Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady a ted by si měl sáhnout do svědomí každý, kdo si jednu z těchto her nedejbože stáhnul.
    • A já si sáhnu do svědomí také, protože jsem si já blbec ten Blacklist koupil. *7*
  • takhle to dopada (v pripade raymana) když někdo vyda spickovou AA hopsacku a chce tim konkurovat stovkam indie hopsacek za par supu. Dusledek bude ten ze tyhle krasne udelany a kvalitni skakacky nikdo delat nebude, a scenu ovladne indie. Aby taky ne když tomu kazdej dava 8/10 a vic. A podobne muzou dopadnout i ostatní zanry. Samozrejme me můžete zase uminiskovat, nic to nemeni na tom ze to je pravda.
    • GlaDOS
      Tento rok vyšlo jen několik dobrých skákaček. Hrál jsem Spelunky, ale to přece nevylučuje, že si nemůžu zahrát skvělé Rayman Legends. Spíš si myslím, že hodně lidí nepotěšilo Uplay a tak čekají na nějakou slevu.
      • Jack1947
        Nectu nikde ? o konzolich tudiz to by pak problem nebyl... ale chapu stoji to hodne tak sleva se hodi. U konzolovek to plati az trojnasobne.
    • Ja si nahodou raymana kupim v roce 2014! Az si poridim konzoli teda, tak tohle bude prvni hra, do kery jdu... *5*
    • Jack1947
      Kdo srovnava, Indie a klasicke hry je sam spatny.
  • Jack1947
    Rayman zcela neopravnene *10* , to je videt co si to (ne)porizuje za lidi neoceni paradni skakacku. Do pekla s nimi. *16* Splinter Cell no dobre ten mozna jo, pac uz to nebylo tak uplne ono ale mohli to cekat... Tohle UBici radi rozhodne neuslysi takhle je bez-ostysne zklamat. *9*
  • On je to tak problém žánrů. Plošinovky ani stealth nemají nejširší poblikum a myslet si, že dalšího dílu se prodá víc, než předešlého, protože ho uděláme jednodušší (Rayman) nebo akčnější (Splinter cell), je naivní. Spíše to dopadne tak, že naštvou publikum a prodají míń. Holt říkejme tomu mezní míra zisku daného žánru .)

    Ale spíš mě zaráží jiná věc. Jak kdysi mohl Ubi udělat Chaos theory, které bylo v hratelnosti téměř pure stealth, v technologii totální špička (i dnes vypadá ještě dobře) - a přesto si ještě pochvalovat, jak dobře šly prodeje.
    • Možná kdyby jsi Blacklist napřed zahrál... Všechny mise za Sama jdou dohrát bez zabití a když si dáš trošku na čas tak i bez omráčených nepřátel. Chaos Theory na svůj věk vypadá obstojně, ale srovnání se současnými hrami už prostě nezvládá.

      Spíš asi byl trochu problém v prezentaci, kdy chvíli ukazovali samý boj a pak najednou nevěděli co s negativními názory skalních fanoušků.

      Co mi na Blacklistu vadí/chybí je nějaké použitelné noční/termovidění (z nabízených termovizí si prostě nevyberu a noční vidění je celé nějaké nemocné). Dál - po Pandora Tommorw mi chybí snímání číselných kódů z tlačítek pomocí přísavné kamery a termovize... To byly takové pěkné srandičky.

      PS: Sérii Splinter Cell jsem hrál komplet (vše co vyšlo na PC). A mám je všechny jako originálky (i když první dva díly dokupované až zpětně)... Kromě toho mám oba poslední Raymany
  • michaliuz18
    ani sa nejak necudujem ono su to sice dobre hry, no ubisoft vacsinou stale robi hry tak na 8 bodov ...blaclist mal docela kriticke hodnotenia vela ludi na to frflalo aj ked mohli byt radi ze sa konecne vratil poriadny stealth a nielen strielanie
    a rayman tak isto , origins ma bavil viac, zdal sa mi vacsou vyzvou , nez legends kde su vkuse same srdiecka a poriadna vyzva su len leveli na cas , a posledna kapitola kde je riadne zlozity boss ktory ma vzdy nejak dostal ,tam som skapinal najviac , no dal som to , a tiez hodnotenie tak na 8 ... origins ale na 9
  • Čísla prodeje by byla možná zajímavější, než oznámit že vydělali méně než čekali... *11*
  • XXDarthVaderXX
    Rayman Legends: Bude vánoční výprodej na Steamu a je vícero lidí, kteří za to hodlají dát 20 euro(čekání na slevu), pokud Ubisoft nepochopil, že to s cenou(i když jde o kvalitní hru) trošku přepálil a plošinovky nemají zase až tak moc přiznivců, tak se pak nemůže divit, že to takhle dopadlo. O tom, že prezentace byla dost tristní a pokud se člověk o hru nezajímal, tak o ní prakticky nevěděl, také není dobré.
  • Herní společnosti přeceňují své možnosti, kolik toho prodat. Nejsem fanoušek SC, ale je to stejně dobrá jaho Hitman, AC, nebo Metal Gear. Alespoň Rayman by si větší prodenost zaloužil. Jedna z nejlepších plošinovek za poslední tři roky, a přesto to nestačí. Můžete hru udělat téměř bez chyb, přesto to nemusí stačit. Je mi smutno z dnešní generace hráčů, kteří by měli převzít štafetu po generacich osmdesátkových a devadesátkových her a dělat hry ještě lepší (nebudu očerňovat CoD, nové díly AC), i bez toho je vidět, že dnešní hráči ve valné většíně nechtějí přemyšlet, nechtějí kvalitní zápletku, vtip, rozsáhlé dialogy nebo jen krásný soundtrack. Prostě bezmyšlenková konzumace bez zápachu a bez chuti. A většina herních firem to podpoří, přotože jsou roky ve ztrátě, a nedokáží (nechtějí) nic vymyslet. Není to o PC vs. konzole, nebo míra pirátství na obou platformách. Je to POUZE o degeneraci, která se promítá ve všem. Naštěstí se za rok objevuje ještě pár dobrých kousků. Ale i tak je to málo...
  • LuckyBaal
    nízké prodeje u Raymana jsem nečekal, je to vynikající hra
    • podle mě nízké nebyly, nicméně Ubisoft "očekával" větší.. to je tak když si magorskej management vysní nereálnou laťku..
      • Ferdis2
        Stačí sa pozrieť na VGchartz. Origins predal 2.3 mil ks + digitálna distribúcia. Takže tie očakávania až tak nereálne neboli...
  • tak to dufam ze Rayman pojde s cenou dole :)
    • http://www.kinguin.cz/category/2483/rayman-legends-uplay-key/ .-)
      • XXDarthVaderXX
        máš sice pravdu, ale na každý těchto služeb využívá, důležité je, aby šla cena dolů v širším měřítku. Startovat se mělo na 20 eurech a měl být lepší marketing(což byla teda bída)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit