Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože? Ubisoft dělá špatné hry? Jste snad zešíleli!
  • FansLunacy
    Kritika, plivání, házení špíny ... šokuje mě to?

    Chlapci uvědomte si taky jednu věc ... tohle je hra. Je to hra, která se má hrát a užít si požitek z příběhu, grafického zpracování, nápadů atd atd ... Dop*dele tohle neni žádnej věrohodnej dokument o tom, jak se žilo v pravěku a jaká byla skutečnost. Taky budete prskat na to, že ve Falloutu byla náhodná lokace, kde jste mohli vidět v poušti zříceného vorvaně? ... Ne, nebudete, všichni, co to hráli, tak to ještě dnes opěvují jako jednu z nejlepších RPG her. Protože dřív se lidi nezaobírali kravinama a užívali si atmosféru, nápady a byly šťastný za to, že někdo něco vydal, vymyslel a udělal to zábavnou formou.

    Tak vymysleli agresivního mamuta ... A nechcete ještě třeba prskat na to, že tam hlavní hrdina voládá divoká zvířata? ... Nebo si třeba poházíme špínu na to, že si hlavní hrdina označuje nepřátele pomocí ptáka. Jo ony zmizely věže, na které se muselo lézt, tak to je super, chtěli jsme sice prskat na to, že vymyslej věže ve stylu velkých stromů, ale teď tam nejsou vůbec, tak budeme prskat na to, že tam nejsou. A nebo si zaflusáme na to, že je to stejné jako FC3 a FC4 s tím že to je reskin ne? ... Joo a jdeme na novýho AC a tam si taky zanadáváme na reskin.

    Far Cry Primal jsem si předobjednal, nestydim se za to, ba naopak, těšim se jak malý děcko, za který mě tu stejně všichni budete mít a budete mě mínuskovat. Ovšem pravda je taková, že mi je 27, na hrách jsem vyrůstal od mejch dobrejch 14ti let a vždycky jsem dokázal ocenit jakýkoliv kreativní nápad ... Člověk je pak míň furstrovanej z p*čovin a ten život je pak hned krásnější, když si usednete za hru a milujete tam každý moment. Ale co si budeme povídat, vy jste všichni stejný jako já, akorát to nadávání na Ubisoft je dneska víc kchůl a těšit se na něco zase o kousek víc nového je moc mainstream.

    Jsem rád že hry dneska třeba na PSko stojej takový prachy ... trotlové co si to nemůžou dovolit tak to tady akorát budou hejtit a lidi co si to dovolit můžou, tak Ty si to koupěj a užijou si to ;)
  • Krvežíznivý mamut s chapadly krakatice a vysouvací čelistí jako vetřelec! Super! Nejdříve si zajdu na lobotomii, abych si pak hru pořádně užil. A proboha! Co ta AI? Řítí se na nebohé NPC mamut o velikosti dvoupodlažního domku a je nenapadne nic jiného, než hodit oštěp? Proč neprchají? Proč nelezou na stromy a nebo na někam do kopce? Proč ta tupá AI musí reagovat vždycky tak nelogicky a naprosto tupě? Zmasakruju celou vesnici a poslední chudák místo aby utekl nebo se schoval se na mě řítí s klackem v ruce a výrazem "tos přehnal"? Ach jo.
  • bozeee vydelavaji na tupych lidech co si to koupi ...
  • Štorcha na ně
  • Jack1947
    Proč proboha proč!!!! *11* *12*

    Člověk si řekne "oni se s těma blbostma z minula snad pooučily"... ale ono né ono to bude pořádně přiblblé a přitažené za vlasy ještě víc a to je slabé slovo *7* Fár kraj se v mamuta obrací *9* *16*
  • prej krvežíznivého mamuta ,pobavilo.,,uz se vazne tesim az budu jako krveziznivej mamut behat po slovesku *1* ..na cem Ubi zase jede *15*
  • Morraw
    Celkem jsem se Primalu vyhýbal, ale včera jsem nečekaně předobjednal. Jednak proto, že mám chuť na další FC (FC4 jsem jen proletěl kampaň) a také, že u Poláků se dá sehnat sběratelka za stejné prachy jako u nás základní verze.
    Vím, co od toho čekat, ale snad se pobavím. Škoda absence mulťáku. Co-op mise ve FC3 byly vynikající.
    • Sr_Lobo
      Slysel sem ze u FC4 byl coop silene rozbitej, nemas s tim nejakou zkusenost ?
      • Morraw
        Bohužel zkušenost nemám ve FC 4. Ale s klidem doporučím příběhový coop v FC3.
        • Sr_Lobo
          Dik za tip.
  • mamut je býložravec a Far Cry je kravina... *11*
    • ta sedla *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit