Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT

    Zacal jsem s WoW pred rokem pri plne rozjetem Legionu a presel jsem po x letech hrani SWTORu. Priznam se, WoW jsem nikdy nechtel hrat, ta hra mi byla krajne nesympaticka. Kazdopadne Legion se mi moc zalibil a uz jsem u toho zustal. Lore nesleduji, priznam se, ze je to skoda, ale spis se soustredim jak hrat classy co me bavi, jak sparvne tocit a stat prio. Ale.... Sylvanas je z celeho WoW asi ma nejoblibenejsi postava (hraji za hordu) a je mi vcelku fu/ck co prikazala udelat. Samozrejme ono "vrazdeni" nevinnych je trochu zbytecne, ale verim, ze Blizzard v BfA nam prida zajimave dejove zvraty a vysvetleni. 

  • applepie_svk

    Hitl... Sylvanas did nothing wrong... LUL

    Mňa by viac zaujímalo, ako je možné, že taureni, krvavý elfovia a nightborne stoja za Sylvanas. Jedná vec je, že Horda podpálila Teldrasil, ale iná, že niektoré časti Hordy aj napriek svojmu momentálnemu spojenectvu majú aj iné, historické, spoločenské, pokrvné spojenectvá k nočným elfom. Nehovoriac o krvavých elfoch, ktorí tak povediac, prispievajú k rovnakému zločinu, aký na nich spáchal Arthas. Ono ten flashback u Sylvanas bol viac než len spomienkou na minulosť, bol to taktiež symbolom prítomnosti a toho v čo sa Sylvanas premenila.  Okrem toho, asi vrcholom bolo čo Sylvanas spáchala pri obrane Undercity, použitie chemických zbraní na vlastných a oživenie ich tiel, to je v očiach ako väčšiny Hordy niečo bez štipky cti. 

    Niesom si celkom istý, ale viac a viac to začína vyzerať, že buď Sylvanas skončí dekapitovaná Saurfangom, alebo čakáme na rozpad hordy ako celku. Bolo by zaujímavé, ak by však pribudla tretia frakcia. Ďalší scenár je, že je to práve ona, Sylvanas, ten o kom hovoril Il´  gynoth v Emerald Nightmare...

  • TheGGG

    tsss zase se maže za názor... ? kdo nemá rád primitivní fantasy omalovánku bude nemilorsdně smazán...😱insecure af

    • Reeki

      To bude tím že v každé diskuzi o wowku na hru a hráče jen nadáváš, tim pádem jsi permanentně mazan. Uděláš nejlépe když budeš svá moudra psát jen v seperultramega  cool hře CoD, tam tě nejspíše mazat nebudou. 

  • Kravicka

    FOR THE HORDE!!!

  • Už by si od WoW měli dát pauzu a konečně udělat Warcraft 4. Cinematic filmy jsou skvělý a hra by jich mohla být plná. Vždycky ve Warcraft šlo o boj mezi aliancí a hordou, tak by se to teď hodilo :(

  • Ono je smutné na tom to, že lore warcraftu je budován už dlouhou dobu tak, že Horda není jen bezcitná banda vrahů co si to užívá a naopak ALiance není vždy vykreslována jako ti hodní svatí lidičci, kterým je jen ubližováno. A pak se blizzard vytasí s tímhle, úplně změní Sylvanas osobnost a zase to je jen trapné zlí vs hodní. Prostě je to šílenej krok zpět a snad se to dál v tomhle datadisku napraví a vysvětlí. Protože pokud nebude nějak odůvodněno její chování (důvod, že to je zlá mrtvá elfka neberu, protože to ona doposud nebyla) tak je to mega FAIL na úrovni Warcraft filmu...

    • "Úplně změní Sylvanas osobnost"

      Pardon? Kdy změnili její osobnost? Co já pamatuji, tak od chvíle co se stala nemrtvou byla vždycky sobecká a šlo ji jen o ní a její moc (proto je všem tak sympatická). Ve WOTLK vytvořila nákazu, která poté byla využita proti oboum frakcím. Později takřka vyvraždila Gilneas. Né oni ji nezměnili osobnost, to jen my jsme špatně pochopili narážky a videa jako Vol'Jinu smrt a pod.

      • Konečně někdo, kdo trochu sleduje lore. Ono se stačí podívat, jaká byla vypočítavá mrcha už ve Warcraft 3, kdy využívala dreadlordy a Garithose, kterýho potom nechala zabít, aby mohla získat Undercity pro sebe.

        • Od chvíle co se stala nemrtvou jí šlo o jedno. O pomstu a ne o vlastní moc. (proč by pak spáchala sebevraždu ?´ Po WOTLku jí šlo o přežití a teď ji jde o co přesně ?  O to udělat z Hordy zase ty zlé aby ta válka co po Legionu vyzněla jako hodně slabej odvar měla alespoň trochu smysl. 

          Gilneass pokud se nepletu ji přikázal Garrosh a nákaza byla vytvořena proti armádě Lich kinga a na obě frakce byla použita zrádcem z jejich řad, ne přímo ji. 

          Pro mě je Sylvanas momentálně naprosto zprzněnej a nezvládnutej charakter. Jak jsem psal, snad objasní její momentální chování a já moje tvrzení a můj názor na ni budu moci vzít zpět. Zatím to tak nevypadá, ale celej datadisk je před námi.

          • nightborne

            Eh, získat Gilneas byl sice Garroshův rozkaz, ale taky přišel s dovětkem, že má přestat používat onen forsaken mor a páchat genocidu. Což se ona rozhodla přeslechnout, že ano.

            Pálení Teldrassilu je sice do jistý míry berlička, jasně, o tom asi nepochybujeme nikdo, ale, podle mě, zároveň nejde o nějakej nepodložitelnej charakterovej obrat. Ona byla vždycky mrcha - v podstatě od nemrtvýho "začátku". Vezmi si třeba epizodu s dreadlordama nebo úplnej úvod, kdy si začala rozšiřovat armádu vražděním a posedáním všech, co byli po ruce. Nebo nápad zabít vlastní sestru, protože nemrtvost je "lepší". 

          • Nikde jsem neřekl, že ona použila nákazu. A teď zrovna ji jde především o to, udržet Forsaken jakožto rasu, proto se snažila zajmout valkýry a proto chce mrtvoly od alíků. Jak sama řekla, oni se nemůžou přirozeně reprodukovat. A pokud nebude mít vlastní rasu, nebude mít moc.

  • radim.zaty

    "Horďákům se celkem pochopitelně nelíbí, že se z nich během chvilky
    vlastně stali váleční zločinci zodpovědní za smrt tisíců nevinných lidí,
    a obviňují scenáristický tým Blizzardu z trestuhodné necitlivosti vůči
    fanouškům."

    To už asi bude trošku diagnóza, ne? ;)

    • Proč by to byla diagnóza ? Stejně jako tisíce fanouškům se nelíbí co se jim děje se Starwars, tak se tisícům fanoušků nelíbí co se jim děje s Warcraftem. 

      • radim.zaty

        Já myslel to dělení na horďáky a alíky a přehnané ztotožňování se s jednou frakcí. To bych dokázal ještě pochopit u nezletilého hráče, ale u dospělých mi to prostě nejde na rozum.

        • Reeki

          Ono to máš stejný jako treba ve fotbale, fanoušci také nemají rádi, když je klub v pr.... viz Sparta 😁a valná většina jsou dospělí jedinci, ale chovají se obcas detinsky... Proč tomu tak je? Protože tito lidé s klub vyrůstali a jsou s ním pořád. Stejně to máš s wowkem, je na trhu dost dlouho a to kdy s hrou vyrostla generace hráčů, kteří dnes zakládají rodiny, ale pořád se o dění okolo hry zajímají nebo hrají aktivně a na některé změny jsou celkem citliví. 




Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit