Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Též děkuji autorovi za přínosné a nezkreslené informace. SC je stále ve vývoji, takže s každou iterací přichází dávka chyb, to je jasné. Vždy je to ale dočasný stav. Nehledě na to, že určité "vady na kráse" jsou odsunuty stranou protože jsou v daný okamžik (alfa verze) nepodstatné pro fungovaní celku. A ten drží pohromadě čím dál líp. Například markantní rozdíl mezi 3.5 a 3.6. je v optimalizaci. Když jsem hrál  3.5 , jela moje 2080 a processor naplno. Podotýkám, že jedu na ultra detail ve 2.5K. Počítač se pěkně zadýchával. 3.6 je úplně jiná písnička. Sice je znát, že nějaká zátěž tu je, ale teplota nepřekročí 12 stupňů od normálu. Stejně jako u Dooma nebo Wolfa. Detail se ve 3.6 navíc zlepšil zvýšeným rozlišením stínů, které jsou nyní hladší a prokreslenější. Objektivně je 3.6 o dost obsáhlejší a detailnější, přesto šla zátěž výrazně dolů. Co mě teď momentálně trápí je špatně vyladěný streaming dat, takže dochází k takovému "dýchavému" poskakovaní v pohybu obrazu, ale to se zřejmě opraví prvním fixem. Ale jinak radost pohledět.

  • alien5

    Konecne nekdo tady napsal nezaujaty clanek a zjistil si nejdrive o teto hre neco. Navic ten clanek pozdeji nestahnul a nepredelal protoze si uvedomil ze je spatne napsany atd.. Bravo prosim clanky o SC aby psal pouze tento Mars Vertigo ! moc dekuji. 

    • SC se rysuje a kam zmizeli všichni hateři? :) Tohle je snad poprve, co tu x dní vydržela čistá diskuse.

      • alien5

        Jo taky jsme v šoku 😂

  • Veľmi kvalitný článok, ktorý sa veľmi dobre číta.

    Skvelá práca.

  • rayfighter

    Objektivny a informativny clanok, tiez velmi "čtivě" napisane.

    Mal som potrebu pridat tento komentar a tieto kvality vyzdvihnut, pretoze az prilis vela clankov na CZ/SK scene v poslednej dobe pada kvalitou na uroven nahodneho youtube komentara - lenivost skutocne nastudovat temu, honba za click-bait nadpismi i obsahom, populisticke polopravdy a smiesne domyslave a naprosto nelogicke uzavery. A uplne najhorsie je, ze ani neprinasali nic, co uz sme necitali tyzdne predtym v anglictine. Vratane "senzacnych" konspiracii.

    Mars Vertigo tu vsetkym ukazal, ako sa to ma robit. Dik!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit