Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcu zrusit Battlefield 2?????To si snad robia prdel!!!!!!!!!!!!:(
  • Žádná technologická překážka neexistuje. Stačí pouze uvolnit SW pro dedikované servery jako tomu bylo vždy zvykem! Každý mohl založit hru a ostatní se na ní připojit.

    Znamená to konec rankování prostě všechno odemknout.
    • Přesně tak, moje řeč, to já už řikám dávno.
  • Já tak trochu nechápu ten hate proti EA, ale částečně za to může začátek článku. Končí GameSpy a ač nemám podrobné informace, nemyslím si, že je GameSpy majetek EA. Takže EA "za nic nemůže". To že jsou developeři vy**daný 2xko ti a kašlou na dedikovaný servery je věc druhá, ale to je všeobecný problém.
    • A kdo ze primarne muze za zvolenou technologii ... zeby ... vydavatel? Tedy v tomto pripade prave EA?
    • Hejt je ted hodne in. Nikdo nechce zustat pozadu a tak se musi hejtovat. Cim vetsi a uspesnejsi firma tim lepe.
      • deridon
        Hate není in, jen jsou ještě lidi, kteří vnímají.. např. Valve je v současné době jedna z největších firem na herním trhu a jejich služby, support atd. z většiny funguje. Jejich projekty jsou zajímavé a inovativní a Gabe nikdy nemlel sračky, protože rozumí trhu a on sám je HRÁČ, ne jako jiní ve vedení.

        EDIT: teď to beru celkově, nejen přímo vývojářskou sféru, jelikož jsem před chvíli četl to prohlášení Microsoftu a snížení ceny Xbone bez Kinectu, to je kakinkání zákazníkům na hlavu
  • snorgrind
    Muze me nekdo vysvetlit ten cry ohledne bf2? vzdyt vypnou jenom zabudovanej gamespy, hra ma moznost zakladat server a ma i moznost se pripojit na libovolne IP, i dedicate server se da stahnout. Co se tyce serveru je tu hodne free i s rankingem takze kde je problem ? Kdyby vypli bf3 tak to pochopim ale bf2 bude normalne fungovat porad.
    • BF2 je ovsem jen jeden z mnoha, jiny gamesky trebas vlastni srv ani nemaj ... a BF3 samo taky vypnou, otazka neni jesli, ale kdy.
  • Proč?
  • MARTASLJ19
    Battlefield 2 - najlepší diel u mňa, ktorý podľa mňa v dobe vydania posunul MP hranie vpred a oni ho týmto nechajú umrieť...Toto čo robí EA sa nedá ospravedlniť. Sú to s**ne.
    Ako vraví týpek nadomnou, radšej obetovať BF 4 záchranu BF 2.
  • Pokad zrusej multak na steamovskem BF2 tak budu pozadovat refund. Vyj*ebávat se lidma to urcite!
    • Při instalaci jsi s tím bohužel souhlasil. Nenaděláš vůbec nic...
      • Kdeze sem co ? Cituj kde se pise ze pokad ti znefunkcni tvuj zakoupenej produkt, tak muzou bez naroku na nic.
        A i kdyby jo, uvedomujes si ze nezijeme v amerikastanu ale v unii mame i nake ochrany spotrebitele.
        • ringmancz
          EULA, takový to co má hodně písmenek a jen klikneš na souhlasím a další. a je úplně jedno kde žiješ
          • Takova ta rada zcela nesmyslnych pismenek ... prodejce se vzdy pripadne musi ridit zakony, a to zcela bez ohledu na to kde prodava, protoze dulezity je KAM prodava. Vetsina EULA je pak vice ci mene v rozporu se zakony minimalne v cely EU.
  • Jsem rád že se pokusí zachránit Medal of Honor Allied Assault. Když jsem se dozvěděl že se ho to týká taky, byla ta jako ráno přímo do mého srdce.
  • V prvom rade docela ma zaraza ze spolocnosti vyuzivaju technologiu alebo sluzby niekoho ineho bez nejakych zaruk zvlast v takychto kritickych pripadoch. Skor mi to naozaj pride ako tak trochu buda na zakzanika, alebo laxnost a benevolencia od EA v style ze hraci starych hier nas nezaujimaju lebo uz z nich nemame priamy zisk (a dnes uz bohuzial na nepriamy zisk a spokojneho zakaznika nikto nehra).
    A co sa tyka neschopnosti zarucit beh. WTF? To je ako problem sa s GameSpy dohodnut nech im prenechaju technologiu alebo pripadne odpredaju ? Jedine v com by som videl problem na strane klientov (hier u hracov) je ze maju asi natvrdo zadefinovane nejake ipcky autorizacnych serverov ktre malo gamespy a v pripade ze by si nieco rozbehlo lokalne EA tak by museli zmenit bud tieto ipcky v hrach - spravit patche (ale to zasa neni nejaky krute zlozity patch, dokonca by sa to dalo spravit aj bez rekompilacie) alebo spravit tool ktory zmeni routovanie na uzivatelsky PC pre danu ipcku.
    A ak zasa GameSpy nechce ani prenechat ani predat technologiu tak potom fakt nechapem aku dohodu s nimi malo EA a ostatny vyvojari kedi si toto neosetrili prave pre takyto pripad.
    • restore
      Predpokladam, ze tie zaruky tam su, povecme prve 3 roky to musi bezat a potom uz podla dohody. V zozname su celkom stare hry, kde uz zaruka dostupnosti zarucene nieje.
      Prebrat tu technologiu by bolo dost mozno ao naskakovat do potapajucej lode - predsalen to neukoncuju len tak. Ak stou technologiou nikto cele roky nehybal poriadne a cele jadro je zastarane a zaujem klesol pod prijatelnu uroven, nikto to uz nezachrani. Konkurencia zrejme maka naplno a uz nieje mozne prepisat vsetok kod.
  • vzdyt ten nwn2 uz davno nefunguje autorizacni server na BW takze se hraje pres private servery s cracknutou autorizaci..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit