Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mňa z týchto hier v poslednom čase najviac bavilo rebel galaxy, ovládanie je jednoduché a občas si to rád na hodinku pustím
  • Hmm že bych Rebirth zkusil?
    X3 sem se nahrál dost, ale dost mě tam ubíjelo překomplikovaný vybavování lodí. To sr*ní s různýma počítačema na různý věci v různých potřebných levelech prodávaných na různých stanicích to bylo peklo.
    Ovládání menší flotily bylo dílo spíš pro chobotnici. Nejdál jsem to dotáhl na pár fabrik a carrier s jump drive. Jenom domluvit carrieru a těm 3 stíháčkám co mají dělat bylo už pak vysilující. Celkově předělat ovládání a trochu odlehčit ten mikromanagement lodí a znovu bych se do toho rád pustil.
  • Mě vyhovoval první a druhý díl, pak už se z toho pro mě stávalo větší a větší monstrum. Byl bych rád za remake jedničky s grafikou čtyřky..
  • Jsem zvědav.
    Ale popravdě ono zde nejde úplně o to jestli se poučí sami vývojáři. Ti samotní udělali v podstatě jen jednu zásadní chybu a tou byla jen jedna přímo řiditelná loď.
    Spíše jde o to jestli se poučí jejich vydavatel. Protože X: Rebirth vyšel tak jak vyšel, protože vydavatel již odmítal poněkolikáté hru odložit, což nakonec poškodilo všechny.
  • Verím že sa poučia. Uznali, že sa sekli s posledným dielom. Tento nový už teraz vyzerá lepšie :)
  • Po vsech updatech a dlc je rebirth spickova hra. Launch hry byl strasnej ale egosoft na tom za ty leta odvedl kus prace.
    • Vývojáři si s tím dali práci. Většina mechanik tam je ale i tak je to jen tak tak funkční. S modama je to hratelný. Jen je prostě vidět jak to mohla být skvělá hra kdyby to vývojáři pořádně udělali. Pokud se nepletu tak jsou i mody na jinou loď než je skunk, ale odzkoušeno to nemám. Je to, ale srdcovka a mám koupenou hru a všechny DLC a těším se na další díl.
  • Spades
    Já bych si přál něco jak byl Freelancer, ani to nemusí mít příběh, ale prostě Singleplayer s důrazem na souboje, plnění procedurálně generovaných questů, vylepšování lodí a tak, ale space trade mě nebere a zbytečně složité ovládání lodi taky ne.
    Hrál bych Elite, ale tam jsou ty questy zase strašně nudné. Běž tam a znič 13 pirátů. Piráti vypadají všichni stejně, nekoumunikují, není z nich zajímavý loot, nic.
    • "Já bych si přál...plnění procedurálně generovaných questů...Elite, ale tam jsou ty questy zase strašně nudné."
      Tohle si celkem odporuje. V Elite ty questy plnit nemusíš. Zlepšovat si reputaci jde mnoha dalšími způsoby. Pokud chceš ale vyšší obchodní rank, tak logicky budeš muset dělat :"Tam běž, kup něco, dovez to sem, čekej že tě po cestě budou intedictovat piráti...nebo ti konkurence nabídne jiný konec questu."
      Z lodi která exploduje se 30T vodíku a vodíkovým generátorem toho moc zůstat nemůže. Tohle mě trochu na Elite mrzí a o dost víc bych přivítal přístup k poškození jako má Star Citizen. Na druhou stranu chápu, že s takovou "banalitou" bude práce víc, než by si člověk na první pohled myslel. V podstatě jediná loď která má předscriptovaný viditelný poškození je Anaconda (nebo i něco dalšího?).
  • Já doufám, že se Egosoft poučil. Už je proto, že si podle mne další fiasko dovolit nemohou. Po řečech před Rebirthem, že pilotovat velké lodě je nuda je osvěžující slyšet, že opět půjde pilotovat vše a že je to zábava.
  • me by uplně stacila hra jako X3:albion prelude + určité vylepšení = X4 a třeba to tak bude!
  • Kompost
    po predoslom vytvore a velkohubych reciach pred vydanim budem radsej voci egosoftu zdrzanlivy. bol by som rad keby milo prekvapili ale mam blby dojem ze to vydaju a budu 2 roky opravovat rozbite systemy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit