Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Timmy nemá už na vývoj her tolik času. Musí se starat o delfíny které koupil za peníze backerů. Čistit jim vodu, krmit je a tak, neni to žádná sranda.
  • Bože to video byla nuda ... naplkat 15 minut kýbl o ničem ...
  • maros.goc
    Prva polovica bola fantasticka, jeden z najlepších cliffhangrov ever (dufam ze to pri vysvetlovani nepokazia), postavy krasne, hudba jedna basen, hratelnost inteligentna, svet rozkošný

    Ano puzzle nie su najťažšie ale radsej 100 takych osobnejsich hier ako sice hratelnostne tazsi no omnoho menej zaujimavy a nepomerne chladnejsi Broken sword 5

    Absolútne ale nechapem Schafera, naco sa pusta do x ďalších projektov ked este nedokoncil ten prvy najzakladnejsi na ktory mu ľudia poslali peniaze? A on si teraz ako frajer dovoli povedat ze prave dopisal scenar? To mam jasat od radosti a bozkat mu nohy?
  • Já jsem zvědavej jestli tu druhou polovinu vůbec dodělají.
    Spacebase byl průser, Costume Quest 2 sice dodělali, ale dle recenzí je to slabé, Hack n Slash je sice zajimava hra, ale jen pro malou skupinu hráčů a tak jediná slušná hra, která by jim dvojku mohla zaplatit je první díl Broken Age.

    Jenže pokud je pravda, že teprve teď začínají tak to vidím bledě. *7*
  • Jestli nemá ještě dopsanej scénář, tak to znamená, že ještě nezačala ani preprodukce druhýho dílu a to je prostě výsměch všem bakerům, jako vylití kýble sraczek na jejich hlavu. Shafer je tlustej foustatej kripl, u mě už skončil a všechno co vydá na férovku ukradnu přes torrenty. Prostě žádná úcta, Grim Fandango jsem měl rád, ale co je moc, to je moc. Že ti blbečci z USA si nechají všechno líbit a Timíkovi kupují auto když si o něj řekne, neznamená že já půjdu v davu jako ovce.
  • ten tejpek udelal uz spoustu problemu,ja bych mu uz nedal ani korunu
  • "Schafer dopsal scénář druhé části Broken Age" SCÉNÁŘ??? to do teď nebyl napsán scénář, tedy první věc na které se dá stavět hra? Myslel jsem, že už dávno tvrdil, že hra bude rozdělena napůl, ne že na druhé části nezačal ani půl roku po vydání první. Ať si na toho člověka udělá každý svůj obrázek, ale vybrat na Kickstarteru 10x více peněz a chovat se takhle, to je síla.

    Chápu, že peníze mu mohli dojít - v momentě kdy vybral dalekovi více peněz se rozhodl pojmout hru daleko obsáhleji a je to fér víc, než kdyby vydal krátkou flashovku za 1/10 ceny a zbytek si nechal. Ale tenhle přístup mě spíše utvrzuje v tom, že je to lhář, flákač a demagog. Oni kravaťáci měli určitě hodně důvodů, když mu odstřihli peníze.
  • flash789
    Pohoda, klidek, indie, zadny vydavatel, hraci zaplati sami, hra bude super protože vyvojarum nestoji za zadkem vydavatel..atd atd....hraci sobe..atd atd...takze to bude az to bude...co jste cekali, vzdyt takhle to každý chtěl ne? Vůbec bych se nedivil kdyby třeba v tomhle pripade stal za vydanim hry třeba Microsoft tak hra je uz davno venku a ve stejne kvalite. To vite ono tech par lidi co remcaji na kickstarteru a po ruznejch forech moc Timovi ublížit nemůže, tak proc by se nekam honil..jo stat mu za zadkem někdo kdo mu muze sahnout na peníze když to nestihne..to by byl jinej fofr..at zije kickstarter!!!
  • nekromant33
    Docela bych chtěl vidět, jak by hra vypadala, kdyby vybrali jen ten původní cíl $400 000.
    • Schafer by si postavil jen půlku svý koupelny ze zlata a byl by pěkně na*ranej...
  • Preed
    Businessman roka Tim Schafer,keby som bol kravatak tak mu nedam nic,maximalne za rit nejakeho manazera co sa postara o to nech nepredrbe vsetky prachy.
    • Keyz
      Obchodník roku. Vyhodíš ho dveřmi za to, že je blbej a neumí si hlídat finance a dorazí oknem s novou prosbou...
      • Už Cimrman se při zkoumání proč byly defenestrace tak oblíbené, zamyslel nad tímto faktem a odpověděl si, že pokud je použito defenestrace, tedy vyhození z okna, namísto dveří, riziko že se dotyčný vrátí se minimalizuje *4*
      • jj, ten se učil ode mě. Pašák! *3*
    • houmrhoumr
      proc? za posledni 4 roky vydali asi 15 her. kdo jinej tohle dokaze
      • Preed
        Vybrat miesto 400 000,4 000 000 a urobit za to pol hru a este povedat ze druha polka bude len vtedy ked hra zaplati sama seba a este sa tvarit ze je to v pohode chce naozaj velke gule, vsak ten Schafer by mal robit v Statnej sprave,tam by sa ujal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit