Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    A neprijde Vam ze switch ma na to streamovani slabou wifi, v porovnani s jinyma pristroji, se mi zda, ze chyta signal daleko hur...nebo to je jen pocit 😯

  • uher

    MS asi fakt chce aby si X-Box nikdo nekupoval.

    • Zase na druhou stranu - podívej se na to optikou Microsoftu. V konečném efektu je jakýkoliv princip "game as a service" s modelem předplatného pro firmu výdělečnější. A nové generace konzolí byly po řadu let známé mimo jiné tím, že je z počátku Sony i Microsoft dotovaly (Nintendo jako jediné šlo jinou cestou, proto taky bylo při startu vždy dražší). Takže buď můžou za každou cenu tlačit vlastní hardware, na němž budou v počátku navíc tratit, nebo se vecpou k někomu jinému. Na konci jsou peníze, které půjdou MS tak jako tak. Switch se, navzdory přání Nintenda, navíc vyprofiloval do výkonné přenosné konzole. Lidi si ho nekupují jako hlavní hračku, ale často jako doplněk k něčemu jinému. Takže dostat Game Pass Switch vlastně znamená dostat ty hry na konzoli, která mi není hlavním konkurentem na trhu. Nakonec by mohlo dojít k tomu, že to podpoří prodeje Xboxu, protože "na té konzoli už mám celou knihovnu díky Game Passu, který platím na Switchi, na Playstationu bych to musel kupovat znovu".

      A i pro Nintendo to nakonec vypadá logicky, protože dostane do portfolia celou řadu her, na které by si kvůli hardwaru konzole samotná nesáhla, ale takhle bude možné je na Switchi hrát a tím pádem se zvýší jeho atraktivita. V zásadě z toho může být win-win, který dělá vrásky na čele jen sony.

  • to by byla přímo bomba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit