Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím palce s Game Maker :)) hlavne na PS4, Xbox a Vita :o) za tu dobu, jste už mohli dělat v nečem lepšim, stabilnejším a komunitní podporou.
  • Hra vypadá celkem zajímavá ale kolikata skakacka v poslední době už to je? 10000? 100000000? Furt dokola. Aby to hlavně dodelali oni pořád něco lepijou ale hodně jejich projektu jde kvůli přehnaným ambicím dokose kdyz po roce přijdou na to ze je to nad jejich síly.
    • fallanga
      Vyjmenuj mi hardcore plošinovky za tento rok. Možná vyšel nějaký ten RayMan a Mario, ale jinak nic převratného. Navíc tato hra má nápad a je originální. Ten kousek co prezentovali byl hodně krátký, ale bude tam toho hodně. Navíc jejich menší projekty nejsou nic moc, ale PacIn dopadl hodně dobře.
  • Super rozhovor, a dost zajimava parba
  • fallanga
    Rozhodně téhle hře fandím. Rád sleduji pořad Indiana a mám rád hry tohoto typu (Super Meat Boy je jedna z mých TOP her) a tohle rozhodně podpořím. Fiola mě dost překvapil tím, jak daleko se ta hra dostala. Sehnat si profesionální dabéry pro angličtinu a dost slavné ČR/SK youtubery pro český dabing je opravdu obdivuhodné a zvláště u indie studia. Plánovaná cena a délka hry je taktéž skvělá a celkově to vypadá dosti zajímavě.
    • Ristoro
      Slyšel jsem jen cz/sk dabing a ten je hrozný. Hlavně ten rhasta youtuber vůbec neumí dabovat. Navíc to ani nemají nijak nazvučené do hry, prostě tam dali obyčejný záznam.
      • fallanga
        V rozhovoru říkali, že tam budou ještě přidány efekty (mluvení přes vysílačku, atd...). Ale stejně mi Sellasie moc nesedí, ale jako každou hru budu hrát s anglickým dabingem. Kdysi jsem udělal tu chybu, že jsem hrál Zaklínače 1 s českým dabingem. Úplně mi to pokazilo hru. Takže, pokud mě český dabing nenadchne hned v první misi, tak jdu okamžitě na anglický.
      • Tak už z principu vzít si na dabing nějaké mutující děcka, které si myslí, že když na jejich gayplay video omylem kliklo pár tisíc lidí, tak jsou to hned hvězdy nebo dokonce idolové (lol), je dost ujeté...
        • fallanga
          Ale zase je to chytrý tah. Oni budou tak hru propagovat na jejich kanálech a o hře se tak dozví více lidí. Je to marketing.
      • Fakt nevím proč se někteří musíte vyjadřovat pod rozhovorem, který jste ani neviděli.
        • Ristoro
          Tvůj nick mluví za vše :D. Těší mě, že tě trápí mé názory :). A to musím vidět rozhovor, abych řekl, že dabing je hrozný/amatérský?
  • martin.mares.984
    Uprimne Filipa Krauchera jsem pred tim nejak neznal, ale musim rict, ze je to docela zajimava hra/hricka. Snad mu to vyjde a nakopne to jeho studio k dalsim - treba i ambicioznejsim projektum. Jinak skvely a profesionalne udelany rozhovor, to se mi vazne libilo (Format Tea Club mi prijde takhle super, akorat by bylo dobre oznamit treba hosta par dni predem a polozit mu nekolik dotazu od divaku) a Filip Kraucher se mi zda jako sympatickej, mladej, skromnej a slusnej clovek, co vystupuje reprezentativne, profesionalne a umi vyborne/poutave predstavit svuj "projekt"- kez by CR mela v budoucnu vic takovych lidi co se podili na tvorbe her!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit