Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    O tom to ale není, nechci strohou zprávu. Vadí mi ale ten pseudointelektuální hate u každé novinky týkající se nějakého blockbusteru... Nejsme tady přece na blogu, ale na zpravodajském webu.
  • Tahle hra leží zdejší redakci asi hodně v žaludku. Čím to může být? *4*
    • BlockBuster...v redakci jede indie-hipie-hipster-peace-green alternative stylo
      • A proto v poslední době tu dostaly nějaký indie blbosti 5 a níž, že? A proto tady patrně největší hipster na Games.cz, Lukáš Grygar, dává 10 Skyrimům (never gonna live it down) a 8 jiným AAA hrám ve videorecenzích? A proto tady dostala definice AAA hry jménem Assassin's Creed 4: The Animation Watcher dostala 9? A další AAA hry jako Bioshit Finite taky, že jo?

        Jako jo, je mírně zarážející, že autor novinek o Ryse si z Ryse dělá srandu. Ale spíš protože si autoři novinek o jiných hrách nedělají srandu z oněch jiných her, co si to taky zaslouží.
        • Franto...to že nějakej AAA titul dostane 10 (a naopak) ještě neznemená, že redakce neni nakloněná spíše idndie scéně, ono by bylo docela pitomé ztrhat nějakou AAA hru která sice nepřekypuje originalitou ale jinak netrpí žádným větším nešvarem.

          Ono se to přesně dá poznat podle stylu článků, k čemu srdíčko tíhne...♥ (a tim to nemyslim jako nějakej hejt, prostě a jen jsem to konstatoval)

          Tak se opláchni studenou vodou, z hluboka se nadechni a příště zapoj víc mozek a míň fanaticmus

          Edit: a pokud jsem neodhalil tu ukrytou podstatu upozornění na chybějcí sarkasmus...tak to se velice omlouvám
          • Tak v čem je problém, Toncku? Srdíčko táhne každému k něčemu. Z toho se svět nezboří.

            BTW slova o nadechování si odpusť. Já vím, že snaha vymalovat toho druhého jako fanatika je dobrej způsob jak sám vypadat lépe, ale je to takový trapný.
            • V ničem neni problém...byl dotaz na který jsem odpověděl...aniž bych tim myslel něco jízlivého

              vem si, jak tolerantní je zdejší osazenstvo například k lidem co hrají Cod, jak bezúhoňe projevují pochopení toho, že i tak prostoduchá zábava může někoho bavit ...asi jsem se inspiroval

              a jelikož jsem dostal srdíčkový ban, tak se. nezbývá než se rozloučit, mějte na paměti pokrytecké pochopení všeho co se vám líbí a nenáviďte všechno co se vám nelíbí )) <3
  • Tak opět rád uvidím mého oblíbeného kaskadéra Dereka Lea a opět v roli gladiátora (Koloseum - římská aréna smrti ) *1*
  • Jack1947
    To je Zraso, nerikam ze je furu miniserii o Rimu jenze tohle zavani dost nepovedenym zpusobem jak se zviditelnit, aby se pak na tu hru vazne "nepozapomnelo". *7*
    • xnire
      Už dlouho jsem neviděl diskuzi pod článkem, kde by si něco nenapsal, běž taky na chvilku ven a nepiš furt ty tvoje moudra, za které tě stejně všichni "zmínuskujou". *1*
      • Jack1947
        Neboj obcas chodim ven, moudra ? At minuskuji kdyz jim nevadi si davat tu praci. *3*
  • Crytek se strašně moc snaží, abychom je měli rádi a moooc se těšili na jejich hru. Ale tahle hra (a možná i celý crytek) mi pomalu začíná lézt krkem. Jen se chvástají, jak to bude ta největší, nejfilmovější, nejchlapáčtější a kdovíco všechno hra všech dob. Grafika je 3/4 hry... (Když neumějí udělat ten zbytek pořádně, tak asi ano).
    Tak já teď řeknu, že jsem nejlepší na světě. A co s tím uděláte? Ale ty jejich hry...
    Far cry - na svou dobu krásná grafika, ale nudná hra (od poloviny - s příšerným českým překladem a dabingem vcelku sranda *15* )
    Crysis - na svou dobu krásná grafika, ale nudná hra (od poloviny, emzáky jsem nesnášel!!)
    Crysis 2 - na svou dobu krásná grafika, ale děsně nudná hra
    Crysis 3 - krásná grafika a... nic víc...

    Mám tušení, že tahle minisérie bude beztak zase další half-ass projekt, do kterýho se nalila akorát spousta peněz...
    A proč, proboha, museli jeho rodinu zavraždit?! To neumějí vymyslet něco lepšího?
    Jo, a hrdina hry je strašlivě ohyzdná držka *2*
    • Khanemis
      Musím souhlasit, že jejich hry opravdu dost trpí z hlediska hratelnosti a příběhu.

      Ten Crysis je úplně nejlepším příkladem. První polovina hry je super zábavná, taktické souboje s vojáky v relativně otevřeném prostředí s využíváním všech chytrých vymožeností obleku je prostě nádhera. A pak přijdou ti mimozemšťani. A někdo v týmu jako by si řekl "Filmy od Baye vydělávaj strašný prachy, musíme mít hru plnou akce, akce a explozí, na příběh kašlete, o to víc tam narveme naskriptovaných napřátel"...a zážitek ze hry šel do kopru na úkor ubíjejícího koridoru. Stejně tak ve dvojce, která měla ovšem to prostředí osekanější už od začátku.

      ale zdá se, že jim to sype no:)
  • corfer
    Koukám, že tady na games jsou zpravodajské texty čím dál zabarvenější přehlídkou autorových názorů. To samé na eurogameru... Asi chci moc, když bych si rád četl je zprávy bez neustálého pseudointelektualního shazování některých titulů.
    • Jdi na www.allgamesbeta.com

      A vyřešeno. Tam jsou jen zprávy, jedna za druhou bez komentářů. Je to jedna z mých oblíbených stránek.

      BTW rád bych viděl, čím je zrovna tento suchý text o Ryse seriálu nějak zabarvený? "ultrakrutého hustořízka"? To ti vadí? Radši přesťan čuchat Frankfurtskou školu.
      • corfer
        Ano myslím ultrakrutého hustořízka, myslím srandovní zápletku a podobné. Frankfurtskou školu nečuchám, Games mám rád a nejsem ani proti názoru v textu. Vadí mi ale, když někdo shazuje hru ještě před vydaním v každé novince, která se objeví. To mě prostě nebaví, nic víc.
    • Black_Hand
      promin ale vypada to, ze si games pletes s RSS.
      • corfer
        Promiň, ale nepletu.:-) Chci si jen přečíst zprávu, která dá podnět k utvoření názoru, ne zprávu, která názor už obsahuje. Od toho je publicistika...
        • Black_Hand
          a neprijde ti trochu divne prijit do lahudek a dozadovat se praciho prasku? games neni web, ktery poskytuje tento typ sluzby a ty se je snazis predelat na uplne jinou koncepci.
          • corfer
            O tom to ale není, nechci strohou zprávu. Vadí mi ale ten pseudointelektuální hate u každé novinky týkající se nějakého blockbusteru... Nejsme tady přece na blogu, ale na zpravodajském webu.
          • nekromant33
            to jak je sepsán první odstavec zprávy a usnesení "nejhorší název na světě" (+ v textu linkované články) nejsou příkladem koncepce, které by změna uškodila
            • Black_Hand
              na prvnim odstavci nevidim nic spatneho, ty videa takove jsou a ten pribeh neni opravdu nic extra (na papire). a nejhorsi nazev na svete se vztahuje k agenture, nikoli ke hre, takze beru s nadsazskou. v textu nalinkovane clanky jsou v poradku, odkazuji na to co bylo na games uz predtim + clanek na polygonu + odkazy na karieru zucastenenych + machinima + halo. nakonec jeste relativne optimisticky posledni odstavec.
  • Toto je typicka ukazka krasneho h*vna v pozlatku. Zaklad je podpriemerna rubacka ale kriku okolo toho ze az strach.
  • Připomíná mi to Watch Dogs, čím víc článků, tím míň se na to lidi budou těšin *1*
    • těšit*
  • kostejnesmrtelny
    Pokaždý, když o tý hře slyšim nějakou novinku, cítím, jak mý mozkový buňky páchaj sebevraždu. Jedna po druhý. *11*
    • Murloc *1*
  • Miserius
    Takových peněz do ptákovin okolo... Kdyby se radši věnovali třeba prodloužení singleplayeru
    • tenhle koment si nech k bf4, prý kampaň zabere jen 4 hodky *2*

      tohle bude mít třeba 4 a půl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit