Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to co za magora sa tu stazuje ze dostal banan za modovanie MP hry?:D to je to iste ako brat doping v sporte mas hrat s tym co aj ostatny lol...
  • šilenej svet každej chce vydelat prachy i za uplne pitomosti, kvalitnich titulu je maalo, ale fakt mam pocit ze kazdej dela hry tolik her fuu to kazdej umi programovat nebo co ja vzdycky myslel ze udelat hru je tezke ale ted ten pocit ani moc nemam kdyz tolik indie her vychazi
  • Ať je tam jedna hra nebo milión, lidi v daném období za hry utratí zhruba stejně (možná spíše o pár drobných více s větším výběrem). Takže ta stížnost je akorát od těch, kteří chtějí peníze na úkor jiných vývojářů za jejich umění dostat se na Steam.

    Jinak mě samotného velký výběr her nějak neomezuje, právě naopak. Na Steam si nechodím hry vybírat, ale už rovnou za konkrétními tituly, o kterých jsem se dozvěděl třeba zde nebo je znám z minulosti. Proto mně spíš vadí, když je tam nenajdu.
  • Ono by mozna stacilo, aby tu titulni stranku nekdo vic moderoval a neobjevovali se tam treba 6 dilu reedice neznamy plosinovky z minulyho roku. Jinak krom fora si ty socialni prvky muzou nechat.
  • "Ti samí uživatelé, kteří dávají Call of Duty: Advanced Warfare tagy “House of CODs”, “Nudity”, “murica”, “DLC”, nebo třeba “Retro”..."

    A na tom je něco špatného? Kdyby ty tagy byly zobrazené nějak inteligentněji, t.j. tak, aby na první pohled byla poznat "váha" toho nebo onoho tagu, bylo by jasné, že něco jsou "trollovací" tagy. Ty ovšem taky mají nějakou hodnotu, rozhoně větší, než třeba tagy "action", "sandbox" nebo "fun".
    • jonatan.hanzlik
      Navíc tyhle zajímavější tady často steam ani nepovolí...
  • Hmm kritika ? Nuz Workshop je pri vecsine hier pekny maglajz a dost zle sa v tom vyhladava. Nehovoriac ze cele nastavenie je docela chaoticke (co sa do hry stiahne ako distirbuovat/uploadnut vlastnu tvorbu a podobne). Nechapem preco desktop aplikacia pouziva ako primarne gui vlastne webovu stranku. To uz rovno mohli iba sprvit pluginy do najrozsirenejsich webbrowserov a nelepit takuto aplikaciu. Ako tu uz bolo poznamnenane, kvalitnejsie metadata a vyhladavanie. Dalej by ma fakt zaujimalo kto a ako aktivne vyuziva dnes tak novinarskou obcou a PR managermi popularne socialne funkcie.Tyto sa z toho vzdy v kazdom vyhlaseni roztekaju ale nemam pocit ze by to bola zasa nejak kriticka sluzba. Skor by som sa nedivil keby sa Valve nesnazilo casom aj z tohto vytrieskat nejaky kapital.
  • Zvláštní. Greenlight měl původně tomuhle problému zamezit.
    Jenže se stal pravej opak, lidi teď hlasujou pro cokoliv, sebevětší blbost, jen aby se to dostalo na Steam a získali tak k tomu klíč a mohli si to přidat do sbírky. A s nástupem karet se to jen zhoršilo.

    Někteří autoři jsou dokonce natolik oprsklí, že zakládají skupiny kde za hlasování pro jejich hru následně rozdávají Steam klíče. :-D Osobní zkušenost, jeden klíč jsem tímhle způsobem taky získal. *5*
  • fixcz
    Řešení: Steam Graveyard
  • Steam používám právě přesně proto, že jsou tam tisíce her, pořídit se tam dá téměř cokoliv. Jen ty Steamocské ceny jsou obecně hodně často k pousmání (pokud tedy zrovna není nějaká super akce na celého vydavatele apod.), naštěstí lze klíče pro Steam kupovat kdekoliv jinde a za dost odlišné ceny a je jedno, jestli je to 2 roky stará "indie" hra nebo měsíc stará AAA hra (např. Thiefa je možno koupit za 50€ ale taky za 13€ atd., to jen namátkou).

    Jinak Steam je pro mě osobně dost přehledný, jedině co mi tam vadí je to, jak Steam klient přistupuje k prohlížení položek v obchodu, stejně jako např. otvírání videí v komunitách. V prohlížeči žádný problém, jednotlivé položky se dají otvírat v nových záložkách nebo oknech, ne tak v klientu. A otvírání videí v komunitách v klientu? Kliknu na video. To se mi otevře a přinejlepším mi nabídne 480p kvalitu, víc ne. Kliknu tedy ve videu na ikonku youtube, otevře se interní web prohlížeč Steam klienta interním odkazem na web youtube. Tam rovněž není možno zvolit vyšší kvalitu. Tedy u videa dále klik na "share", zkopírovat odkaz a otevřít v prohlížeči.

    Maličko oser, ale jinak u mě Steam dobrý :)
  • Vitekb
    Zmiňovaný GOG má stále proti Steamu obrovskou výhodu. Má kontrolu kvality a nepustí do prodeje každou blbost, která se namane. Pokud oni i Steam zůstanou tak, jak to je teď, bude to pro ně velká výhoda, která by jim mohla získat nové lidi, které se nebaví přehrabovat odpadem na Steamu.
    • Obrovska vyhoda GOGu je predevsim to, ze je DRM free a nevyzaduje, aby na pocitaci byl trvale neinstalovany a spusteny nejaky program, kdyz chces hrat hry, ktere jsi na nem koupil.
    • Jack1947
      To vis no Early access a Steam greenlight...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit