Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K čemu podpora Ps2 her na Ps3 ? když si chci zahrát Ps2 hru tak vytáhnu svojí Ps2 ne ??!!
  • keigi
    Nevím co negativisti řeší. Chci si zahrát PS2 hru, vytáhnu starou PS2. Budu si chtít zahrát PSP hru, vytáhnu starou PSP (nebo on někdo má doma UMD bez PSP?) Budu-li chtít hrát nějakou speciální PSP hru na Vitě, zaplatím si pár dolarů stejně jako to dělám dneska s hrama na GOGu. Několik z nich mám i ve starých krabicových verzích, ale je pro mě pohodlnější zaplatit si za kompatibilitu a digitální podobu. Tečka.
    • Technická, rád bych viděl toho borce, kterému v pohodě pojedou veškeré mechanické části PS2ky/PSPčka po 10, respektive 15 i 20 letech a on se vůbec nebude bát to dál celkem aktivně využívat. Aby to taky nebylo to poslední, co by s tou krabicí udělal
      • keigi
        To je dobrá připomínka, ale zase je to stejný příklad jako s GOG. 10, neřku-li 15 let starý hry bude hrát jen opravdový fanoušek a ten si za ně (za compatibilní/digitální podobu) klidně zaplatí, když už mu nebudou fungovat starý konzole. Věřím, že absolutní většina těch co řvou, řvou proto, že u podobných zpráv řvát můžou, ne proto, že by chtěli tyhle starší hry ve větší míře hrát.
        • "Věřím, že absolutní většina těch co řvou, řvou proto, že u podobných zpráv řvát můžou, ne proto, že by chtěli tyhle starší hry ve větší míře hrát" Tak v tomhle souhlasím nejvíc jak to jen jde, minimálně na těch obligátních 110 procent. :)
      • Sice vim, ze se jedna o cartridgove konzole, ktere mohou mit jine problemy, ale stare konzole od Atari, NES, SNES, Sega Genesis, N64 ... ty vsechny porad jeste funguji. A to uz to je hezkej patek od te doby, co byly vypustene na trh. Z diskovych systemu se mrkni treba na PSX(PSOne), nebo konec koncu i to PS2 a Nintendo GameCube. Obe dve konzole maji kolem tech 10-ti let a stale dobre funguji. Ono zalezi na tom, jak se o ty sve konzolky staras.
        • Samozřejmě že staré cartridgovky dondeška jedou... Ale opotřebování třeba laseru v mechanikách je náročností někde úplně jinde a pak už "nezalezi na tom jak se o ty sve konzolky staras" - jediný způsob jak se o tu optiku starat je ji nepoužívat, což jak možná uznáš, je celkem kontraproduktivní.
  • To je otazka, jestli jde o jednu hru. Imho se musi preportovat a s tim je spojena nejaka prace. A ten kdo si koupi hru treba pro xbox tak nejak pocita s tim, ze ji zaplati znovu pro jinoj platformu, at pc nebo ps3. UMD tak predstavuje slevovou poukazku na port hry, kterou hrac vlastni a to je fer.
    • GlaDOS
      Konečně rozumný příspěvek tady. Na PS3 vychází taky porty PS2 her a taky za prachy. Když se to tak vezme, tady je to úplně stejné. Někdo musí hru naportovat na Vitu. A to není zadarmo. Takže bych řekl, že taková sleva je férová. Nikdo vám přece tu hru nevezme a pořád si ji můžete zahrát starém PSP.
  • Panove, Sony preci rika, ze bude za hry chit za hry max 1000 yenu, coz je $10. To zase neni tak strasne moc. A tady jde o to, ze ti co maji PSP hry maji nejspis i sve PSP. Nikdo vas preci nenuti kopirovat VSECHNY hry. Ja si napriklad zkopiruju jen jednu, a to puvodni Dissidii.
    • Ringwraith
      Proč ne Duodecim?
      • Duodecim jeste nemam. Ale planuju si ho poridit digitalne na Vitu, jestli Vita jako takova bude stat za to.
  • Proste $ony *14* *14*
  • 2x bych hru platit nechtel. A ani bych nemel duvod, mam jednu z prvnich PS3, na ktere sly hrat ze dvojky, ale ani jednou jsem to nevyuzil...
  • Je to prasarna... ty hry sou drahy uz sami o sobe... a ted je ma zakaznik platit jeste jednou? Snizena cena? O kolik... o 20%? o 50%? pokud to nebude aspon o 80% tak je to vydirani a zneuzivani monopolniho postaveni na trhu... protoze jinde nez v sonackejch konzolich si ty hry prakticky zahrat nejde! Ovsem kdyby to melo byt levne tak se nepise o "s nizene cene" ale o manipulacnim poplatku v cene XY% z dane hry... ale to by si s Sony nemohli namastit kapsy... kdyby byli co kcemu tak udelaj pripojitelnou ctecku na UMD disky (treba bezdrat) a napakujou si kapsy taky... nikoho by to pak nebolelo tolik jako kdyz mu reknou ze jestli si chce dal hrat svoji oblibenou hru tak at si ji koupi znova... *16*
  • Ono celkove Sony jsou lumpove, navic maji horsi herni konzoli, nez konkurence od Microsoftu
    • Ringwraith
      Musím nesouhlasit.
  • Ti už opravdu nevědí jak poctivého, platícího zákazníka ojebat. GeoHota na ně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit