Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi luto ked pocujem taketo spravy pretoze mam k EugenSystems a ich hram velmi vrucny vztah. Proste sa mi to nepocuva dobre, keby ze taketo spravy su od inych vyvojarov tak ma to nehava chladnim ale doprdele take spickove hry u ktorych som stravil tolko casu a taketo info to sa mi ani trochu nepaci. Takze bud maju eugeni financne problemy co sa mi moc nechce verit kedze ja od nich kupujem vsetko a povazujem ich za top, alebo je tam nejake ultra-chamtive prasa (vsetci vieme ako tieto prasata kurvia tento svet). Dufam ze sa bud zahoja financne alebo sa zbavia tej k*rvy hamiznej

    BTW co za dementov sa snazi porovnavat coh z hrami od eugen OMG ste snad retardovani?
  • Vždycky mám obdiv k těmto lidem, co nedostanou výplatu (a není to jen nějakým upřímným omylem, který firma hned napraví) a přesto tam chodí zadarmo makat dál. To ten člověk musí mít velké odholání a musí být dobře zajištěn, že si tohle může dovolit místo placené práce.
    Na svém místě bych do týdne po nedostání výplaty (nějaký čas na nápravu je normální. I účetní je jen člověk a může udělat chybu) prostě přestal chodit a můžou mi políbit. Člověk si tak ušetří spoustu promrhané času (prací zdarma pro pitomce) a i to pracné a nákladné souzení, protože dokud jde o jeden plat, tak se nad tí dá mávnout rukou. Když už člověku někdo dluží rok na výplatách, tak to už se bez soudních tahanicích neobejde, jinak to mnohým může zrujnovat život (exekuce apod)
    • Už jeden chýbajúci plat môže niekomu zruinovať život. *3*
      Ja z nich mám rozporuplné pocity. Na jednej strane ich obdivujem, že sa pre hry obetujú a chcú ich dokončiť. Na strane druhej mi príde, že je blbosť robiť zadarmo, aj v tejto brandži, aj v dnešnej dobe. Kedysi v dobe drevenej, budiž, ale dnes?
      • No právě. Proto už po prvním platu budu zdrhat někam, kde budou za práci platit. (samozřejmě netuším ajk je to v jiných zemích právně co se týče možnosti odejít. Tady naštěstí můžeš jít tuším na hodinu a nikdo ti nic nemůže). Překvapuje mě naivita, kdy lidi dělají u zaměstnavatele, který není schopen zaplatit za jeden měsíc a pořád čekají, že poslušně zadarmo odpracují další rok, tak jim zapaltí vše, co dluží. :-/
  • Vzhledem k tomu, že Francie je nejsociálnější země západní Evropy, tak si myslím, že majitelé firmy mají po ptákách.
  • Já tomu nerozumím. Nejsou spokojení, zaměstnavatel platí dle textu minimální mzdu. To vše v TOP sektoru, kde jsou platy vysoce nadprůměrné a nedostatek lidí absolutní. Ty voe tak ať se prostě seberou a jdou jinam.. každá větší IT firma bude šťastná za tým sehraných lidí..
    • Neznám francouzskou realitu, ale třeba je to tak, že pracují za minimální oborový plat (který je pro programátora samozřejmě větší než pro uklízečku).
      A pracují pro něj proto, že mají dohodu, že dostanou velké prémie až hra vyjde (a třeba i bude úspěšná) - pokud sami dobrovolně neodejdou, nebo nebudou odejiti po průšvihu.
      Pak by bylo celkem logické, neopouštět tak snadno ty budoucí prémie, ale začít kopat.
      • psali že stávkují od února a hra vyšla loni v květnu
  • Stejně to byla pitomost určená k zániku. Zlatý Company of Heroes. Řikejte si co chcete, ale tuhle pecku dlouho nic nepřekoná *2*
    • Srovnávat arkádu s něčím jako je simulace .. uuuuuuuuch. *10*
      • Simulace není ani jedno. Podívej se na combat mission nebo jiné hardcore hry. Steel Division je hodně zjednodušená sranda. I postarší Theatre of War je proti tomu simulace, kdy na bojišti neopravíte ani pás a žádné HP tam nejsou, ale zase se tam daleko víc hraje na pancíř a průraznost.
      • Však ani CoH neni 100% simulace, v některých věcech dělali kompromisy
    • Jó no přesně, porovnáme jablko a hrušku, ale to je jablko je stejně nejlepší mezi jablky, říkejte si co chcete, je to tak...
  • No jo vůbec se jim nedivím, teď můžou jít spravovat ledničky nebo tak něco. Ovšem proč tedy nestávkovali už dřív? Každopádně jestli je odrbali a namlaskli se jen ti co ke hře ani nečichli, tak to by měl někdo šeredně odskákat a měli by jim soudně nejen k přesčasům ale navíc nárok na odškodné uznat.
  • MickeyMutant
    To je všechno nedostatkem lásky. Kdyby svou práci dělali s láskou, brali ji jako poslání a nešlo jim jen o peníze, tak by se nic podobného nemohlo dít. Žádná stávka, všeobecná spokojenost, pohoda a nakonec krásná hra pro všechny.

    Mluvím samozřejmě o managementu, jehož hlavní starostí by mělo být zajištění co možná nejlepších podmínek zaměstnancům, organizace práce tak, aby znavení vývojáři měli dostatek času na odpočinek, rozdělování prémií, pořádání firemních večírků s tombolou a vůbec šíření lásky mezi lidmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit