někdo dal tu práci a vytvořil editor pro masy, tak by to TDM neuvěřitelně odpíchlo. I tak jsou tam ale fenomenální mapy.
    • C-BEAM
      Thief byl je a bude hra velice úzké skupiny hráčů, lidé schopni tvořit FM na vysoké / žádané úrovni nemají s editorem nejmenší problém a o FM tvořené zástupci mas přirozeně nemá nikdo zájem. A kdo se nedokáže v dnešní době s milionem tutoriálů naučit pracovat s Radiantem ten ať se na leveldizajn vykašle.
      • To je jen tvoje domněnka, že o takové mise nikdo nemá zájem. A nakonec, tebe by nikdo nenutil je hrát. Mohl by sis dál sjíždět svoje oblíbené mapy pořád dokola. Takže jedinej důvod, proč nezjednodušit tvorbu map, mi vychází strach, že do elitářského kroužku zasvěcených by mohla nakouknout širší hráčská veřejnost. Trochu mi to připomíná, když do kin dorazilo Společenstvo prstenu a místní nerdi prskali a hlasitě naříkali, jak je možný, že se o Pánu prstenů teď baví i babky v kantýně. Taková svatokrádež, taková degradace Posvátného Čtiva. Zlý mainstream zahubil klasiku. A co stalo? P*d. Akorát spousta lidí si ty filmy hezky užila. A to samý by se stalo v případě Dark Modu.
        • Problem je spis narocnost toho takovej editor udelat.. Jinak diky ze sirite slovo o TDM, je to moje srdcovka, spolecne s Thief 1, 2 a hlavne s FM do nich.
          • Bylo by to náročný, ale udělat by to šlo. A zisk by podle mě převážil nad náklady.

            TDM je super, pravý pokračovatel Thiefa. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit