Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle vec si nezaslouzi zajmu. Dobra. Hnus, zmar, nasili. Proc ne. Protipolem mohou byt Ducktales. Mili hravi Kaceri z Kacerova. Infantilni hopsacka. Ale bylo to krasne zpracovane a zabavne. Proto snad hry hrajeme, ne? Pokochat se a uzit si dobrou atmosferu. Ale reknete sami. Bavi vas hra, ktera technicky vypada zle? Hra, ktera je odflaknuta a kde grafici sotva vylezli hodiny vytvarky na zakladni skole? Osobne vidim treba takovy SCORN jako dobreho kandidata na kontroverzi. A ani tam nemusi byt sex. Naskakuje z toho husina. Mate pocit cehosi lepkaveho, co zaleza hluboko pod kuzi. Sukuba je ubohost.

  • To zní jako hodně progresivní hra. Silná nezávislá hrdinka, která nepotřebuje pomoc mužských postav a všechny bez problému přemůže. Je otevřeně polygamní a bisexuální, aniž by ji hra soudila za promiskuitu. Navíc zoufalým matkám poskytuje potraty zdarma. Konečně ženská protagonistka, na kterou jsme čekali!

  • Je naprosto jasné, že redakce nebude takovou hru chválit. Čtou to tady i děti a kdyby se toho chytli mediální mravokárci, byl by to mazec (vždyť všude kolem sebe vidíme, kam západní civilizace - slušelo by se možná napsat "západní degenerace" - směřuje).

    Na Steamu z více než 1300 uživatelských recenzí vyplývá hodnocení "velmi kladné", hra si publikum jistě najde, ať se to komukoliv líbí či ne. Podobně to vidí i tamní kurátoři.

    Ten demo level jsem ze zvědavosti odehrál. Optimalizace otřesná, herně opravdu nic moc. A ta "hlavní hrdinka" ani pro ty sexuchtivé moc "uspokojivá" není, to zmodovaná Haydee je jinačí kafe. Tahle se ani se nedá libovolně přepínat do pohledu třetí osoby ;-p

    • maros.goc

      tie "velmi kladne" hodnotenia maju na Steame aj podradne japonske waifu pseudo RPG typu Hyperneptunia aj napriek tomu ze je to nevyslovna sracka ......jednoducho sporo odete japonske skolacky a zvratene nezmysly ako Succubuss na Steame boduju..... a nie preto, ze su to kvalitne hry, ale preto, ze uzivatelia Steamu su kvalitní nerdovia

  • KronosDeret

    Geek koníčky prostě a jednoduše přitahují celou řadu lidí (naštěstí menšinu) s nevyřešeným vztahem k ženám/ ke svojí matce. WH40k tím trpí hodně, Magic TG, DnD naštěstí už ne tolik díky youtube liveplay a tahle hra by se mohla jmenovat "poslední krok před masovou vraždou, protože mě ty nevděčný č*b*y nechtěj nechat šáhnout"

  • zekinth

    Zahrál jsem si demo, a opět se potvrdilo mé podezření z posledních let, že totiž se mezi vývojáře počítačových her, vloudila v poslední době spousta naprosto tupých hovad, která by se měla raději omezit na vysedávání po hospodách, protože, evidentně, na žádnou jinou, emocionálně složitější činnost duševně prostě nestačí.

  • Vodny

    Taky jsem hrál demo, nebo prologue a zase tak špatné mi to nepřišlo. Zábavnější než Agony. Není to hra, u které vydržíte hodiny, ale na 20 minut ob den frenetické akce nikomu neublíží. V podstatě podobný styl rasoviny jako Bulletstorm, kterou jsem po kousíčkách dohrával několik týdnů. Nejvíc co mi asi vadí je to prostředí, které se neustále opakuje. Je to sice základní stavební kámen, ale pořád stejně temný a stejně nudný. Je to zkrátka hra pro určitý typ lidí, kteří se v tomto temném stylu vyžívají. Masovka to stejně jako Agony nebude, ale své přižnivce si najde. Jen doufám, že Mad Mind se po této hře vydá trochu jiným směrem a zkusí třeba temné sci-fi ve stylu Observer nebo nějaký úplně jiný žánr. Potenciál určitě mají, jen nesmí zakrnět a dělat stále stejné hry.

    • Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak zábavnější než Agony je i nechat si provést vyšetření prostaty od člověka v boxerskejch rukavicích. Takže žádný extra měřítko.

      • Lidé zbožňují Outlast, Amnesii a tomu podobné hry. Agony je v jádru naprosto stejné, jako mnou zmíněné hry. Jen se rozhodlo místo laciných jumpscarů atmosféru budovat laciným násilím a nahotou. Agony jsem dohrál, když bylo v humblu za necelé euro. Byl jsem zvědavý po té kontroverzi, jestli je to fakt jedna z nejhorších her, co kdy vznikla. A to není ani z daleka. Jen si dneska přiznat, že se vám Agony nehnusilo už z principu je asi proti společenským měřítkům. Za mě 5/10 hra a se sukubou si to peklo projdu klidně znova. :)   

        • Takhle, já obecně nemusim hororovky a věci typu Outlast a Amnesia obzvlášť. Nemam rád hry, kde se nemůžu bránit. Krom toho se hlavní postava většinou chová jako absolutní blb. Extrémně mi to vadilo třeba u Outlastu 2, kde se všude válej lopaty, mačety a podobnej bordel, kterej bych moh sebrat a někoho tim vzít přes hlavu. Klidně ať se ukáže, že je to neefektivní (podobně jako třeba v Alien: Isolation, kde člověk sice má brokovnici, ale proti Xenomorfovi je mu k ničemu), ale ať mi nikdo netvrdí, že vzít do ruky půlmetrovej kus ostrý oceli neni první věc, kterou by člověk v podobný situaci udělal.

        • Carnage666

          To já Agony koupil ve slevě, hra mě zajímala protože mam rád tu tématiku, přehnaná brutalita a nahota mi není proti srsti ale hra mě stejně nebavila a nevydržel jsem u ní déle než dvě hodiny.

  • Kudos za zmineni Hatred. Kolem toho taky bylo toco, kdyz to recenzenti strhali, ze dochazi k cenzure, potlaceni umeleckych projevu a nevim co jeste, a pritom to byla proste jen debilni hra. 

    Ale verim, ze si to sve publikum najde, protoze “kozy” a “sex”.


  • Phillios191

    Dělali na tom "veteráni" ze City Interactive, tak co čekat.

  • dworkin

    Hra je pro incely, a tedy fuj... ale tu správnou brutalitu umím ocenit.

    LOL. 

    • redicius

      "Výraz incel je zkratka anglického spojení involuntary celibate, česky „nedobrovolný celibát“, a označuje skupinu lidí, které spojuje pocit zklamání, misantropie, misogynie, rasismus a odpor k sexuálně úspěšným mužům."

      • dworkin

        Neke.

  • TheGGG

    v podstatě progresivní pokroková hra, kde hrajete za silnou ženu a utrháváte chlapům penisy? Tak to musí dostat 10/10... kam se hrabe tlou 2

    asi si to budu muset koupit, když to recenzenty tak vytáčí, že používají i newspeak twitteru jako incel a podobné nesmysly...

    • "v podstatě progresivní pokroková hra, kde hrajete za silnou ženu a utrháváte chlapům penisy? Tak to musí dostat 10/10..."


      Tak aspoň vidíme, že recenzenti mají jiná kritéria, než která jim přiřkli někteří zdejší diskutéři, že?

      • TheGGG

        ty máš ale dlouhé vedení co? No to je jedno, mnoho recenzentů už  se samo projevilo a nebylo třeba jim cokoliv přiřknout

    • A kde na to vezmeš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit