Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kamil.Zatlouikal
    PC verze nemá na Metacritic 76 bodů, ale jen 68... tak tady nešvindlujte!
    • Jack1947
      Nene, správně má být Neswindlujte! *2*
      • hi, captain obvious
  • Vojta_Ilavsky
    Pavle, snažně tě prosím, udělej si čas a šup Gamesplay.
  • Tu hru miluji, investice vůbec nelituji. Navíc jsme s devem řešili, že by bylo supr do hry přidat endless "hoardmode", jen zatím úplně nemá jasno, jak to provést, aby to nebyla nuda. Doteď se trápil, protože nějací lidé si stěžovali na špatně fungující ovládání (-> proto celkem nefér blbé hodnocení hry na Steamu), s čimž jsem na gamepadu ani klávesnici vůbec neměl problém, i když hrát Swindle na klávesnici je trochu prstolam.
    • jeanczarny
      Mě to právě trochu zarazilo. Včera jsem koukal na rewiev od TB a ten na ovládání nenechal nit suchou a tolik sprostejch výrazů už jsem dlouho v jeho videu neslyšel. Navíc popisoval, jak s tebou může procedurální generování pěkně zamést, když vygeneruje první level tak, že se nedá nikam dostat, do druhého levlu si tak nic nekoupíš a už se vezeš. To že ti hra neřekne, že se dá třeba útočit a musíš si to najít v controls mi přijde taky jako naprosté diletantství.
      Ta hra se mi vizuálně i tématem strašně líbí ale právě ty negativní recenze mě zaráží a s koupí váhám.
      • Jinak, časté negativní reakce:
        * hra tak těžká až to není zábava a pokaždé umřu nefér!
        * když pochopím jak funguje nepřítel X, tak se objeví nepřítel Y, a nikde není napsané, jak funguje!
        * nedá se dostat k terminálu protože ještě nemám upgrade XYZ

        Je to prostě hra, co tě moc nevede za ručičky a součástí té hratelnosti je myslím si fakt všechno osahat sám. Jo, umřeš 100 000x. No a co. :-)
      • Hej ovládání gamepadem mi přišlo fakt intuitivní, přijde mi, že ti lidi čekají že se to bude ovládat jako supermeatboy, ale je to hodně o vyčkávání a risku. Ad náhodná generace levelů: když se ti vygeneruje blbý level, tak to prostě projdeš a odložíš to o den. Obtížnost si nastavuješ sám podle toho, jestli raději chceš farmit lehčí levely za míň peněz nebo riskovat těžší levely. Jinak: projel jsem to už asi 4x a ani jednou jsem nevyhrál. :-D Jsem fakt špatný hráč, ale jednou to fakt zvládnu. :-D A když jsi u konce limitu, tak můžeš investovat peníze do oddálení konce hry, ale ta cena stoupá geometrickou řadou.
        • nightborne
          Hele já ukrad baziliška až napotřetí, takže žádnej strach. A jinak ta hra je, jak píšu, skvělá, na ovládání se dá si zvyknout a nutnost si všechno zjistit sám a o to větší radost mít, když něco pěkně vykoumáš, považuju spíš za klad než zápor =).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit