Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Gratulace k prodejům
    • gratulace k demenci
      • TheGGG
        Tvé a tvých zaostalých kolegů PCtardů?
  • Dejme tomu čas. Osobně mám PS4 a na PS3 se mi doma práší (občas ji zapnu). V tomhle streamovaném hraní by se mi líbila možnost hrát hry, které mám na PS3 již koupené, zdarma. Pak by to asi mělo pro mě smysl.
  • Vyborna idea...kto pride prvy s takou sluzbou roztrha herny trh ako to urobil apple s muzikou. Sony rulez!! 15 dolarov je tak 11 eur za moznost zahrat si cokolvek. Uz len pri 1 odohratej hre sa to oplati
    • WTF? Co je na té idee výborného za ty peníze? Je to RIP OFF jak blázen..
  • Přítel měl PS4, zahrál si Killzone a pak to prodal.
  • kedysi bola idea streamovania hier presne opacna...mate slabe zariadenie ale zahrate si aj najnovsiu hru. radsej by som si v zahral hry z ps4 na vite bez nutnosti mat ps4.
  • A zatím tam pořád není žádná exkluzivní pecka. Takže prozatím si spokojeně hraju na svém WiiU. Sony ozvi se, až budeš mít alespoň dvě (spíš tak pět) fakt dobré exkluzivky... *5*
    • Překvapuje mě to množství negativních hlasů... jsou snad nějaké PS4 exkluzivní pecky o kterých nevím? Poučte mě!

      Nebo je to jen proto, že si dovoluju užívat si hry na WiiU... exkluzivky jako Bayonetta 2, Smash Bros., Mario Kart 8, Hyrule Warriors, The Wonderful 101.... nebo blížící se novou Zeldu (nepojmenovanou) a Xenoblade Chronicles X. Jen to je minimálně 7 výborných exkluzivek, z toho 5 je už venku.
      PS3 má... chystaný Uncharted 4? A XBONE... nic o čem bych věděl a nebylo by na PC? *7*
      • jakubc
        Killzone, InFamous Second Son, Driveclub, ale to nic nemění na tom, že WiiU je na tom lépe. Ještě by se tedy dalo polemizovat o tom, že WiiU je konzole stejné generace jako PS4 a XBONE a kdyby šla proti PS3, tak tam už by to tak snadné nebylo. :-)
        • A mnoho dalsich: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games
          • Dohromady 39 exkluzivek - z toho všechny jakkoli zajímavé tady byly vyjmenovány...:/
            • 39? to asi bude za celej cyklus i do budoucna? ja napocital 7 uskutecnenych v tom seznamu
    • God of war, last of us, killzone, uncharted, final fantasy, ratchet and clank radeji jsem jich dal šest.
      • God of War, Last of Us a Ratchet jsou všechny na PS3. To mám a kvůli remastru LoU PS4 kupovat nebudu. Až ho eventuelně koupím, tak ten remaster koupím navíc ke svému trojkovému. Je to skvělá hra.

        Uncharted 4 mě zajímá, ale je to jen jedna hra. FF15 vypadá... zajímavě, ale po X a XIII budu opratrný. Killzone jsem ještě nehrál, ale dřív než ten průměrně hodnocený pro PS4 bych si zahrál ty staré...
        • Hele ja hral Shadow Fall a ted jedu prvni killzone z trilogie. Jsem z tech co grafiku neresi podobne jako u knihy jestli ma nebo nema zlute listy. Pro tyl cloveka jako jsem ja je os3 nejlepší moznost. Mam i 4ku ale hry na ni zatim nejsou. Ale 2015 lineup vypada i pro mne dobře. Taky hraju spyro a to je 16 let stare. A nevadí. Jde o to jak jsem psal vyse o tom ze to musi byt dobre. *10*
    • Wii neni herní zařízení, to je trest. Koupit - spálit a vážit si dobrého vykonaného skutku.
      • Tvůj nick moc nekoresponduje s tím, co jsi napsal (Clever_guy).
        Jak tě Wíí trestá? Nebo ti to dala maminka pod stromeček a ty jsi chtěl xbox?
        Vlastním Wii i WiiU a jsou na to nejlepší coop i vs pecky na jedné televizi. Nejsem Fanboy, hraju na všem, kde jsou dobré gamesy a ať si každej hraje na čem chce, ale na tenhle blud jsem musel zareagovat, i když Nintendo nemá v ĆR příliš velkou popularitu.
        Na druhou stranu tu jen třeba feeduju trolla.
    • Hraju hlavne na PC, ale konzoli si chci koupit, jen nevim jakou. Xbox ma pro me zajimavejsi hry, ovladac, a xbox live. PS4 je zase proste vykonejsi a je to vic herni konzole nez multimedialni centrum jako je xbox. Docela dilema.
  • Spis by me zajimalo jak dobre to realne funguje, pingy, lagy a tak.
    • Keyz
      Tohle většina hráčů na konzolích neřeší. Hlavně že, si "zahrají"
      Jinak technicky by mě to také zajímalo ale podobné podrobnosti sdělují hlavně HW firmy. Zde se drží toho co zní dobře a nalákají na to lidi.

      Jinak se jím daří pěkně. Na to, že prodávají levný produkt pro většinu. To by mohli zkusit (kdyby to tam vůbec někdo chtěl) posunout příště konzole jinam aby si tam našli své i náročnější hráči.
      I když minimum firem se krom vidiny zisku řídí také snahou udělat něco dobrého pro všechny a ne pouze úzce zaměřený produkt.
      • Hele, po dlouhých letech můžu zodpovědně říct, že hardware je u her snad to poslední, co je dělá dobrými.
        Koupě PS3 mi v pokročilých letech vrátila zájem o hraní a právě na ní jsem hrál jedny z nejlepších kousků a i z nejtěžších, často originálních.
        Na PC z roku 2008 si dám tu a tam nějaké ty Age of Empires nebo Commandos, případně staré C&C či jinou strategii. Nebo nějaké RPG, ale výjimečně, není na to čas.
        Chce to jen zkusit toho víc, mít trochu rozhled a nehanit hned to, co nemám.
        Náročnost je relativní, někdo u Gothicu 2 říkal, že je to moc těžké. Možná ano, když do všeho ze začátku vletěl jako Rambo, jinak to bylo jednoduché jako facka, když se dodržovala pravidla.
        Není náročné to, co má hromadu tabulek a 150 hodin. Je to spíš únavné a hlavně na to musí být člověk nazadaný študák nebo nezaměstnaný.
        • Hardware je důležitý pro ty, co se honí za pixelovou krásou. Problém je, že hry jsou krásnější a krásnější, ale hratelnost je v tahu. A je fakt málo nových her, které si člověk fakt herně užije. Také zastávám názor, že konzole je na hraní nejlepší. Nemusím nic řešit. Nic mě netrápí a herní zážitek je pro mě příjemnější.
        • To je právě ono. PC je retro a do roku 2005 to mozna neste stalo za to. Ted ty privaly mrdek prechazim mavnutim ruky. Klasiky si zahraju na pc rad ale na to mi staci dvou jádro.
        • Keyz
          Spíše jde o to mít tu možnost.
          Momentálně jsi omezen jedním základním produktem. Lidi si pak myslí, že nic jiného není anebo je ale nemá to smysl. Četnost toho produktu + neustálá reklama prostě funguje. Nemají možnost v rámci značky si vyzkoušet lepší HW a rozhodnout se, zda to za to stojí apod. Proto více uznávám firmy které nemyslí jen masové publikum a vůbec když jsou již velké, tak neuzavírají SW a HW aby si co nejlépe drželi zákazníky

          Něco jako Mp3. Také stále dost lidí netuší, že existuje nějaký flac, ale tam mají minimálně možnost si to vyzkoušet v rámci svého zařízení. Krom Applu.

          To samé běžné produkty. Zeptej se doma jaký znají jogurt, chleba a třeba zubní pastu. Většinou řeknou co znají z reklam a má to okolo většina. Teprve když si vyzkouší něco lepší tak třeba i změní spotřebu a zjistí, že to stojí stejně. O tom to je. Nevytvářet ten komicky obraz, že pouze to co prodávám Já je nejlepší. Třeba MS a Google mají stále otevřený OS a nikdy tě tam nenutí mít vše od nich.
          • Ano, reklama funguje. Proto nekoukám na TV a mám adblock. Je každého volba, jestli se nechá ovlivnit.

            Nezkoumám trailery, nečtu preview, nezkouším early access, většinou spíš aplikuju opačný přístup, late access, pořídím si tiul rok dva po vydání. Nikam neuteče. A když jo, nestál za to.

            Od Sony mám někde v krabici PS2, aktivní PS3 a PS4. A Vitu. S předplaceným Pluskem. A všechno pustím jen občas, Vitu třeba jednou za měsíc i míň. Od Nintenda DSko zapnu ještě míň, ale když jo, jsem sakra rád, že ho mám. Ono taky když je rodina, čas je buď pozdě v noci, o víkendu brzo ráno, nebo když je manželka s dětmi pryč.
            Bráchovi jsem koupil do rodiny Xbox, tak tam tu a tam vyzkouším Kinect.
            A svátečně si spolu dáme na PC Age of Empires 2.

            Člověk je omezenej jen tak, jak se sám rozhodne omezit. Když se budu držet jedné platformy, proč ne, vyjde to levněji, beztak je každá zahlcená hrami, výběr je nepřeberný. Ale není nustné se vymezovat vůči ostatním a "obviňovat" někoho, že ničí ostatní. Vždyť je toho tolik, i díky gogům a spol nikdy nebyl větší výběr!
  • ucho
    Pokud je předplatitelů 10 mega, tak to mají za rok slušnou sumičku...
    • a pri tom zvladnou stale prodelavat
  • V titulku je navíc zvratné sloveso "se" *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit