Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak nevím. Z mého pohledu je potenciál takových her v tom, mít možnost projet si nějaké středisko virtuálně a pak jej navštívit v reálu. Koneckonců na tomhle by mohly mít zájem i samotná střediska a tak by měly poskytnout data a případně i nějaký sponzoring. Jako vážně, představa, že si koupím zimní dovolenku a ještě před odjezdem si to místo pořádně projedu na PC, je fantastická. A dovedu si představit, že jako zákazník bych na regionálních DLC nešetřil.
    Zatím jsem si z těch dostupných virtuálně sjel akorát FIS v Kitzbühelu někdy cca před 10 lety a tehdy jsem si říkal: klid, to je teprve začátek, ono se to brzo naplní. A pořád nic moc.
  • Já vyrůstal na Winter a Summer to byly a jsou legendární závody,kde často šlo i o život Enteru na klávesnici *1* *1* Road to the Olympics se může jít zahrabat
    • Nepamatujete si nekdo jak se jmenovala takova sadisticka olympiada na NES, kde probihalo v ramci zavodu koseni protivniku? Bylo to hrozne zabavny.
    • Jack1947
      Hmm nebo Ski or die to bylo taky o klávesnici *1*
  • souhlas, ze hra mela velky potencial, ale kdyz i trailer vypada spatne a je tam videt spatny fyzika a chyby v grafice, jak asi muze vypadat plna hra.

    byla by to super hra pro VR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit