Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mário v plavkách ! Nejednomu recenzentovi se zvedne nejen obočí . Navíc tam bude Pan Klobouk a na klobouku bude Mário ujíždět ... hra pro 4% trhu je tu coby dup ......
    Nebo že by tolik království znamenalo tolik princezen ? I ty machomedáne jeden fousatej , ty se nezdáš ;)
  • nová KIA RIO ! 5x
  • Tak toto je v podstate pravidlo pro kazdeho prvniho Maria a novou konzoli *4*
  • yenda1
    Čirá oslava radosti z hraní.
    • Ne nevim nevim, já třeba raději hodně hutnou až těžkou atmosféru...milujju Lovecrafta a vizuál Gigera. Ale koukám jak tak koukám tak ty raději šmouly.
      • Hele, taky mám rád temné hry (třeba Pathologic), ale to mi nebrání, abych si užíval čirou hratelnost, kterou nabízejí Nintendo tituly. Přišlo to s věkem. Jako náctiletý bych nad tím taky ohrnoval nos.
        • V dospělosti jsi začal cenit hry, jejichž cílovka jsou Japonci ve věku 7-15 let? Mně třeba vadí, že Link zabíjí roztomilý postavičky a to, že se mu u každýho druhýho kawaii bokoblina rozbije zbraň, mi jako čirá hratelnost moc nejpřijde. S věkem bych spíš čekal, že si uděláš čas jen na ty nejlepší hry. Představa, že ve 40 hraju Maria je dost tragikomická.
          • Napsal jsem snad někde, že Bloodborne není dobrá hra? Trochu sis to do mého příspěvku vymyslel. Bloodborne je úžasná hra, z trojice DS, Bloodborne a Nioh rozhodně nejlepší. Já narážel na jeho stupidní poměřovaní dospělosti skrz herní postavičky.
          • Pro mě jsou Nintendo hry ty nejlepší, věř tomu nebo ne. A jako tobě vadí Bokoblini, jo? A když hraješ třeba COD, cítíš se jako velkej kluk, protože střílíš z pušek a zabijíš vojáčky? A když v Bloodborne kosíš Bloodclickery, to si taky určitě přijdeš hustě. O tom to fakt není, chápeš? Zkus si někdy tu Zeldu pořádně zahrát. A k tomu si přiber Splatoon nebo až vyjde ten novej Mario, někde si ho zkus. Možná pak změníš názor.
            • Vždycky když si nedokážeš něco obhájit, hledáš něco, na co odvést pozornost? Z tvojí reakce silně pochybuju, že tobě už náct není. Absolutně jsi nepochopil, o čem píšu. Klidně ti to vysvětlím na těch tvejch zcestnejch příkladech.

              V CoD po sobě střílí vojáci. Stupidní hra, ale je to válka. Násilí dává smysl. V Bloodborne se mlátí undeadi. Gotickej horor s nemrtvejma. Násilí dává smysl. Mario zachraňuje princeznu a po cestě mlátí želvy. Link zachraňuje princeznu a po cestě mlátí roztomilý oživlý želé a další okatý potvúrky. Násilí mi tu vadí a přijde mi stejně úchylný jako grafický znázorňování realistickýho násilí.
            • Bloodorne se neodehrává ve viktoriánské Praze, to jen tak na okraj, co se týká rozdílu mezu velrybářskou a čarodějnou vesničkou, obě vypadají stejně stereotypně jako zbytek hry, opravdu, nudnější hru jsem dlouho neviděl
            • pokud si pod slovem dechberoucí představuješ nudné stereotypní mlácení potvor po hlavě stále stejnými údery furt dokola ve stejně stereotypním prostředí, pak jistě, je to dechberoucí *1*
          • 0011
            Nintendo dělá hry univerzální, nemají cílovou skupinu od-do let jenom od. V realitě západní hry cílené na hráče 18+ mají hráčskou základnu plnou dvanáctiletých usoplených smradů, od kterých si ve voicechatu vyslechneš kolikrát měli tvojí matku. V multiplayeru u nintendo titulu se mi nikdy nestalo, že by se tam někdo choval jako *píp*. Co tobě příjde jako čistá hratelnost někomu může přijít jako pitomost a naopak, já zas nechci v zeldě sbírat tuny mečů a nosit je do krámu prodat za mrzký peníz abych si opravil zbraň jako to má skoro každá jiná hra a jestli si to opravdu hrál tak u silných nepřátel najdeš tolik dobrých zbraní, že nebudeš vědět kterou si vzít spíš a ty si o bokoblina rozhodně nezlámeš. Stylizaci to může mít roztomilou, ale po obtížnosti Master mode mi příjde spíš dark souls jako koridor pro děti
            • Ano, radši toho nechám. Píšeš čím dál tím zcestnější nesmysly, ty labile. Nikomu nic nediktuju. Jen jsem nadhodil pár tezí, který v každým příspěvku okecáváš zavádějící omáčkou, takže příjemnou zábavu u "nejlepších" her pro tebe, děti a mládež.
            • Hele radši toho nech, já si taky dokážu udělat vlastní názor, já rozhoduju o tom jaká hra je dobrá pro mě, ale ty nemůžeš někomu diktovat co je pro něj nejlepší hra. Tím jsem myslel, že názor desítky profesionálů má pro mě u hry, kterou jsem ještě nehrál větší váhu než to co si myslí nějaký anonymní weaboo z diskuze o tom, kdo by s jakou hrou měl trávit čas ve 40 když jsou tu "lepší" hry, každý si sám rozhoduje o tom co je lepší hra, ale pokud si mám vybrat které hodnocení se blíží lépe objektivitě, radši si počkám na recenzi z Edge než na uživatelské hodnocení na metacritic plném trolů kteří aniž by některé hry hráli tak protože nevyšla na jiné platformy nebo je to hra z jiného "tábora" tak jí bombardují nulami, nebo si radši mám myslet, že user score 3,6 u COD IW na ps4 je objektivní? V tom případě je to zástupce těch her s "realismem ospraveditelným násilím" který jako lepší hra selhal #sarkasmus. Hry si kupuju na základě recenzí protože předběžný přístup k nim narozdíl od nich nemám *8* (já vím šokující) a názor si udělám když si jí zahraju
            • Mně je právě úplně jedno, jakej magazín co jak ohodnotí, protože si dokážu udělat vlastní názor a ne jen na základě subjektivních prvních dojmů. Zrovna ty, hledající validitu pro vlastní názory ve verdiktech neomylný většiny a "expertů", tu pak piš něco o tom, že se někdo zdiskreditoval. 7-15, většinou i míň, někdy víc, ale přinejlepším shonen/shoujo (10-18) cílová skupina. To nikdy nebylo žádný tajemství. Neznamená to, že jsi dítě, ale většinu lidí mimo cílovku to prostě logicky nezaujme a to není zdaleka jedinej problém Nintendo her za poslední víc než dekádu.
            • ne píšu buď přihlášený jako 0011 a jako nepřihlášený vždycky jako 11. Většina lidí tyhle konzole kupuje kvůli mariovi, zrovna n64 kvůli mario64 a zrovna odyssey na něj navazuje. jinak nezesměšňuju hry ve kterých je násilí "na místě", mám rád krvavé hry jako doom, který mimochodem na switch výjde. Zesměšňuju názor, že cílovka nintendo her je 7-15 let. Líbí se ti jenom násilné hry které nemají cartoon grafiku? Ok, ale pak tu nemel nic o nejistotě ohledně vlastních zálib a názorů, když sám bomberovi píšeš "S věkem bych spíš čekal, že si uděláš čas jen na ty nejlepší hry" tak aby ses pak nedivil, až nový mario bude hodnocený jako jedna z nejlepších her roku 2017 profesionálními herními magazíny, i když je mi jasné, že tím nejlepší hry si myslel nejlepší hry podle tebe, což ale nikoho nezajímá a tou větou si se akorát zdiskreditoval
            • Už jsi tu psal pod nickem Bomber? Používáš stejný argumentační klamy jako on. Gamecube rozhodně ne. N64, ale handheldy pro mě skončily až na konci cyklu GBA. Mam rád tu platformu, protože jsem na ní hrával hry, který mě bavily. Pokud někdo miluje firmu, tak by se měl jít léčit. Zrovna tak jako když mu násilí v Nintendo hrách přijde ok a hry, ve kterých je násilí na místě konstantně zesměšňuje, aby si ospravedlnil svojí nejistotu ohledně vlastních zálib a názorů.
            • za posledních 15 let vydali spoustu skvělých her, dark souls hraju na počítači exkluzivity ostatních konzolí mě tolik nezajímají. 15 let to je metroid prime, jehož čtvrté pokračování výjde na switch, jestli tě od gamecube žádná hra nebavila, tak nintendo není pro tebe, máš tu jiné alternativy jako pc nebo ps4 kde si můžeš hrát "dospělé" metalové hry plné násilí, ale nintendo vždycky bylo hlavně o mariovi a od poloviny devadesátek i o pokémonech, tohle jsou systemselery které hrají i dospělí lidé po celém světě, jestli tě nebaví mario tak je to jak říct miluju firmu Porsche AG ale modelová řada 911 stojí za prd
            • Kompetetivní multiplayer mě nezajímá. Jediný hry, který pasujou na to tvoje "sbírání tuny mečů" jsou diablovky a srovnávat Zeldu s Dark Souls a označit DS za koridor pro děti, může jen zahořklej nintendo fanboy. Nintendo mam rád, ale 15 let čekam až vydají konzoli a hru, která bude zase pro mě a pořád nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit