Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně to tedy přijde supr... Jak atmosfera, rozhovory, postavy, všechno... Přijde mi to jako Telltale/Dishonored a obojí mám rád...:D
  • Něco o herním systému a volbách... ne do parlamentu :-)
    www.mujweb.cz/farflame/clanek21.htm
  • Neviem, nikdy som nehral nic od Telltale Games. Pod pojmom "Adventura" sa mi vybavi napr. Posel smrti, Sanitarium, Still Life seria, alebo Cyberia. Ako funguju tie "nove adventúry" ? Je to nieco ako interaktivny film? Na tie som cital zle recenzie este v casopise Bit v devedesiatich rokoch *2*
    • Já mám jen první serii Walking Dead od Telltale. Nedohrál jsem ji. Při hraní jsem si připadal, že koukám na seriál a každou chvilku je tento seriál přerušen a já musím zmačknout nějaké tlačítko, aby seriál pokračoval a takto pořád dokola. Řekl bych, že je to podobný pocit, jako při sledování filmu v TV, který přeruší reklama. TV už hodně let nevlastním. :-D Více ke klasické point and click má Life is strange, kde se už člověk zaměřuje kurzoram myši na objekty, jen ten děj není pro mne moc zajimavý.
    • Zkus si první epizody nějakých her,které bývají zdarma.(Life Is Strange,Batman Telltale)

      Mě tyto hry moc nebavily,ale vás třeba budou.
    • Není to klasická point and click adventura, nemáš klasický inventář na sbírání a libovolné používání předmětů. Hra tě vede sama, sama ukazuje místa s interakcí, volby použití předmětů jsou minimální, vždy hra jasně naznačí, co a kde se použije a daný předmět se v pomyslném inventáři vybere sám.

      Takže se jen chodí po lokacích, mluví s postavami (výběr odpovědí) a nejdéle z hraní zabere sledování cutscén. Takže ano, já tyhle hry také nazývám interaktivními filmy, adventury to opravdu nejsou.
    • interaktivni serial, nebrat

      minimalne, dokud to nevyjde cely
      • Jack1947
        Ne, na seriál taky koukáš po dílech ( i když někdo čeká na více dílů) záleží na vyvojařích jak dlouho jim bude prodleva mezi epizodami trvat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit