Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nejbohatší a hlavně nejtlustší člověk... teda jestli Geben vůbec se na tomhle podílel. Všichni co takhle snadno zbohatnou dopadaj stejně... *7*
  • TF2 jsem hrál hodně, ještě před tím než zavedli level systém, takže level nemám žádnej. Na těch renderech z map je už vidět ten věk, chtělo by to sáhnout na tu hru víc než jen takhle.
    • Přes 2000h od doby co hra vyšla a pak sem přestal hrát teď po updatu jsem to zapnul a taky koukám, že jak největší loupák mam lvl 0 nebo 1.
      • jeanczarny
        TF2 má levely? o.O Koukám, že jsem to nehrál už opravdu dlouho...
  • Jack1947
    Jojo, 10 let hezké uvidíme jak na tom bude Overwatch

    Čím vyšší level jsem a stále bronze - tím toxičtější komunita to je ;) ( ty lepší level 400 why bronze lol? , nebo ne cílené přimo na mě ale i tak to je trochu nehezké " atlest i know hes bronze"

    Já jsem hrál SMITE ( než jsem dostal ban na rok) a tam to bylo normální, dokonce i v soukromejch zprávách. Inu ono to je snad dneska v každé team based hře, HOTS taky občas hezká fekálie třeba ve hře proti botům. Paladins občas taky, spíš se divím že ne tak často. Já dělám a asi vždy budu dělat chybu že jsem nahlásil jen minimum lidí. Kdežto mě nahlásí každou chvíly :D

    To nemluvě o tom že nepoužívám ani na poslouchání voice chat, protože v ezu se moc nepoužívá. Co jsem viděl videa tak to je taky hezké...

    TF2 co jsem četl není o moc lepší...
    • Vživotě mi nikdo ve Smite nemetkal na můj rank, nebo skill. Takže ono jestli nebylo tím, že si prostě jen marnej a nedokážeš si to ani přiznat :D , což mi přijde mnohem reálnější než to že sou všude všichni toxičtí.
      • Jack1947
        SMite jsem ani nehrál ranked zkusil jsem to jednou ( dodnes lituji) že jsem si neudělal Screenshot protože to bylo něco neskutečného a možná i trochu vtipného jak moc jsem byl proklet a zurážen,

        Takové to slovo - YOur mother should swallowed you so you wouldnt born" je spíše vtipná vsuvka.
        SMITE bylo spíše jen to že YOure trash, začlo to bejt pak před banem spíš otravné - v podstatě jsem dříve nechápal proč někdo tolik nadává - atp než jsem začal taky. Nicméně nikdy ne konkrétní osobě a ještě ve whisperu.
        SMITE jsem hrál defakto od začátku, takže vím jak se to mělo (alphy a to bylo rok po vydání nebo kolik) Kdyby nezavřely svou neschopností jedinou bojovou mmo hru tak by možná k tomu ani nedošlo.

        Jinak nechci spamovat s tím jak jsou lidi zlý nebo tak. Je jasné jsme jen lidi občas i mě rupnou nervy jistě... ale pak si řeknu je to jen hra.

        Nehledě na to že to vše je kvůli nefungujícímu Matchmakingu kterej je prostě špatně nastavenej.Něco málo jsem o tom četl a ta soba evidentně nikdy nehrála hry. Protože každou prohrou se ti snižuje skryté elo které tě pak přiřadí k slabším hráčům. Je to paradox 50/50. Jenže nikdo přesně neví jak to funguje.
    • Veskoslav
      A nebo je to prostě všechno dáno tebou. Jestli hraješ jako píšeš, tak mít Tě v týmu, jdu se dobrovolně zabít pokaždé, když se respawneš.
      • Jack1947
        Nebo prostě je to dáno komunitou a vzhledem k tomu že jsou toho plná fora. Jak již jsem psal nemám s tím zas takový problém Týmové hry jsou už takové.

        To aby nebyl Všeckoslav aby něco chytrého nenapsal. Takže si užij reakci - tímto s tebou v mém vláknu končím ;))
        • No na forech bude asi ten zlomek lidiček jako ty, tak si tam společně pobrečte jak sou všichni zlý a netahej sem ty vaše milné závěry..
          • Jack1947
            Mylné závěry, jen ze srandy si jsem si vygooglil, to bě doporučím taky nejtoxičtější hráče v LOl a mají tam toho hodně ( myslím screeny) takže si hezky počteš nejenom LOl Guild wars2 taky, Rocket League atp... WOW CS:GO.

            O to mi nešlo spíše jen takovej komentář.

            Ty o mě nic nevíš hodnotíš mě jen dle jednoho výroku. Navíc jsem nikdy nikde nebrečel, takže mýlíš se leda taky ty. Třeba díky Paladins a to se nedělám legraci jsem zjistil a naučil se co to je KYS :D ( mimoto to používám na trolly taky)
  • Co udělala komunita: pět map, nové čepice, nové taunty, skiny na zbraně, nové věci pro Pyra
    Co udělalo Valve: jednu mapu

    A kdo slízne všechnu smetanu?
    • Samozrejme ze Valve, protoze hracum dalo onen zaklad, do ktereho si muzou ty veci tvorit. Zaklad je vic, nez pozdejsi babovicky.
      • Plati todle u Skyrimu?
    • Já *5*
  • Tady je vidět, že se Valve už na nic dnes nezmůže, nebo spíše už ani nic nemusí dělat. Teda pokud někdo nepočítá jejich dota kartičky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit