Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sledoval jsem přímý přenos a chvílemi jsem absolutně nechápal. Všechno šlo moc rychle, moderátor mlel úplný kraviny, na moderátorku se dalo aspoň dívat, distributoři ceny přebírali s absolutním nezájmem a bylo jim to úplně fuk, ani jeden záběr na publikum, žádná zajímavost navíc (tím myslím třeba nějáký komentovaný gameplay z vítězné hry, nebo něco podobného). Já nevím, má tohle cenu? Dost o tom pochybuju...
    • PS: na pár minutové vystoupení Squarewave Orchestra jsem úplně zapomněl. To bylo aspoň první minutu docela zajímavé, ale jako spestření to vážně nestačilo.
  • Vyhlašování tomboly na nějakém plese v Zalátaných Kaťatech bývá často nápaditější...
  • Vysledky teto radoby ankety mi trochu pripominaji klasicky cesky kocorkov - aneb sejde se par distributoru, kteri chytnou hrace za rucicku, aby jim ukazali, jakouze vynikajici hru by si meli koupit. Samo musi se to udelat tak, aby si hrac myslel, ze na to prisel sam ... a kdyz prijde domu a hru si pusti, tak udela opravdu booom, nad skvostem ktery si koupil.
  • Preed
    Chcem len povedat,v tieni haterskych prispevkov,ze podla mna to bolo celkom ok aj ked vzdy je co zlepsovat ale hlavne si myslim,ze nieco podobne tu ma miesto a kvitujem snahy AHP. :)
  • Kinet1c
    Akcia dobra, kedze som neocakaval festival typu predavania oskarov, tak som bol spokojny, moderatori boli vselijaky, ale celkovo sa my to cele pacilo, ze ake hry boli zvolene za naj to ci ono to neriesim, aj ked no celkovo som prekvapeny s ACIII, ale ok, hra to nie je zla, ale to na FC3 ci Dishonored na rok 2012 nema, ale kedze sme sa my hraci rozhodli, nenamietam a akceptujem. Dalej chcel by som vyjadrit este sklamanie nad ludmi, ktory tu zhadzuju tuto akciu, to je vlastne aj dovod mojho uvodu k tomuto mojmu prejavu, skratka, nemozte cakat nejaku velku show a neviem co, este nie, mozno neskor ked sa to viac uchyti alebo neviem, zatial je to a ok a som rad, ze su taketo akcie. A to ci suhlasime s rozhodnutiamy novinarov je vedlajsie, kazdy hrajme to co nas bavy, ale si myslim, ze aj tak je zaujimave vidiet, ze ako myslia iny ludia, ty co nam sprostredkuju recenzie a prve dojmy a nemyslim si, ze rozmyslaju velmi rozdielne od nas ako som tak videl.
  • proč ty prachy nešly radši na charitu?
    • Tahle akce přece nemůže ani vzbudit povědomí v nehráčích, kdo to náhodou viděl, tak si musel pomyslet jaký jsou ty hráči trapný chudáci, když se pro ně pořádají podobý "galavečery"
  • škoda, že to nemoderoval mistr Drda..
  • zdeeneek
    Ze takovou anketu nekdo u nas porada je super. Co se tyka vyhlasovani, tak mi bohate staci se podivat na webu na vysledky. Kvuli tomu, ale nebudu na predavani cen nadavat. Na tom slavnostnim veceru se mohli potkat a seznamit lidi z herni branze, kteri by se jinak treba nepotkali, mohli se domluvit na nejake spolupraci nebo si aspon spolu pokecat. Doufam, ze poradatele procitani tehle diskuze neodradi od poradani pristiho rocniku - hejtri budou nadavat vzdycky na vsechno ...
  • Nemyslím si že by to byl uplnej propadák. Jistě šlo by to udělat líp, ale uvědomte si že celá ta anketa je v plínkách. Jak si myslíte že začínali ostatní?? Galavečerem nabitým hvězdami?? To asi ne. A co se AC III týče tak mě to nevadí, posle mě to je skvělá hra a jak je vidět tak i podle hráčské komunity. A těm co se to nelíbí jejich chyba, kdyby nebyli liní a hlasovali tak to mohlo dopadnout i jinak. Ale jak se řiká že válce každý generál co *1*
  • MACHOgejmr
    Je skvělý, že podobný akce u nás jsou. A nechápu kritiku typu "Jak proboha mohli hráči zvolit tak a tak" To se má jako někdo stydět za to, jaký hry se mu líběj? C'mon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit