Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna mi dnéééééés
    téép trochu klééééés
    není to hééc
    bubny jsou věééééc!
    • species
      A i tak je to jeden z nejinteligentnejsich prispevku v teto diskuzi, za me plus
  • flash789
    No vidíš Lucko, stacilo zminit ze by ti měli davat lepsi hry na recenze a internetova hloupost zafungovala na vybornou, mas 150 prispevku a ani to nebolelo :)
    • species
      Bohuzel 90% prispevku je jen okopirovanych z PC gameru.......
      • Už dost lool XD jinak z toho nebudu ještě spát. Jak tady trollíš.

        Což ani já nejsem nejlepší osoba pro zhodnocení trollingu.
        • flash789
          Jen tak dal třeba se to dostane i na 200 :)
          • species
            *1* *1* *1*
            • species
              tak jdi nekam plakat a neotravuj. :)
            • ono to neni k smichu, ale spis k placi tento zpusob chovani.
  • Vrook
    Mám dvě výtky a jsem unavenej, takže budu stručnej.
    První se týká kritiky combat systému. Ve vyloženě stealth hře, kde neni stealth option ale mandatory, je tohle asi nejlepší combat systém. Když ho vyjmeme z kontextu hry, tak je možná špatnej, ale v tomto případě je nejlepší. A to v tom smyslu, že se do něj hráči nebude chtít a bude motivován opravdu stealthovat.

    Druhá věc je ta údajně pevně daná trajektorie, po které se pohybují strážní. Je jasný, že se stráže nemůžou pohybovat po celém prostoru mapy, jelikož ty jsou tu vážně obří (hlavně do všech směrů). Ale v určitejch lokacích si člověk může všimnout, že mu strážnej vleze před dlouhej gobliní nos tam, kde by ho vůbec nečekal.
    Neřikám, že je jejich chování bůhvíjak nepředvídatelné, ale změnou trajektorie mě překvapili už několikrát.

    Každopádně ta rozsáhlost prostředí, jeho nelineárnost a expanze do všech směrů v prostoru dělá pro mě osobně ze Styxe asi nejlepší stealth hru za hodně dlouhou dobu.
    Tolik asi k mojí proklamovaný stručnosti ksakru.. *15*
    • Podle mě si jediný člověk až na mě co to tady hrál ostatní si jenom přečetli recenzi z jiných stranek a pak to sem napsali.
    • Nejlepší stealt hra za hodně dlouhou dobu? No člověče, však je to vlastně stejné jako thief 4.

      Osobně mi na dnešních stealt hrách dosti vadí, že evoluce dává "zloději / vrahovi" bonusy v podobě nových a ještě smrtelnějších schopností, ale to UI nepřátel je sakra pořád stejné... Hry tohoto typu pak jaksi postrádají výzvu. Každopádně neodsuzuji evoluci, jen tu obtížnost by chtělo šikovně pozvednout z prachu a špíny naprostého dna. U těchto nových titulů automaticky vždy zvedám hru na hard, protože už předem vím, že ani to mi nebude stačit a navíc znovuhratelnost je dosti mizivá. Tak jen ať si to užiju na max, respektive těch odhadem 50 hodin hry. Na téma délky hry říkat ani nic nechci... :(
    • Pravdu dis - musim souhlasit, vetsina lidi / recenzentu se na to diva trosku spatne.
    • BoB.2
      Ještě žes byl stručnej. *15*
      • Vrook
        Sarkastickou poznámku ke zmiňovaný stručnosti jsem si dovolil udělat na konci příspěvku. Ale to bychom ho museli přečíst celej že? A to neni ani v angličtině.. *15*
  • BoB.2
    Mrazík pracuje na češtině bude každým dnem.
  • Tady koukám se to pacientama jen hemží, jedni by rádi zakazovali, druzí by rádi dělali psychologické análízi. Levičácká komoušská oduševnělá mládež líbající řiť černoknížeti, to jsou posluhovači games a modloslužebníci denně se ukájející nad fotkami feministky Grygara a pacienta Poláčka. Upřímně jediný kdo mi z této levicové bandy přijde normální je mistr Dobrovský. Čest práci soudruzi.
    • a tenhle newspeak, to se dneska děti učí kde? *7*
  • Takže když už je zde ta debata o cenzuře tak přidám taky trochu té hlíny.

    Respkt nástin jak se zde cenzuruje v akci:

    Např nějaký anonym napíše už od začátku pobuřujicí příspěvek kdy záměrně chce vyvolat flame - načež jakmile na něj někdo reaguje s tím že to není nic moc atp... a pak další a další a ten prvotní co reagoval po smazání vlákna i když už napíše jen 1-2 příspěvky s tím že se z blbcem přece bavit nebude. Dostane Ban a ten anonym ban nedostane neřikám že to je tak pokaždé ale něco na tom bude noo.

    Někdy když je to opakované a trotl trotlý často má ban. Většinou to ale odskáče "nevinný" obět ale neberu jako jeho chyba že reagoval ale co když ho v té reakci urazí? ano nemusí nic napsat na obranu což je tady zbytečné ale někdy se to holt nedá a pak vzniknou dlouhé vlákna a ban na několik dní.

    Ještě k recenzi, ty moc nečtu a co čtu tak jsem si nevšiml že by byly zkopírované a narychlo přeložené v překladači. Což bych čekal spíše na žumpách typu Eurogaymer a DDworld nebo kde... ale tady ? no neblázněte. Ostatně když tam i mohli dělat recenze z pirátský verzí a lhát no tak co by ne no. Nakonec i tohle. Tady fakt né.
    • species
      Na druhou stranu ja jsem napsal poburujici prispevek s jeidnym cilem = vyvolat flame. A nesmazali mi nic, na druhou stranu sem zazil spoustu pripadu kdy mazali prinosne prispevky.

      Cenzura tady na games je proste na prd, to je znamy fakt.
    • Hlavne ked sa mazu prispevky co poukazuju na - aj tak ocividne "kicknute" recenzie.
  • Tak ja si precetl recenzi, pac hru sem koupil na PS4, ale jeste nezapl. Pak jdu do diskuze, jestli nekdo neco o hre taky rekne a vidim tady zase kupu sracek uplne offtopic :D

    Tak abych vybocil z rady, nevsiml jsem si kdo to psal (taky nevim proc by mi to k necemu bylo, zjistuju az kdyz nekdo vylozene napise v recenzi kraviny) a recenze se mi libila.
  • Diskuze bych zakazala, protoze co tu nekteri predvadi, to je naprosta devastace.
    Toto je znicujici pravda, ktera naprosto odrovnala a ponizila vsechny troly jednou vetou.
    • Beyby, to si chce ale změnit nick, tohle ti totiž nikdo nesežere. ;-)
      • Znicujici pravda je univerzalni system anonymnich uzivatelu, kteri devastuji ostatni lhare a hloupe nazory skrze Jedinou a moznou pravdu. Vubec nezalezi co mas za nick, ubozacku, pravdu nelze zastavit ani banem, ani mazanim, ani hloupouckymi prezdiveckami.
        • species
          Hah, znate takovy ty pripady kdy se dotycny snazi pusobit chytre a nadnesene cele situaci a ve vysledku vypada jak totalni po*uk?

          Tak ano, toto je jeden z tech pripadu.

          Chlape, "pravda" je jen relativni pojem..... zalezi jen a jen na interpretaci daneho cloveka k dane situaci, coz je jedina vec co determinuje co je "pravda" a co "lez", oba VELICE relativni pojmy.
          • Ubozacek s ikonkou Gaba a s neschopnosti si dat velke pismeno na zacatek sveho nicku mi bude povidat neco o chytrosti a nadnesenosti. To je ale maximalni nulicka. *1*

            Podivej se, hlupacku, pravda je vzdy jen jedna. Od toho se taky "pravda" tak jmenuje. To, ze jsi hloupoucky a pravdepodobne zakomplexovany neckbeard co hraje od rodicu a je mu pres 30 let nikoho moc nezajima. Takze zalez zpatky do jeskynky a prestan tu placat hloupoucke komentare. *15* *15* *15*
            • species
              edit - doublepost
            • species
              edit - nevermind, tady ztracim cas.
        • Aha, tak to jo to jsme neveděl, myslel jsem pravě že znicujici pravda je jen jedna. Jo, anonymní asi proto no. :-D. Paní pohlová
  • Abych jen nebrečel nad rozlitým mlékem,tak u recenze je mi fakt jedno kdo jí napíše když se dá snadno pochopit a i číst. Což tahle recenze splňuje na výbornou.

    Obecně tolik na webu recenze nečtu, ale někdy udělám vyjímku no.
    • Pak samozřejmě záleží, zda jsou zachovány základní copyright práva :). Samozřejmě nemohu sloužit, ale podle některých reakcí se jedná téměř o copy&paste, zajímalo by mě kde je pravda.
      • MickeyMutant
        Ty "některé reakce" pozapomněly uvést, odkud autorka kopírovala. Kromě diskutujícího "Species" (uvedl PCgamer), který trolil z nudy na noční směně, a nakonec se i přiznal, to jsou naprosto nepodložené výkřiky.
        • Tak ja se na to prave dival a nevsim jsem si kopirovani, tak jsem chtel vedet,co je to za kecy. Nejaky dukaz, priznani.
        • species
          A pak ze sem to delal zbytecne ;)

          edit - a vubec, vyfic, jaky "nakonec se priznal" ja napsal "Na me se nedivej, ja zadny dukazy nemam, ja tu jen farmim plusy za popular opinion." hned na zacatku, to ze to tu nikdo nepochopil neni muj problem.
  • Přidávám se k názoru, že cenzura mi na games.cz začíná hodně vadit. Vyloženě provokace často necháváte, ale jak se Vás něco dotýká.....

    Větev jste tu smazali po tom, co jsem nakousl kvalitu recenzí, jež tu vypouští i mužská populace. A já se přiznám, chodím se sem jen do diskuzí bavit. I když si článek přečtu, konkurenci beru vážněji než vás. Je smutné, kam to tento web dotáhl, protože u mně byl vždy na prvním místě.
    • Hlavně když se začne psát o takových těch obecných pravdách, to lítají bany všemi směry. Doufám že nedostanu za tenhle příspěvek další Banán. Jen informuji jinak - samozřejmně už nebudu nic ted choulostivého psát. :-D

      Připomíná mi to trochu ale to už působí přehnaně americkou vládu, nasa kdy nepohodlní lidé postě mizí tady nemůžou tak... mají na pár dní klid pomocí Banu.

      Párkrát to ovšem byla má chyba (i když jak se to vezme že) že jsem ze sebe udělal trotla a zas se hádal... myslím že už nic takového psát nebudu nebo aspon zkusím. Se víc držet.
    • Chodit se vyplakat na forum, že mi smazali příspěvek, to mi příjde fakt ubohé. Uvědom si, že si může redakce s celým forem dělat naprosto, co chce. Naopak by sis měl říct, že je fajn, že ti tu vůbec nějaký příspěvek nechají.

      Tady není demokracie. Nejsme s redakcí rovnoprávní partneři diskutující o hodnotnosti našich příspěvků. Oni mohou dělat cokoli, my nemůžeme dělat nic, leda tak se vyplakat na forum, což mi ale příjde hloupé.

      Taky mi občas něco smažou. A víš proč? Protože jsem napsal zbytečnou kravinu a dobře mi tak. Je mi to fuk. Dokonce se občas divím, že mi něco nesmazali. *3*
      • Na druhou stranu, když zpřístupníš diskuzi resp. komentáře tak není dobré mazat cokoliv se ti zamane. Teď píši objektivně, nechci tím tvrdit, že nějaké smazání bylo oprávněné nebo ne. Pokud chceš udržet určitou kvalitu stránek a komentářů, tak musíš mazat pouze ty "správné" komentáře, jinak ohrozíš svobodu slova a stane se to opravdu cenzurovanou stránkou, kam přestanou lidi chodit.

        Jiná možnost je, že můžeš přispívat pouze za předpokladu, že jsi zaregistrovaný a jako osoba ověřen přes nějakou službu např. mojeID. Pak když provedeš nějaký přestupek, že snadno mohou zabanovat.

        Takže by si lidi měli vážit možnosti "anonymity" na těchto stránkách, což často u konkurence nenajdete.
      • To by tu nějaký to forum ještě muselo být aby se šlo vyplakat.
    • jakou stranku doporučuješ?
      • jedině maxim
    • blixa
      Reagoval jsi na prispevek, ktery jsme smazali, protoze urazel autorku a o kterem jsi ty sam napsal, ze je hloupy.. Jakmile se smaze prvni prispevek ve vlaknu, vsechny reakce na nej se skryji automaticky take, protoze proste ztraceji kontext.
      • Když čtu zdejší diskusi, je mi líto, že vlastně namísto toho, aby si tu lidé radili a diskutovali o hře, tak podnikají osobní útoky a flame. Ještě horší je to, že konstruktivních příspěvků aby člověk pohledal. Opravdu nechcete zkusit diskuse natvrdo vypnout? Na zkoušku? Nemuseli byste řešit mazání diskusí a lidé si zvyknou, podobně jako na super.cz.
        • Oni diskuzi nevypnou, přišli by o návštěvnost. To tu raději nechají nablito, hlavně aby měli kliky a příjmy z reklam.
        • ucho
          není třeba diskuze vypínat. ono by úplně krásně pomáhalo mít ověřené identity lidí (to zajistí třeba již zde uvedené mojeid). když lidé budou psát pod svým skutečným jménem a ne anonymním nickem, tak si řada z nich určitě takové osobní výpady nedovolí. takoví "hrdinové" jsou to pouze jako anonymové...
          • To má Idnes, to chceš sem zatahovat to samé co u konkurence? Ty si vážně zkryplil a v tom negativním slovasmyslu.
            • ucho
              Ray Stevenson: každý, kdo umí trochu s googlem, si může moje jméno včetně adresy najít ;)
              a ne, strach nemám a pokud by se tady ta jména zavedla, nevadilo by mi to...
            • ucho
              copak, máš strach, že bys přišel o anonymitu? :D
              na troly a sprosté jedince je to solidní lék. ono je něco jiného, když ze sebe dělá někdo blbce anonymně a nebo pod svým skutečným jménem... a pro spoustu trolů je to dělání blbců zábava...
              • Reakce na příspěvek:

                Nejlépe i s kýženou adresou a místem pobytu diskutjícího, protože pak bych tomu trotlovy jel rozbít ciferník a už by se tak moc nesmál.

                Ty bys necpal lidem ty svá moudra co tady denodenně píšeš. Tak co ucho nebál by ses? že byses zviditelnil. Byla by to taková očista, diskutujíci by si vylil srdéčko zatrolil a pak by ho požkozená osoba navštívila a napravila mu fasádu. Rázem by hrdina internetu zplakal nad svou blbostí a nevěř tomu že se to nestane. I když by to bylo asi oničem a unavilo by mlátitr tyhle zdechlé jedince je jich strašná spousta ale brát to tak že by každá urážka znamenala reálný výprask nezní zle. Opravdu ne
              • Reakce na příspěvek:

                Jo o tom mluví zrovna ten pravej no. :-D ani ne ale víme že by to nefungovalo taky viz novinky/Idnes tolik kriplů se hned tak nevidí.

                Kultura kriplů, proč by se proboha ověřovalo vlastním jménem to by jako byl sken i občanky? Xd

                Né každý si zvolí zase jméno dle svých představ, né fakt proč by měl někdo znát frantu vomáčku tady to je dobré jen by byla potřeba zredukovat některé anonymní prudanty. Jinak to je super. Ty si hodně vtipný. Nebo vlastně ani ne. :-)
        • Zajímavý nápad, ale dat za příklad bulvární plátek není zrovna pěkný příklad. Podle super.cz bych se rozhodně neřídil.
          • Je to jeden z mála velkých projektů, který se to odvážil vyzkoušet. A podle informací, které kolovaly internetem, to nemělo ani negativní vliv na návštěvnost webu. Tehdy to bylo spojeno s grafickým redesignem a ve výsledku se jim tato změna osvědčila. Samozřejmě games.cz a super.cz jsou tematicky jinde, ale v obou případech plní (plnila) diskuse stejnou funkci - návštěvníci si, když to řeknu zjednodušeně, vylévali svá srdíčka bez jakéhokoliv reálného přínosu. Stejně tak tady. Buď je tu u článku pár komentářů, které kdyby tu nebyly, tak nikomu nechybí a nebo naopak 100 příspěvků vlivem rozjetého flamu. Tak či tak nevidím přínos ve vynakládání energie na udržování a filtrování zdejší diskuse. Rozdíl bych viděl pokud by se tu zajímavě diskutovalo, radilo s herními modifikacemi, sw, hw, hrami či odkazovalo na zajímavé články a zdroje. Samo to nepřijde a je otázkou, zda má smysl usměrňovat a tím si vychovávat vlastní komunitu. Myslím si, že je to slepá ulička - nikdy nekončící boj - toť jen můj pohled na věc.
        • Jsme lidi a lidi jsou šmejdi když můžou, dokážou všechno možné hlavní je taková ta anonymita. Což je naivní představa ale zatím to těm dotyčným vychází a ti co jsou takový tady, v reálu se neštítí snad ničeho a nemají zábrany.

          Morální ani etické, jo a lidem se nejde zavděčit nikdy snad. Hrůza no. Tady jest jasným důkazem. Proč vypnout diskuze? kvůli pár hovadkům a v minulosti tu snad diskuze a blbeččci nebyli? co se tomu postavit čelem a odrazit odpor. Než zbaběle prchat. Takhle jak to je to vyhovuje a né jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit