Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaty
    Jsem divný, když jsem vůbec nezaregistroval, že někdy vyšla hra tohoto názvu? :-)
  • TheGGG
    dobrá hra, podobných dnes už moc nevychází... komiks jsem kdysi četl a taky mě bavil
  • Mars Vertigo.... Hele Tomáše Marného jsem vám ještě žral... Ale Mars Vertigo už v občance ten člověk nemá i kdyby ste se na hlavu stavěli.

    Tato anonymizace mi vadí...
    • Čím víc na to budeš poukazovat, tím víc si dotyčný bude připadat zajímavěji. A o to mu asi jde. Takže to nereš.
    • Jack1947
      Nová doba si žádá nový přístup- prostě není ještě tak známí tak radši používá svůj umělecký pseudonym, simple as that *3*
    • sťažuje sa niekto, kto svoje komentáre skrýva za nick "tazmanskycert"...

      tiež oceňujem otvorený prístup, keď sa recenzent postaví za svoje názory aj menom a tvárou. ale na druhej strane rozumiem, ak niekto chce zostať v anonymite. keď si prečítaš niektoré diskusie a "názory" "diskutérov", čudujem sa, že vôbec ešte niekto nový má chuť začať recenzovať.
      • Nikdo si na můj "nick" nestěžuje, protože nejsem vůbec důležitý - jsem jen hlas lidu v diskuzi. Nezastupuji poměrně velký server a nemám na lidi vliv "Tuhle hru kupujte/tuhle zase ne".

        Jakmile na serveru začnou být osoby jako "Drahomír Držgrešle", nebo "Vendulofafín Bubulolákovák" tak pro mě ztrácí profesionalitu, kterou si za ty roky lidé jako Pavel Dobrovský, Petr Poláček, Aleš Smutný, nově Vašek Pecháček a mnoho jiných (neopomínaje charismatického Lukáše Grygara) vybudovali. (A ani recenze Tomáše Marného nejsou zlé)

        Když kluci začnou psát jako Zajda22 kdoví kam. Moje víra v herní novinařinou, kterou se snaží dělat na úrovni, jde do kytek. Stejně tak jako "hanobení" odkazu božského Andreje.

        Takže ne, u mě je to jedno,u nich ne.
        • Netuším, co bys dělal před takovými dvaceti lety, kdy se v herních časopisech autoři podepisovali převážně pseudonymy. Asi bys na protest četl Čtyřlístek.
          • Myslíš Michala "CokolivWolf" Rybku? Nevím na které časopisy odkazuješ, Level jsem odebíral od roku 95 a Score od roku 96 nepravidelně. Nevšiml jsem si, že by se redaktoři podepisovali místo "Jan Herodes" (a vtipné zkomoleniny) na "Cohen", "Bubulákofil" a pod. Jasně koupil jsem pár exemplářů Gamestaru a podobných, ale myslím, že "hlavní linii" herní žurnalistiky jsem výběrem Levelu a Score podchytil...
            • Co takhle ANDREW, ICE, ČERV ve Score, DRAKEN v Levelu a pro skutečné pamětníky YVES v Bitu. Ale to byla první půlka devadesátek. :-)
            • v podstate si otvoril zaujímavú tému, resp. dal si dotaz do najbližšieho fight clubu. som zvedavý, či nám o ňom chalani môžu niečo prezradiť.

              ono autor môže pod týmto pseudonymom vystupovať oficiálne. možno je to literárny autor, možno DJ, možno nejaký youtuber, alebo x iných možností.
              u nás máme matiu/B-Complexa - DJ, ktorého civilné meno nepozná skoro nikto, ale hudbu všetci, rytmus - hudobník, ktorého poznajú všetci, ale civilé meno mu vie málokto, máme kulyho, hexa. v literatúre dominik dán atď. atď. o všetkých povie viac pseudonym, ako civilné meno.
        • Coffin.Corner
          Když dotyčný píše dobře, a já osobně jsem s jeho články ze světa EVE Online velice spokojený, tak nemám ani problém s pseudonymem a nechápu proč by to mělo ubírat někomu, nebo něčemu na profesionalitě. Asi jako kdybych si stěžoval, že slavný a uznávaný spisovatel psal pod pseudonymem...
        • nemusíš mi svoj názor vysvetľovať, ja ho chápem. dokonca ho s tebou zdieľam. ale som ochotný tolerovať "anonymitu" recenzenta. ani redakciu novín nepoznáš a správy sleduješ, recenzentov zahraničných webov nepoznáš a ich recenzie majú vo všeobecnosti rovnakú váhu.
          je to smutné, že mars vertigo nie je ochotný podpísať si recenziu menom, ale je to jeho právo a kvalitu jeho recenzie to nijak neovplyvňuje. ak by tú recenziu napísala maskotka Julča, tak je to fuk. stále o jej kvalite rozhodujú iné parametre.
          my máme právo diskutovať anonymne tak, ako recenzent má právo anonymne zverejniť svoju recenziu.

          P.S.: paradoxne práve tá profesionalita, na ktorú sa odvolávaš je najväčšou zárukou kvality recenzie. hoc anonymný recenzent, tak ľudia s rokmi praxe a overený časom si k sebe nepriberú akéhokoľvek bubáka, ktorý im bude kaziť úroveň.
  • Vzpomínám si jak nám jednou na stůl hodil šéf dvě kabele plné svých DVD záloh , kterých se zbavoval a na jednom z nich byla i tahle hra ....
    No dojem byl takový jeden dva levely a ... a dej sem jinou placku :/ . Všichni modří i gameplay , který neurazí, ale ani extra nenadchne . Dnes by to přes všechny filtry ale lépe nedopadlo .
  • Hra je skvělá, koridorových stříleček bohužel už moc nevychází a vše je online openworld bahno takže tato hra je super
  • Jack1947
    6/10 ano změn jen minimum to souhlas, ale pro staré hráče to má taky co nabídnout aspon to trochu obnovilo nostalgickou vzpomínku na hru na kterou už dávno zapoměli a odvál ji čas...
    • rogue trooper mě nicjak zvlášt nezaujala. sem tam pěkný moment a grafické kouzlo ale ovládání HROZNÉ
      • Jack1947
        To souhlas a taky to že nepřátelé umírají zrovna jak se jim chce. Co mě překvapilo je náročnost hry! myslím tím obtížnost safra si nepamatuji že by to bylo tak těžké *16*
        • Prostě jsi za ten čas jen vyměkl.
          • nightborne
            Ale to je úplně normální, tuhle jsem kvůli práci hrál Quest for Glory IV, a musim říct, že mi trvalo asi pět minut se vůbec vyprdelit z první místnosti =)).
          • Jack1947
            Není to nejlépe provedená hra ale něco na tom bude, jinak určitě vím že už nemám tak rychlé reakce jak dříve...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit