Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, nevim. skvela zprava by to byla, kdyby ten dalsi dil nedopadl jako datadisk po hratelne strance. na jedne strane spinavej londyn z doby Jacka Rozparovace, na druhe strane to uz slibovali v tom poslednim z parize - uzasnou atmosferu, grafiku a technologickej posun (hlavne crowd simul). jednicku jsem priznavam nedohral. jediny co me chytlo byl Black Flag. pochybuju ze z toho budou lidi jasat.
  • Hudba pěkná, ale Jesper Kyd je jenom jeden.
  • Opravdove AC pro me skoncilo asi u AC Revelation, Black flag byla super diky lodnim bitvam, ale třeba AC 3 mi vubec ta Amerika a indián jako assassin neseděl, Unity a Rouge to byli pribehy jako od Asyllum records, zadna motivace nebo zajimave postavy, muzika to nezachrání, ale byl bych rad kdyby zase přišli s hlavni postavou coby vydržela dele než jeden dil s poradnym příběhem aby měl clovek doopravdy motivaci hrát uzivat si postup hrou a pritom se těšit co bude na konci, jako treba ve Witcherovi 3 nebo Metal gear solid ale to porovnam neporovnavatelne *1*
    • Kdosi nedávno v diskuzi u jednoho z mnoha článků o AC:Syndicate zmínil The Saboteur. Hra, která mi utekla a kterou se teď opájím :). Hratelností a tim, jak hra hráče nevodí za ručičku mi připomíná krásný dávný časy AC1/AC2. Grafika je kapku starší, po výtvarný stránce žádná nádhera, ale atmosféru to má, každá postava má zřetelný charakter a úlohu v ději a všechno (zatím) tak nějak pěkně sedí dohromady. Doporučuju všem, kdo už jsou, jako já, těmi roky s AC těžce předávkováni ;).(koupeno na Originu za 2€). Je to takový AC bez AC :), velmi osvěžující.
    • Ristoro
      Rogue bych příběhem zařadil mezi herní špičku. A Shay je vynikající postava. Unity je na tom podstatně hůř.
  • Mart9
    Tak jsem si video pustil, abych si mohl s čistým svědomím zahejtovat a hle, ona se mi ta hudba líbila. Pěkná práce. Snad to nebude to jediné povedené na celé hře.
  • jo zimmerman umí, nejlepší českej a samo světovej skladatel vsech dob
  • tvrdy.mar
    Ze začátku to občas rve uši kvůli disharmonie, ale pak se to trochu zlepší. Nicméně zimmerovská hudba je prostě dnešní standard a lidi jsou na ní zvyklí. Za zimmerovskou označuji i hudbu jeho spolupracovníků z Remote Control Productions: Harry Gregson-Williams, Steve Jablonsky, Mark Mancina, John Powell, či Thomas J. Bergersen - spoluzakladatel Two Steps from Hell).
    • Upřímně, Zimmer už taky není, co býval, a poslední dobou se taky celkem rád recykluje.

      Každopádně většina ze skladatelů, co jsi jmenoval, "pod Zimmerem" sice začínala, ale s Media Ventures, resp. Remote Control už dlouho nemají nic společnýho -- např. Mancina odtamtud odešel ještě před r. 2000. A Bergersen, resp. TSFH sice jednu dobu měli studio v RCP, ale už pár let mají taky vlastní a pod Zimmerem v žádném případě nezačínali, jeli vždycky na vlastní pěst. Maximálně mají pár "additional music" credits v pár filmech z dob, kdy ještě v RCP sídlili. ;)
      • moc nerecykluje. ost k bibli a interstelaru bylo vyborny. nemluve o crysis 2, nebo cod mw2. vcelku kazdy treti album udela poradne. ale je fakt ze posledni dobou se venuje spis produkci.
  • Enclaw
    No nevím, po vyhypovaném textu jsem čekal opravdu bombu. Ale ve výsledku mi to nějak nesedí a radši bych uvítal něco více "Zimmerovského"... Ale je asi pravda, že na pobíhání po open worldu to bude fajn, jen k těm dramatičtějším sekvencím mi to moc nesedí...
    • Ristoro
      Asi se to různě přizpůsobí. Nicméně za nejlepší soundtrack z AC série považuji pořád nepřekonanou 2ku a hned v závěsu Black Flag. Tak nadupané pirátské tracky, trefil to fantasticky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit