Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas s recenzí. Zpracování (zejména hudba), atmosféra a fantazii stimulující tajemství super. Ale negativa: 1) velmi krátké: hra na jeden večer, 2) velmi neoriginální: mix Inside a Planet Alpha. Hlavně první dvě prostředí kopírují Inside až trapně; pak se to zlepší, další světy jsou svébytné, ale herní mechaniky stále připomínají, co bylo vzorem. A ke konci dokonce podle mě vykradli ještě nevydanou hru Narita Boy. 3) Poměrně nudná náplň. Plošinovka může být minimalistická, jen běhání a skákání, ale pokud jsou prostředí a děj promyšlené, výsledek může být geniální. Viz třeba Another world, kde kdejaká drobnost měla důsledky o kus děje dál, docházelo k zajímavým zvratům ... ostatně to platí i o Inside. Ale tady se prostě jen pořád jde doprava. Škoda.

  • Tanatonaut

    Ta hra hlavně vypadá jako 99% ostatního steam trashe. V čem je to proboha udělané. Ale já se Patrikovi nedivím, že to recenzoval. Hra slibovala minimálně atmosféru. A člověk dnes už neví, jestli hra bude klenot nebo odpad.

  • Maxianimal

    Hezký clickbait. Games jede.

  • dworkin

    Když se hned v první větě recenze píše, že to NENÍ nástupce Inside, tak proč se v titulku láká na možného nástupce Inside? Tak snad když to recenzent odevzdával, tak už věděl, že to nástupce není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit