Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady snad není ani o čem diskutovat. Hack 'n' slash / akční RPG bez lootu? Konec diskuze.
    • Obyčejný hate, nic jiného, není to vůbec špatný no tak co, není tam loot a co jako? 90 % her taky není a v těch kterých je z 90 % vždycky stál a stojí za smradlavou stolici. Já jsem spokojenej dostal jsem parádní hru, která vybočuje z trapných stereotypů.
      • Prosím vyjmenovat několik her z tohoto žánru, které opradu stojí za to a kde není loot. A vysvětlit, čím že to hra vybočuje z trapných stereotypů. Tím, že tam není zmiňovaný loot? *1* Už ti chybělo jen napsat, že Dungeon Siege 3 je nelejpší hack & slash RGP pod sluncem. *3*
  • Kinet1c
    Tak toto si mohlo zasluzit aj -4/10, ale ok nechajme tomu tych 4/10. Poviem len toto, ze ludia co tento odpad stvorily musia k*revsky nenavidiet RPG a hlavne Sacred 1-2, pretoze so zabavnej RPG serie spravilo odpad najnizsej kvality a ako je fakt, ze kym budu hlupaci, co budu kupovat kazdu hlupost a tym vlastne motivovat psychopatov ako toto studio na robenie ubohych hier. Ty ludia co sa na tomto projekte podielali (hlavne vyroba) su u mna uplne niekde temnote mojho pozadia, takyto ludia si nezasluzia aby vobec nieco tvorili, zasluzia si ist robit niekam do obchodu a vykaldat tovar, to je si myslim taka praca, ktoru by mohli zvladnut na jednodku, pretoze na tu pracu si myslim tiez netreba vela fantazie ako na vytvorenie takehoto odpadu. Fakt by sa mali nad sebou zamysliet, ci chcu tvorit odpad a predat niekolko malo kuskov a mat hordu nespokojnych fanusikov, alebo vytvorit nieco skvele a mat hordu spokojnych fanatikov a uznanie herneho sveta. Takto sa im to podarilo, dostat sa do kategorie TMP (vyssie som sa zmienil o svojom pozadi :)). S tej sa nevyhrabu tak lahko, mozno ked pouzijem zachodovy papier a splachnem. Kazdy mame radi peniaze, tak ci onak, ale si myslim, netreba obetovat preto vsetko.
    • Toto je asi ALFA hodená nám hráčom.
  • 50eur na steame. Ti jebe :-D
  • to jsou samy internety, herni krabice, tablety, mobily a takhle to konci. Fujtajbl ta dnesni herni doba. Lituju vsech co jim to jeste kupuje a podporuje v niceni dalsich znacek. Drive se reklo o pokracovani, clovek se nemohl dockat. Dnes uz dopredu vi, ze to podelaj
    • velmi trefné *3*
  • Nazdárek lidičky, z akční RPG prakticky udělali akční Arkádu. Bohužel pro danou změnu zvolili mojí jednu z oblíbených her jménem Sacred, u obou dvou dílů jsem strávil prakticky nespočet hodin, ale tímto směrem hru rozhodně měnit neměli. Jediného čeho docílí, že si hru koupí pravděpodobně špatná skupina hráč a naopak hráče, která by hra bavila si jí nekoupí.
    Pokud hra již nese zavedené jména, měla by se držet i daného herního žánru a ne přecházet z jednoho do druhého. Bohužel jsou nikdy hry i špatně žánrově zařazené, tohle již nelze považovat za RPG, tudíž vám padá pouze zlata a ne již předměty, které jsou u PRG pro mě dosti podstatné.
    S pozdravem
  • Vogon
    Kdo čekal, že to bude hra, která dostojí svému jménu, musí být vskutku naivní, vždyť je to naprosto geniální, stačí vzít jméno dávno mrtvé série, udělat hru s malým rozpočtem, dát ji na steam(Na tenhle krok nesmíte zapomenout) a vydělat z předobjednávek hlupáků(Nemusíte se bát, stejně většina z nich peníze nedostane zpátky).
    • Kteremu jmenu melo dostat? Sacred 1 se mi tu vali krabice za 1200,- tu hru sem dohral jednou se sebezaprenim za warra a podruhy uz sem si ji za serapha nedal. Byla to brutal nuda a akorat sem si koupil Dungeon Siege tak proc se k sacred vracet? Sacred 2, pro me osobne hodinova hra... 40 minut jsem si na svy dryade delal skin a 20 minut sem behal po svete mlatil lidi a interface + mapa me presvedcili, ze je to stejna radost jako ten sarcred 1. 4/10 je podle meho naprosto adekvatni a znacce to na 100% dostalo.
      • Johnny
        Tvuj problém, já sacred dohral třikrát a i dnes si ho rád zahraju s přítelkyní. Za mě jedno z nejlepších RPG. Sacred 2 už byla nudnější a moc mě nebavila, ale i ten sem jednou dohrál. Sacred 1 9/10, sacred 2 7/10 a sacred 3 1/10. Sacred pro mě je (býval) pojem... ale to už je pryč.. :(
  • Tilwaen
    Už jen pominu-li veškeré herní nedostatky, tak za memory leaky popisované v článku by měli jejich programátoři pěkně dostat za uši. V dnešní době Valgrindu a jeho Windows alternativ si něco takového přeci žádné (i neherní) studio nemůže dovolit. To je facka uživateli.
    • až na Skyrim *1*
  • Krescz
    to uz cloveka ani nenastve a spis mu to prijde líto....toto co se dneska deje je smutne....z legend se stavaji bullsh*ty...clovek by rekl, ze to u tak slavne znacky ani nejde *7*
    • Tak ono se to děje zejména u těch značek, kde původní studia zanikly a značky koupily studia jiná (tam je to nejmarkantnější), která na nich chtějí ještě něco vyrejžovat. Přitom nemají na to udělat hru která by dosahovala kvalit alespoň starších předchůdců. Čekám, jestli podobný osud potká i Darksiders ...
    • ale jde...dnes nastala doba kdy vsechny slavne znacky (alespon drtiva vetsina) budou sprzneny ve jmenu sveho predchoziho uspechu. Tedy znacka je opravdu stale nejdulezitejsi, ale bohuzel v tom negativnim slova smyslu. Staci se podivat co se toci za filmy: rambo 50, robocop 12, superman 60, spiderman 18.. mam pokracovat ? Invence proste neni treba... Dnes je vse o hypu kterej vymeje i ty zbytky rozumu potencialnich zajemcu v tomhle pripade hracu kteri v lepsim pripade ihned predobednaji a ukol splnen. Co se deje po vydani titulu jakoby ani vydavatele dnes nezajimalo :D sorry for that.
  • Takže po prečítani ohlasov na streame viem aspoň jedno. Ani jeden pozitívny ohlas. VŠetko veľmi rozčarovaný hráči.
    • wenceslaus
      Podle toho bych se zrovna moc neorientoval. Kludně to může být jen hlasitá menšina.
      Málokdo se hrne, aby pěl chválu po pouhé víkendové betě - zato zanadávat si chce každý :-D
      • Tak hra by mela hlavne oslovit na zacatku, aby lidi meli chut pokracovat a ne aby je to otravilo. A pokud te hra vytoci uz po par minutach nebo hodine, tak to rozhodne nehodnotim nijak pozitivne.
        Z hlediska recenze, ale souhlasim, ze by mela byt delana tak, aby recenzent prosel znacnou cast obsahu a mohl tak zhodnotit dany produkt.
  • x_ander
    Takže po obdobném Dungeon Siege další zmrvená trojka? První Sacred byl sice docela kýčovitý, ale měl nějaké nepopsatelné kouzlo, které mě donutilo ho dohrát už dvakrát (hudební stopu z Mascarellu z hlavy nikdy nedostanu). Dvojka mě bavila taky, byť jsem u ni nevydržel do konce. Ale to mám v plánu někdy napravit. Ale trojka mě ani z videí vůbec nelákala a jak tak čtu ty recenze a ohlasy hráčů... do toho opravdu nepůjdu.
    • jo jednička měla taky svoje mouchy, spousta bugů v questech a ne zrovna vyvážený classy, ale zas přinesla spoustu věcí co jiný action rpg moc neměly - open world mapu, tvorbu v vlastních komb, boj na koni, generovaný questy, obří "civilní" město.. to všechno zahodili a udělali tenhle brak :/
      • Jednička byla naprosto super porto že měla prvky které do té doby žánr Diablovek neobsahoval, byla to alternativa k Diablu 2 na kterou se čekalo. Dvojka pro mne nenaplnila očekávání, ale byla zábavná a na můj vkus se snažila být až moc originální. Trojku hraji teprve chvíli, ale je to hrozný odpod tvořený podle mne primárně na konzole. Doufal jsem v návrat k jedničce. A co mi přijde nejvíc uhozené jsou čtyři hrdinové z nichž se mi nechtělo hrát ani za jednoho. V S1 jsem si naopak nemohl vybrat za koho hrát protože jich bylo tolik známých. Hráč je zviklá hrát za sorcerku, s chutí si vezme upírku jako originální postavu, ale přežeňte to a hráč hru nebude hrát. Na konzole rozhodně ano i když D3 je na ně asi lepší. Na PC pokud nechcete hrát D3 zahrajte Adventure of Van Helsing a nebo Torchlight

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit