Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NA začátku,jak hraji za temnou stranu..jak tasím ten meč?Nemůžu ho vyndat...nikde to nevidím v návodu jak se tasí?Kterým tlačítkem?

    Díky za radu
  • Docela mě překvapuje, jak tady na tuhle hru nadává tolik lidí, co ji nejspíš ani nehrálo, nebo si to zkusili na 1-2 hodinky.

    Hodně lidí si tady stěžuje na "omezení pro FtP hráče". Myslím, že i malému dítěti by mělo dojít, že úplně všechno zadarmo být nemůže. Jaký smysl by to pak mělo pro provozovatele? Cena je ale směšně nízká, jediný co stačí, je do téhle hry vrazit 5 dolarů, aby jste se doživotně stali PS (protože FtP je opravdu spíše jen na vyzkoušení, než na skutečné hraní). Odměnou vám bude stovky hodin zábavy.

    Placenou měnu bezpodmíněčně nutně nepotřebujete na nic. Kromě zvětšení kreditového limitu (který je sice otravný, ale dá se obejít) je možné všechno zakoupit za herní měnu (kupováním unlocků). Existuje spousta středně drahých záležitosti, které časem neztrácí svou hodnotu (naopak, jejich hodnota většinou roste) za které vám kde kdo rád nabídne unlock nebo dva, které by jste si se svým kreditovým limitem nemohli dovolit. Navíc, pokud si OPRAVDU musíte koupit z aukce věc za několik milionů, stačí šetřit a dávat peníze nějakému kamarádovi z guildy, který vám to pak koupí.

    Už to nějaký ten pátek hraju, předplatitelem jsem byl jednorázově naposled zhruba před rokem a už dávno jsem zrušil prakticky veškeré omezení na mém účtě. Už nemám ani důvod být předplatilem, protože mi z toho neplynou téměř žádné výhody. *5*
  • Tak nejvtipnější na celém sdělení je asi to že max level opravdu není 55, ale 60.
    • I pro F2P? Podminkou je tusim navic SoR?
  • Jack1947
    Komerční PR sdělení... to nemá pomalu s Games nic společného lidi no táák! *7*
    • nightborne
      Taky nechápu, že se někdo rozčiluje nad obsahem reklamního článku... jako by si to snad redakce psala sama, či co *7*
      • Jack1947
        Games je zde přeci jen jakoby v podnájmu a vlastník je Tiscali... kam to měli hodit když ne na Games... ono de spíš o to že pouští diskusi u PR sdělení... což je častokrát chyba.
        • Není to chyba, kdyby nebyla otevřená diskuze tak na ten článek nikdo ani neklikne.
          • Jack1947
            Tak to mám ostatně z 90% článků, takže tu smrdí Clickbait ze strany tiscali ne? Navíc kliká se do diskuze a ne na článek to je trochu rozdíl... *7*
  • Asi sou docela zoufaly, tohle uz je podruhy behem cca mesice, toz pocitam ze do roka a do dne konci.
    • A já to díky té poslední PR tady rozehrál a už jsem předplatitel :D Ale, jako jo myslim, že to brzo ukončí jelikož všechny servery maj low populaci, což nevěstí nic dobrého.
      • Ono se neni cemu divit, pribeh odehrajes jako single, na skupinovy qsty neslo nikoho sehnat ani kdyz byl srv plnej a az dohrajes ... tak se stejne muzes leda dloubat v nose, specielne jako free hrac. Nadto i pokud mas nejakej cas zaplaceno, neznamena to, ze by ti zusla trebas aspon equip. Jakmile platit prestanes, prijdes o moznost ho nosit.
        • To není pravda, equip ti zůstane.
  • Aha a kolik tipů jste se dozvěděli pánové co nesouhlasí? Já teda žádnej, byl to spíš trik, jak na to kliknout.
  • To jsou teda tipy.. spíš triky než tipy :D
  • Ja som to teda skusil, dal som im tam 15E (nech mozem mat 3 crew skills, som fanatik na farmenie) A velmi ma to bavilo... Sice komplikovane a tutorialy mi absolutne nevonali (Mody/enhancy do zbrani/brneni, no nerozumel som tomu), ale skusit urcite, aspon prve lvly :)
  • SWTOR- nejtragyčtější zastupitel žánru takzvaných F2P her na trhu. Restrykce pro neplatící hráče sou nastaveny na neunosnou uroven s tim ze tlaci lidi do predplatneho takovym stylem ze by se z toho jene zblaznil, kdybynebyl omezeny limit creditu jeste by se to dalo jako F2P oznacit slo by poridit dost veci na GM ale 300k creditu? to neni vetsinou ani na druhy vyrobni skill....Proto i kdyz jsem fanda tuto "F2P" z cisteho srdce nemuzu doporucit. Ale aby jste muj prispevek nebrali jen jako brekot nad "obchodnim" modelem tak pribeh obstojny ale cekal bych daleko lepsi bojovy model nez jen WOW clon. Daleko lip je na tom modul Galactic starfighter ten je dost zabavny a posledni pul rok hraji skoro jen tento pridavek:-) Dekuji za trpelivost!!! :-) Cau may the force be with us
    • Temer vsechno se da koupit v jejich ingame obchode. Ostraneni limitu kreditu tam urcite taky je. Je to sice za realne penize ,ale je to jednorazova platba.
      • No právě, že se dá skoro všechno koupit v ingame obchodu. Ve výsledku zjistíš, že pokud si to cheš nějak normálně zahrát tak z tebe ty peníze vytáhnou vždycky a to nemluvím o tom, že tě nejspíš ty jednorázový platby vyjdou na mnohem víc, než kdyby sis platil to předplatný... a je to celkem smutné, že i po tom co stále ztrácejí hráče se pořád nepoučili a snaží se z toho jenom rejžovt peníze.
        • V prvni rade chci rict ze nesnasim tzv Free to Play hry. Proc snad nema cenu vysvetlovat. A model SWTOR je navic hodne nepovedeny (z pohledu hrace) i vzhledem k osttanim F2P titulum. Ale i tak si nemyslim ze musis nutne zaplatit hodne penez aby jsi mohl hrat. Pokud tedy jsi tzv casual hrac.Opravdu si staci dojkoupit jen par veci ktere ve hre vyuzijes a mas klid. A vyjde te to levneji nez platit mesicni poplatky.
          Ale pokud patrite mezi hrace co u hry sedi denne x hodin,pro ty je predplatne nutnosti. Ale takovi hraci zase vetsinou neresi nejake 3 stovky mesicne a klidne si k predplatnemu kupuji i nepotrebne (pro hrani) veci z ingame obchodu.
      • Sithard
        ten tam prave ze neni :)
  • >šetřete si kredity a nekupujte si zbytečné vybavení dokud nejste padesátka
    až na to, že to platí jen pro předplatiče, i preferred mají směšně nízký maximální limit kreditů
    • Tak si to máš předplatit... To je, jako nadávat na to, že v "demu hry" je jen jedna úroven a né všechny.
      • Jenze oni tvrdi, ze je to f2p

        Setreni je naprosta kokotina, protoze na max lv se na ten limit da dostat za odpoledne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit