Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluci, raději se naučte psát s háčkami a čárkami, protože tohle je opravdu dílo. Řešíte, jak se správně vyslovuje inFamous nebo Need for Speed, ale sami nejste schopni napsat správně jedno blbé české slovo. Zamyslete se...
    • smejki
      háčkami? O_o
    • Souhlas, ale pech je, že se na tebe teď slítnou jak mouchy, protože si sám udělal taky chybu. Myslim, že by bylo nejlepší se na to už konečně vykašlat, protože každý dělá chyby a nablito je tu už víc než dost.

      Teď hádám přilítnou mínuska a podle Cosiho mínuska a pluska určují kdo má pravdu *7*
      • Cosi
        http://www.youtube.com/watch?v=e9oFNz4ytyM
      • Spis je pech pako jsi tady stale ty.A lepsi uz to s tebou nebude
  • El-Bravo
    Na aktuální replay jsem čekal hlavně kvůli infamous 2. ale že tam ten blbec začne řešit, že se hra neprodává kvůli vzhledu hlavního hrdiny, to na mě bylo moc...
    • Cosi
      Ten "blbec" je šéfredaktorem tohoto serveru kam píšeš svoje příspěvky a pravděpodobně se ti tu líbí, když se sem vracíš a dal sis tu práci a založil si účet a na něj nahrál fotku. A Petr Poláček měl pravdu a blbec jseš teď ty.
      • El-Bravo
        a co já z toho mám že je šéfredaktor? :D proč bych měl být blbec? proto že sem si řekl svoje?
        • Cosi
          *1*
  • trolo
    to uz je fakt ako pri retardovanych... furt len vyslovnost a alzbetka je micik... 21 dielov furt dokola pisete to iste neni vam to trapne uz? :D
    • Určitě máš pravdu, že už to začíná být trochu ohrané (když už prasárny, tak aspoň originální a s vtipem!)... Na druhou stranu Alžběta je krásná mladá holka, tak s něčím takovým musí počítat, že to u místních čuňátek (českých i slovenských) bude budit emoce a stimulovat jejich nejnižší pudy, když si vezme takové krásné šaty jako měla v tom posledním dílu. Nevím, co bych jí poradil - přece nebude chodit oblékaná jako jeptiška, ať ty hochy raději nechá vyřádit u videa, co jí to udělá. :)
      • Jazz
        To říká ten pravej *3*
        • Pokud to myslíš tak, že je ohrané, jak se tu ty vulgární hochy snažím týden co týden slušně usměrňovat, tak ano, souhlasím s tebou. *3*
    • Je.
      Ale jinak to nejde!! ; D
  • No teda doufejme, ze se z toho Stanley na dnesek vyspal. Radsi mu tady zakladam novy vlakno, at nebohy Tiscali nepraskne ve svech. Timto se mu taky omlouvam za muj podil na zasirani diskuse, ale ocividne o diskusi rozumnou zajem neni, a kdyz prijde nekdo Stanovyho kalibru, vsechno jde holt do kopru...
    Zaroven me Stane mrzi, ze kazdou reakci klesam na tvoji uroven, ale... ..je to proste FASCINUJICI : D
    Ze zacatku jsem te mel za prachobycejnyho trollika, ale musim ti nechat, ze mas energie za dva - takhle daleko a vytrvale by to jen tak nekdo nedotahl.

    Ale... tohle jsem psat nemel - nemohl jsem si pomoct : D
    Nesmim ti totiz davat jakejkoli prostor k uhejbani - pokud by ses mi mohl zacit venovat az odtud, budu moc vdecnej:
    Abysme si totiz my tupci z celyho tohohle valecnyho zlocinu neco odnesli, chtelo by to od tebe konecne neco na podlozeni tech tvych tvrzeni, ktery celej flame vyvolaly. Teda to kratky "krid" je nakonec nase blbost, a vubec o to neslo - sorry. Tak jeste aspon tu vyslovnost i/y - to by me fakt zajimalo.
    A kdybys mi chtel JOOO pomoct, tak mi jeste napis, kde jsem to psal spatne vyslovnost. Jeste si totiz pamatuju, ze jsem sam rikal, ze neovladam fonetickej zapis, tudiz jsem jen upozornoval na to, ze "esasins revalajšns" taha za usi...
    • Ty už si fakt padlej na hlavu, založ prosím ještě další vlákno, další ať založí tvůj věrný podkuřovač Zdenda, ať je kde od vás trolovat, hlavně že jako trolla označuješ mě, zatímco ty si ten co začal první otravovat s výslovností a poučovat druhý, důkaz je na prví stránce. *7*

      Jedině přestat krmit, tak to snad zabere.
      • Ze nevidis rozdil mezi trollenim a opatrnym upozornenim je mi jasny. Prestat krmit ti ty poblazneny hormonky taky nedovolej - to uz jsi ukazal taky davno.
        Samozrejme teda zase zabihas tam, co uz stokrat, ale jeste jednou to zkusim:
        Co to i/y? Ja bych fakt rad umel cesky tak dobre jako ty...
        • Diky, Cosi, ale pro nej jsi jen dalsi de Bil do seznamu : ) Navic se bojim, ze tim i/y se to otoci zase na zacatek.
          No z tohohle nikdy nic rozumnyho nebude.
          Ja uz aspon vim, odkud ohledne toho jeho tvrzeni vitr vane, takze uz vlastne nemam proc reagovat - oproti nemu me egomanie pohani ze zanedbatelny casti.
          Dokonce si myslim, ze i on to v podstate mysli dobre, jenze tyhle lidi proste obetujou cokoli, jen aby byli v opozici/ resp. nemuseli uznat ani zdibicek vlastni chybicky...

          Nic. Ja to uzaviram s tim, ze budu davat mekkej/tvrdej duraz na souhlasku, Stan at si klidne prozpevuje i/y jako mistr v jodlovani : )

          Znovu omluva za pobliti diskuse, a timto se loucim.
          • Cosi
            Taky je to vidět na tech mínuskách co nabral. Ale za to můžou ti všichni osstatní, protože Stanova pravda je ta nejsprávněší.
        • "Crook -Tak jak dneska, devkari?
          Povidej : D
          Jinak ten gestapackej pristup k vyslovnosti mi prijde fakt trapnej, ale "esasins krid revalejšns" uz fakt docela boli..
          A kdyz jsme u toho, tak at uz se lidi naucej rikat "InF-mus" a ne to preanglictely "infejmus" ; )
          Jinak dil pro me uplne nezajimavej, ale aspon jsem se neco dozvedel i o tom uchylackym (ha!) nintendu. : P"

          Tohle je opravdu opatrný upozornění *1* Ještě že neovládáš ten fornetickej zápis, aspoň nějaká výmluva, ale už jen to jak podporuješ ty idioty typu devkar co si tu vylevaj hormony, už to mluví za všechno. A já tě mám učit i/y? To tě snad měli naučit ve škole.

          Teda troll si skutečně špičkovej, to se musí nechat, dokážeš vždycky napsat něco co si reakci zaslouží i když už to slábne...hanba ně me za to krmení takových pitomců *3*
          • Ježkovy oči, i když vyslovíš I a Y samostatně, tak jedno bude pořád znít měkce a druhé tvrdě i když rozdíl bude méně patrný, jestli to nedokážeš slyšet nebo to neumíš vyslovit, je tvůj problém.
            ÚJČ 257 531 793
            poradna@ujc.cas.cz

            "Debila ze sebe delam moc rad"
            Všiml jsem si a oceňuji tvou upřímnost, tímhle už opravdu končim (budu se snažit dodržet) a skládám ti poklonu za neskutečně úspěšný trolling, kterým si ze mě dostal zase hodně reakcí, nějak se totiž pořád zdráhám uvěřit tomu, že by byl někdo tak natvrdlej. Zdar...
            Cosi - prosím tě, nejdřív si přečti předchozí stránky o tom jak "slušný" byl, nevynechej ani tu část kdy reaguje na jiné uživatele. Hlavně že ty si ve svém komentáři slušnej až na půdu viď?

            Pán bůh s námi...už je tu skutečně nedýchatelno a zdá se, že je to nakažlivé. *7*
            • Nojo, no.
              Slusnak ze me nebude.
              Tak teda cauec ; )
          • Crook - "Jestli celou dobu mluvis o slovech jako je to "zkoušeni/zkoušeny", tak i ja, jakozto zaostaly jedinec poznam, ze rozdil ve vyslovnosti neni v tom i/y, ale v souhlasce pred nim - tedy ň/n."

            Chlape, ty už si snad ze mě, a vlastně ze všech normálních lidí, děláš asi prd**l ne? Jaký ň? Vyslovuješ to měkce jako ň protože je tam I, když je tam Y, vyslovuje se to tvrdě a to je tam pořád to samé N, žádnej háček, jako "ň" se to vyslovuje, jinak je pořád psáno NI/NY, někde je to zásadní rozdíl, někde ne, to nejsi schopnej pochopit? ZBILI a ZBILY, tam toho moc nepoznáš, ale to neznamená, že I a Y zní vždy stejně jako tvrdíš ty a jak jsem demonstroval na jednoduchých slovech. Hlavně něco plácej o urážkách, jak ty mně,tak já tobě, ty celou dobu s tou svojí bandou neděláš nic jinýho než že mě urážíš, tak si nedělej z huby ještě WC. Nevim o jaky "žraní" něčeho a záměně to mluvíš, zase nějakej trolling?

            Ta vaše skupinka gumáků, to je fakt síla, víš co? Tady máš telefon na ÚJČ 257 531 793, tady mail poradna@ujc.cas.cz a koukej se tam zeptat proč se nevyslovuje i/y vždycky stejně a nezní stejně, na dotazy odpovídají ve středu od 10-12 a odpoledne 13-15

            A opakuju, že creed se vyslovuje "kri:d" je to měkké, kdyby výslovnost byla tvrdá, bylo by tam logicky "kry:d" to si fakt tak natvrdlej? Tohle je přesný fonetický zápis necucám si to z prstu, fonetický zápis jasně říká, že je to měkké.

            Tím s tebou končím, jen doufám, že nemáš volební právo a ještě chodíš na základku, jinak opravdu propadnu depresi.
            • Cosi
              Stanííku zaprvé by jsi se měl uklidnit, Crook psal celou dobu slušně, pak jsi se rozjel a začal jsi urážet, to je jasný, že si člověk nenechá sraát na hlavu a napíše ti, pořád slušně, co jsi za individuum.
              Zadruhé, několikrát tě vyzval ať dáš příklad s i/y a ty, z jakéhokoliv důvodu, jsi ten příklad neposkytl a směřoval jsi diskuzi jinam, to se přece nedělá. Zamysli se nad sebou, ať tu máme příště lepší debatu, na jakékoliv téma.
            • Ano, ň vs. n, nikoli y versus i. Zvracet muzes jak chces - na to jsme si zvykli.
              V ty vete co tak rad citujes je klicovy to "V PRAXI", ale to uz jsem rozebiral cca dva komentare zpatky.
              ň vs. n, nikoli y versus i
              ň vs. n, nikoli y versus i
              ň vs. n, nikoli y versus i

              Pokud to mela byt reakce na to creed, tak tam jsem ti neoponoval ohledne mekkosti, ale ohledne delky.

              Jeste neco? Debila ze sebe delam moc rad.. ; )
            • "02.07.2011 20:32 Stan - Myslim, že i někdo tak natvrdlej jako ty může pochopit, že i/y í/ý nezní ve výslovnosti vždy stejně jak v češtině, tak ani v angličtině"

              "02.07.2011 20:54 Crook - v praxi se i/y vyslovuje ale NAPROSTO stejne. "

              Crooku nedělej ze sebe ještě většího vola než už si udělal, opravdu máš za potřebí se teď vykrucovat? Proč si na mojí větu, ve které píšu, že ne vždy je výslovnost i/y stejná reagoval slovy, že i/y se vyslovuje NAPROSTO stejně?

              Hlavně že ň a n co?

              *11*
            • No vztekas se hezky, ale "Vyslovuješ to měkce jako ň protože je tam I, když je tam Y, vyslovuje se to tvrdě" je presne to o cem mluvim. To jako myslis, ze jsem ti chtel tvrdit, ze jsi mel napsat slovo "zkoušeňi"? : D
              To jsem to radsi i zopakoval, aby bylo jasny, ze mluvim o tom, ze je rozdil ve vyslovnosti SOUHLASKY, nikoli i/y.
              A ze se creed vyslovuje mekce ja nezpochybnuju - to si na me asi umele vytvaris paky, coz je spolu s (celkem i vtipnejma) urazkama tvoje jedina zbran.

              Jestli se mnou koncis tak to ocenuju, ale neco mi rika, ze vzdycky predvedes uzasnej comeback.
              Ja byl ze zacatku motivovanej sokem, pak humornym potencial, pak vsim moznym jinym, a ted uz je to spis strach. Jestli si ty tvy nesmysly fakt nekdo vezme k srdci, tak budeme na ulicich poslouchat opravdu uzasne muzikalni projevy : D
            • tak mě napadá že varianta s "y" v anglickém fonetické zápisu snad ani neexistuje, takže to tam být ani nemůže, nevim kde to dohledat, ale tipnul bych to.

              Už nevim jak víc ti to polopaticky vysvětlit, creed se vyslovuje měkce a ne jako když je tam Ý, ten rozdíl je jasně patrný, ale když nemáš sluch, cit, tak je to problém, přehraj si ten záznam z cambridge slovníku.
          • Nevim na co myslis ze se potrebuju vymlouvat, protoze i ten humpolackej zapis "InF-mus" je mnohem bliz nez infejmus, a hlavne kdyz uz by to nekoho zajimalo, tak si tu vyslovnost najde. Odtud tedy rozdil mezi trollenim a upozornenim - nikomu jsem nic necpal, smajlama (ktery ty vlastne beres jako argumenty :D) zduraznil nadsazku, a tim by to byvalo haslo.

            Znovu ale rikat, ze se mi tu jedna predevsim o to tvoje tvrzeni ohledne cesky vyslovnosti i/y, nebudu. Uz mi to i prestalo pripadat vtipny. Tvuj jedinej "uspech" je ten, ze se trapne vyhejbas pointe cely diskuse, ale i to je bohuzel malo, a nic lichotivyho to nevypovida.

            Tak zij blaze, tesim se v nejaky dalsi diskusi, co se od tebe zase nedozvime.

            Nepochybuju o tom, ze me zase budes tim tvym straslivym style stirat, ale reknu ti uz jen tolik, ze pokud po tom tak touzis, muzes to bohuzel udelat jen tim opodstatnenim i/y. Ale tohle ti rikam od zacatku, takze vlastne nic - pac a pusu

            P.S. - ze zrovna ty tady pises o vylevani hormonu je vazne k popukani. Aspon tolik bych cekal, ze sam sobe priznas, ze je to presne to, co tu predvadis i ty : D
            • Tak rozhodne musim podekovat, ze konecne mluvis k veci. To ze je to plny urazek je v tvym pripade samozrejmy, a na to vubec navazovat nebudu.
              Rad bych napsal, ze je to, co jsi predvedl vtipny, ale tohle je fakt k placi.
              Jestli celou dobu mluvis o slovech jako je to "zkoušeni/zkoušeny", tak i ja, jakozto zaostaly jedinec poznam, ze rozdil ve vyslovnosti neni v tom i/y, ale v souhlasce pred nim - tedy ň/n. Tuhle pripominku bych tudiz bral, pokud by tu nekdo prosazoval vyslovnost "esasyns kříd" : D
              To, ze se na tu tvrdost a mekkost duraz dat DA nezpochybnuju, ale psal jsem ze v PRAXI se to vyslovuje stejne, coz je FAKT. Kdyz treba clovek upozornuje na hrubku, tak treba tvrdy y zdurazni vyslovnosti jako "ü", ale to nema s beznym uzivanim jazyko spolecnyho vubec nic.
              Ja ted jen nevim, jestli jsi sam natolik imbecilni, nebo si myslis, ze ti tu zamenu mekkych tvrdych i/y za mekkou/tvrdou SOUHLASKU lidi sezerou.
              Stale jsi nepresvedcil, ale nepochybuju o tom, ze chyba je ve mne a vsech tech, co se tady v ty Stanleyho stafete vystridali : D
            • Jazz, na tebe jsem úplně zapomněl, ty si tu blbost zastával taky *1*

              Tak hlavně, že máš zase plno argumentů. Zdraví "Staník" nebo "Stanýk"? Těžko říct, ty si expert Jazzíku *1*
            • Jazz
              Maximální debilita, jinak se to popsat nedá Staníku
            • Crooku ty si opravdu nezmar, bylo těžké hledat linky na takovou základní věc, kterou si děti osvojují již na základní škole, těžko se to hledá, asi jako návod na to jak je konzumuje jídlo a čím, ale něco přeci, předem říkám, že je mi trapné z tebe dělat vola pokud jde o tohle, ale trval si na tom.
              Čtenářům připomenu TVOJI citaci
              "02.07.2011 20:54 Crook - v praxi se i/y vyslovuje ale NAPROSTO stejne. "
              Stejný názor má i Zdenda a Omnimus (důkazy na straně 2), kteří říkali tu samou blbost, Omnimus má jako polehčující okolnost, že řekl aspoň, že je rozdíl zanedbatelný a tím aspoň připustil existenci nějakého rozdílu.
              Teď MOJE citace, která padla dřív než ten tvůj blábol
              "02.07.2011 20:32 Stan - Myslim, že i někdo tak natvrdlej jako ty může pochopit, že i/y í/ý nezní ve výslovnosti vždy stejně jak v češtině, tak ani v angličtině"

              http://www.helpforenglish.cz/vyslovnost/c2011051401-vyslovnost--mekke--i--a-tvrde--i--v-anglictine.html
              Povšimni si prosím jak se autor zabývá tím jak lze kromě angličtiny taky v češtině rozeznávat i a y a klást větší či menší důraz, z kterého lze poznat zda se jedná o měkké či tvrdé i/y, někde je rozdíl mizivý, někde naprosto zásadní, stejně jako v AJ. Není to u všech slov tak markantní jako v angličtině, ale je to tam a jsou stovky slov u kterých je to zásadní rozdíl, prostě neplatí tvoje "i a y zní pořád stejně" jak si se snažil tvrdit.
              Jeden příklad z wiki - "chlapci byli zkoušeni, dívky byly zkoušeny" - vyslov si to a doufám že už ti docvakne, že mezi výslovností i a y je často velký rozdíl a musí se na to brát zřetel jinak budeš mluvit jako trotl, můžeš si zkusit tu větu vyslovit tak, aby vždy i/y znělo stejně, doporučuji to před publikem, které zaručeně pobavíš. Jen v tomhle komentáři jsem použil několik slov jako "příklad" "čeština" "rozdíl" atd. která se jasně vyslovují s měkkým důrazem na i, protože je i měkké, pokud nemáš nějakou vadu o čemž jsem přesvědčen, tak musíš prostě přiznat, že "i" se vyslovuje jako měkké a "y" jako tvrdé, to, že někde to je slyšet víc a někde méně, to už je věc jiná, ale tvoje neuvěřitelná stupidita , a teď cituji: "musi vedet, ze v praxi se i/y vyslovuje ale NAPROSTO stejne. " prostě mlátí dveřma. Jestli ani teď po vyslovení všech těch ppříkladů slov neuznáš, že i v češtině je zásadní rozdíl ve výslovnosti i/y/ý/í díky kterému slova vyzní tak jak vyzní, tak si skutečně silně zaostalý jedinec o čemž nepochybuji. V takovém případě doporučuji navštívit buď ušní nebo nějakého logopeda aby ti tvůj handicap pomohl řešit. Dostal si co ci chtěl...Crrrrrrr...zazvonil zvonek, sbal Zdendu a padejte na autobus, táborák už volá.
            • Tak jo - naposled:
              Dej mi sem nejakej zdroj (krom tvoji lebky), kterej potvrdi, ze je v cestine rozdil ve vyslovnosti i/y. Promleto bylo leccos, ale tomuhle se celou dobu dost uboze vyhybas.
              Vic komentovat nebudu, a bohuzel dopredu vim, ze odpovis vsim moznym, jen tim zdrojem ne. Bohuzel si doted neuvedomujes, ze s kazdou dalsi urazkou, s kazdym dalsim postem, ve kterym to potvrzeni tvoji cestinarsky lekce neni, delas tro(t)lika jen ze sebe.
              Takze pic.

              Mimochodem tu vyslovnost jsem zminoval snad i poprvy a vicemene "v dobrym"... takze... znovu a naposled PIC ; )
            • Pointa diskuse je anglická výslovnost, ten ostatní odpad už byl prodiskutovaný na předchozí stránce včetně toho na co se mě pořád ptáš dokola. Stírat tě nebudu, to ani nemusim, ten tvůj flašinet je ale k nezastavení *3* http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

              Tímhle odkazem bych to ukončil s neblahou vidinou toho, že příští týden budeš trolovat s výslovností znovu.

              p.s. - Ten pluralis majestatis je už koukám nakažlivej.
    • Staňík je "jiný" *1*
  • čo je zlé na tom čo som napísal? alžbeta je žena a ja som chlap. je normálne že by som si ju rád vzal na služobku a tam sa s ňou hral. je to krásny mladý micík, som rád že je v tejto relácii. viac alžbety a ps3 hier.
  • Doufam chlapci, vy tam dole zive diskutujici nad vyslovnosti, ze az vyresite ezazynz chcýp: rozvernejšn... pustite se i do dalsich dnesnich slovicek.

    Slysel jsem tam id Software (vysloveno jako idsoftvér) a inFamous, nekolikrat receno jako infejms a stejne tolikrat jako infejmuz. Oboje samozrejme byt spravne nemuze, ale jsem fakt na vazkach, protoze vsechny stiznosti na vyslovnost v Rýplejz jsou tu vzdycky odpalkovany s tim, ze oni to vzdycky rikaji dobre, ze jsme u nas v Kocourkove, tudiz zadni emerikani ani englani rodili a ze resit je treba dulezitejsi veci, jako treba moderatorku a co tam kdy kde hraje za muziku.
    • Jak píše jnsCZ, "id" je správně. To není "ID Software" (jako nějaké I.D.), to je "id", alias freudovská "dětská" část duše (latinsky "to, ono").
      • Pro oba: neslo o "ajdy" ale o tu ne-mezeru, co tam vyrobil. Znelo to vazne divne.
    • jnsCZ
      id software je skutečně "id" nikoliv "ajdý". Vyslovuje to tak i sám Carmack.
  • 22:26 začína jeden song... jak se prosím jmenuje? díky předem *4*
  • neeeee sem to zase nestih
  • Sakra! Tak mi ten devkar utek' : D
    • Taky jsem ho nestihnul - admini dneska dělaj dobrou práci... :/
      • Ještě takový individua podporujte.
  • Teda to je materiál tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit