Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, co se o STALKERA zajímají, tak tuhle informaci asi znají, ale třeba to ještě někdo neví.
    Stalker byla moje srdcovka, tak sem vyzkoušel orpavdu hodně modů (COMPLETE, MISERY atd. atd.) všechny tyhle mody nejsou špatný, vlastně rozšiřujou původní hru pozitivnim směrem, ale pořád jsem si řikal, sakra něco tomu chybí, pořád je to jen vaření z vody.

    Velmi dobrej mod pro Shadow of Chernobyl byl Priboi Story - zaměřenej na odlišnej příběh a questy.....ale pořád to bylo takový neslaný nemastný.

    No a někdy před 2 měsícema se ke mě tady na GAMES dostala informace o modu pro STALKER : CALL OF PRIPJAŤ s názvem SIGERIOUS MOD......a to je teprve ta největší pecka,
    kterou kdy kdo udělal jako samostatnej mod. Do Call of Pripjať přidává lokace ze starýho Shadow of Chernobyl a z Clear Sky ( Agroprom, Military Warehouse, Cordon, Red Forest, Swamps atd. ) jsou tam nový questy, který jsou vcelku nenásilně zasazený do děje Call of Pripjať, tudíž se vám herní doba prodlouží na trojnásobek! v modu je obsaženejch spoustu jinejch vylepšení, novejch efektů, herních frakcí, zbraní, monster a všechno to udělali opravdu dobrou formou. Asi první mod, kterej z původní hry udělal mega dílo a mody jako MISERY,COMPLETE atd. se jen krčí v koutě. Takže pro všechny SIGERIOUS MOD 2.2.....Stalkerovci budou kvičet blahem

    dost překopaná je i AI. V zoně se náhodně objevujou 5 členný speciální jednotky ALPHA SQUAD, který vás zlikvidujou sniperkou na 400m a maji smrticí přesnost. Ale zase, když je zlikvidujete, tak maji u sebe spoustu zbraní a předmětů, který se daji dobře zpeněžit. Ani bitka s banditama už neni tak jednoduchá. Když chcete zlikvidovat obsazenou vesnici a někde se zakempíte, tak vám tam nehoděj jeden granát, ale hoděj vám jích tam 5 :-D prostě Sigerious je žrádlo
  • Nedivím se, že spousta fandů Stalkera není tímto rozhodnutím zrovna nadšena. I obyčejný single restart, který by se třeba podobal spíše předloze bří Strugackých, by měl asi větší význam než další mmo. Přechod ze singlu na multi v rámci jedné série (názvy stranou) navíc většinou působí ztrátu atmosféry i charakteristických herních prvků. Nástupcem by se tak možná mohla stát rpgčkovité Nuclear Union, které ze stalkera evidentně dost čerpá....
    • MickeyMutant
      Atmosféra musí stranou, tady jde o živobytí. Nikdo holt nechce podruhé zkrachovat - proto MMO a free-to-play bloodsucker.
      • zase na druhou stranu pokud jim to finančně vyjde a vydělají na tom, tak bychom se mohli dočkat i klasickýho singlu v budoucnu
        • MickeyMutant
          Nemohli, pokud uspějí, tak ten model budou kopírovat.
      • Jack1947
        " Farewell , Stalker... *9*
  • Veskoslav
    Já jsem stále jako rozpolcená osoba v tomto případě. Na jednu stranu se na to moc těším, na druhou stranu bych uvítal klasického Stalkera. Problém ale spíše vidím v tom, že všechny tři díly v podstatě pokryly příběhově vznik i "zánik" zóny a já v tom nevidím další potenciál. Spíše bych uvítal Stalkera s malým množstvím hráčů, kteří by mezi sebou buď soupeřili nebo spolu pracovali jako to bylo v případě frakcí v zóně. To by mi vyhovovalo více. A přiznám se, že spousty osamělých Stalkerů jsem zabíjel pro nové vybavení a hodlám s tím pokračovat i ve hře. Ono záleží, jak nakonec bude systém téhle hry nastaven, protože je nesmysl, aby 500 Stalkerů běželo vedle sebe po planině, když takové aliance ve Stalkerovi měli desítky, mnohdy maximálně stovky členů a to byly navíc ještě polovojenské jednotky.
    • MickeyMutant
      500 stalkerů by jim shodilo servery*3*, budou tam maximálně desítky hráčů.
    • Jako kdyby to mělo být po mojem, tak udělám stalkera na způsob dayz. Obří mapa, omezený počet hráčů a bloumat si po zóně. Možná bych tomu dal nějaký stupido příběh, jakože reaktor je nestabilní, hrozí zničení zóny a jejího okolí blabla, s tím, že u reaktoru bych přestřelil obtížnost ať to není tak jednoduché. Na dayz je blbý, že ti zombies sou tam spíš k smíchu (uvidíme ve standalone verzi) a taky ty ubohé vesnice a města. Já bych se rád procházel po nějakých rozpadlých základnách, elektrárnách a tak.
      • Ty města a vesnice jsou v Dayz pěkný, ale nejhorší na tom je to že je málo ( až zoufale málo) přístupních budov, ale to už prý ve Standalone nebude.
        • Standalone ma mit drtivou vetsinu budov pruchozi, plus konecne budes muset koukat treba pod postel, nebo do skrine, abys nasel veci (konec tem kupkam na stejnych mistech).

          Btw modifikace dayzu jmenem DayZero ma uz ted pridano hodne pruchozich budov, hodne jsem cumel, jak hezky je udelali.

          Btw Stalkera miluju, super hra a vzdycky jsem tam chtel aspon coop i kdyby jen pro 2-3 hrace.
          Samo hra by musela reagovat zvysenim obtiznosti nepratel, at to neni moc lehke.
          Predstava, jak s kamosem prochazime zapadne podzemni komplexy, navzajem se kryjeme, delime se o jidlo a medikamenty a samozrejme o naboje a treba filtry do gas masky, to je sakraprace pro me nirvana :-D.
      • Veskoslav
        Jo na styl DayZ by to bylo fajné. V podstatě ale nevím, jak Survarium bude fungovat:-X
  • Osobně jsem se chtěl vždycky projít s kámošem ve stalkerovy s kámošem ale c coop a ne mmo.
    • Jojo klidne bych znova koupil Call of Pripyat, kdyby do toho vydali COOP multiplayer i kdyby jen pro 2 lidi (idealne mozna 3-4). K tomu odpovidajici zvyseni tezkosti nepratel, at se musite snazit, a bylo by o herni nirvanu postarano.

      Samozrejme by to chtelo hrat s uvedomelyma lidma a ne s randomem, ktery by ti vsechno bral, odmital se podelit a jeste zvanil o fotbale a kazil atmosferu.
    • Jack1947
      Kdyz uz a ne masivni chaos... i kdyz ted treba muzu znit jako odpurce, je to tak S.T.A.L.K.E.R, pfch je videt kam serie klesla vlastne to uz ani stalker nebude. Spis jen dalsi mmo - postrada to trochu smysl mame tu i ujine survival zalezitosti ktere jsou , podtstatne lepsi. R.i.p.
  • Proč MMO... Proč... Být to single Stalker tak, jak ho známe a znát chceme, oblíznu všech deset. Takhle se slzou v oku ignoruju.
    • přísnivci SP mohou ignorovat, příznivci MP nadšeně zatleskat.... určitě se najde víc hráčů, jako já. Já si takovou budoucnost her vždycky přál.
      • Zalezi jak to nakonec cele dopadne. Pokud si to zachova atmosferu a bude mozne s prateli prozkoumavat zonu, tak do toho pujdu.

        Idealne bych si to predstavoval, jak uz nekdo zminoval, jak DayZ ale s promakanou PvE slozkou. Zkratka jako Stalker, ale na vetsich mapach a treba s 20ti lidskymi hraci, kteri by mohli vzajemne obchodovat, kooperovat,anebo si jit po krku kvuli koristi a vybave.

        Rozhodne bych ale nechtel,at tam jsou areny s mody jako CTF atd., to podle me patri do Battlefieldu, CODu atd.
        • MickeyMutant
          To si ale představuješ úplně jinou hru. Tady o žádné prozkoumávání primárně nepůjde, budou to čistě multiplayerové arény v prostředí připomínajícím Stalkera.
          • Jo je mozne,ze se v tehle hre pletu. Ja si proste nemuzu nevzpomenout na Stalkera a hned me napada,co vsechno se mi tam libilo a jak rad bych to zahral i s prateli.

            Pokud je Survarium ciste a jen o tymovych bojich v arenach, jen na pozadi postapo, tak to pro me nebude to prave orechove.
    • Já naopak uvítám možnost projít se po stalkerovském světě s kámošem.
      • Ono Stalker byl ale dycky o tom, jak se se Zónou a všema těma sračkama v ní popasuješ sám. Pokud tam budou všude po mapě běhat kvadriliony panďuláků, střílet do sebe a děcka budou řvát do VOIPka, že zabily zmutovanýho králíka, tak to bude ohledně atmosféry původnímu Stalkeru sahat asi tak po flaksí kotník.
        • úroven serveru je odrazem nás, jsou hry, kde se takové chování netoleruje
          • Jack1947
            Na zahranicnych urcite zridkakdy... proto tam nemaji na ranked (COD) povolene teamspeak... vedi asi proc ne jak nekde na gameparku he ? *15*
        • Jack1947
          Presne a ta atmosfera puvodni hry bude tatam. ( ten kdo hral Shadow of chernobyl mp tak vi - CHaos i kdyz tam to bylo spis konstruovane jako cisty deathmatch , teammatch.) Dneska jak neco nahodou nema MMO jako by nebylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit