Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ako z technologického hľadiska je to bomba... Akorát tak nejak sa stále neviem preniesť cez fakt, že som podporil v 2013 parádny spacesim pre nadšencov, ktorý touto dobou mal byť už dávno finálny a hrateľný, s  množstvom perfektných mechaník a miesto toho sa kuchtí simulátor všetkého, trpiaci brutálnym feature creepom, v ktorom si už nikto netrúfne odhadnúť za koľko rokov a v akom stave to vydajú :D

    Ale nadšenie pre projekt je u vývojárov očividné a úprimne im prajem, aby to nakoniec úspešne dokončili... Ja už dovtedy asi vážne založím rodinu a nebudem to mať vôbec čas hrať, ale nevadííí :D

    • Rejsek

      Buď úplně v klidu, děcka stihnou vyrůst, než to vyjde 😉

  • Derp_1337

    Jen tak dál, ještě pár let poctivých updatů a začne mít smysl začít hrát SC.

  • Mám jen klávesnici a myš. Na čem bych to měl hrát? Mám si pořídit joystick/páku a nebo stačí když si seženu gamepad a pokud stačí gamepad, tak jaký? Když nepočítám dobu PS1, tak mám gamepad v ruce tak maximálně 3krát do roka, takže netuším po čem sáhnout. Díky za radu.

    • walltar

      Klidně zatím hrej na klávesnici a myši... Já mám Hotas, Joystick, Gamepad a stejně když SC zapnu, tak nic z toho ani nevytahuju a zalítám si s tím co mám zrovna na stole (většinou klávesnice a myš).

      V budoucnu uvidíš jak tě hra baví a jestli kvůli ní vůbec má cenu joy, nebo hotas kupovat.

      Jinak ale doporučím 2x joystick pro SC, na tom se hraje asi nejlíp.

    • Klávesnice a myš +joystick pro loď, ale není nutný. Sledovat ten gameplay s gamepadem bylo utrpení.

    • Kallessin183

      Mám joystick s plynovou pákou a lítá se na tom krásně. Ale pravda je že to využívám, leda při boji, kde prostě tu lepší citlivost využiješ. Jinak bohatě stačí klávesnice a myš. Gamepad jsem nikdy nezkoušel. Snad ti to pomůže.

  • alien5

    Diky za pekne schrnuti celeho patche 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit