Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Nesmlouvavá, atmosférická stealthová PvP akce s opravdu neotřelým přístupem ke zvukům čehokoliv, dělá hru skutečně unikátním zážitkem. Každý zápas postupně graduje dokud se všechno neposere a vy utíkáte o život kukuřičnými poli doufajíc že nakonci nenarazíte na smečku zombie štěňátek, vran nebo rovnou ústí brokovnice jiného hráče... a často i všechno dohromady.

    Na mapu se spawne max 10 lidí. Dá se hrát solo, nebo duo. Je určitě lepší hrát s parťákem co vás může i oživit jinak zapláčete nad poměrně hardcore hratelností a kupou camperů při hraní solo.

    Rozhodně doporučuji všem kdo mají chuť na komornější PvP arena shooter s pomalejším tempem a hororovou atmoškou.

  • Jack1947

    Jsem myslel že tahle tmavá nudírná spíše spadne pozvolna do Frytuplej no mýlil se.

  • Carnage666

    Koupil jsem během free weekendu se slevou a konečně zahrál s kámošem co to hrál od tý doby co to bylo na Steamu a musim říct že neskutečná pecka, nikdy jsem nehrál žádnou hru kde je tak moc důležitý zvuk a zvuky prostředí aby člověk rozpoznal kde kudy a kdo jde. Mobové jsou právě spíš na otravování a pokažení plížení když chcete zabít jinej tým. Grafika naprosto luxusní, posledně jsem se zastavil a musel sem si prohlídnout jak detailní jsou kopřivy 😀 horší je to s tím že bossové jsou dohromady 3 a map taky není moc. Další věc, hrát solo je opravdu těžký a hrát ve dvou je nejlepší rozhodně s kámošem protože s random člověkem to taky není ono. Cryteku se tahle hra opravdu povedla.

  • Maxianimal

    Koupil jsem ve slevě a jsem spokojený. Přidali novou mapu, novou bounty, je tam spousta zbraní, itemů. Ale vizuální a zvuková stránka je prostě top. Atmosféra z toho sálá a je to jiný pohled na režim battle-royale. Doufám, že se Hunt bude zvedat a zvedat, Cryteku to z celého srdce přeji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit