Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase další exkluzivita pro konzole, jinak by si totiž konzoli koupil jenom blb nebo chudák co nemá na PC. Konzole ničí herní svět, škoda, snad už brzo budou hry stejné jak na konzole, tak na PC. Do té doby PC MASTER RACE!
  • Nj, a PC verze opět nebude, škoda...
  • Proč maj všichni potřebu dokázat, že jejich hračka je nejlepší?
    • A proč maj všichni konzolisti potřebu popírat, že PC je nejlepší? *1*
      • Protože vědí, že konzole jsou šmejdy a snaží si to nějak obhájit. 60 nebo víc FPS neznají a tak si myslí že hrát na 30 a 720p je normál, kdyby jednou zkusili Fallout 4 na PC, GTA V na PC a nebo BF4, 60 FPS smooth ve 1440p, nebo 4k, tak by ty svoje krámy vyhodili z oken... U falloutu se vysmívám konzolovým vězňům já, protože mody ani stavění osad moc na PS4 nefungují a nemají na konzoli ani konzoli pro psaní příkazů :D Taky za ty hry vyhodí x krát víc peněz, kde seženete BF4 nakonzole za 300 Kč?
    • pc neni nejlepsi, ale konzole jsou to nejhorsi *1*
    • Rejsek
      Nedospělost, nic víc.
  • Morraw
    Já bych ty exkluzivity zakázal...
    • A tim by jsi zabil hromadu skvelych her od mensich studii ktera si nemuzou dovolit vyvyjet hru na vsechny platformy. Uz vidim jak by jsi uspel se zakazem Starcraftu 2 :-)
      • Morraw
        AAA exluzivity. Indie věci jdou logicky stranou. Velké studia nemají žádný důvod (krom těch finančních) nevydat hru na 3 hlavní platformy. Zvlášť, když RDR je gta, které už tu port několikrát mělo. Nějaké kecy, že má RDR kořeny na konzolích mě nezajímají. Jsem hráč a chci hrát na své platformě a ne řešit tyhle věci.
      • Starcraft 2 není exklusivita, exklusivity jsou na konzolích, na pc nikoli. + Zrovna Starcraft od Blizzardu mi nepřijde jako dobrý příklad od malého studia které si nemůže dovolit vydání hry i jinde.
  • Ať hlady pojdou, když tohle nebo alespoň první díl nevydají na PC. *13*
  • ringmancz
    proč mažete pravdivý komentáře?

    https://www.youtube.com/watch?v=mmjHg_uTABY
    https://www.youtube.com/watch?v=_fbYyMq4cGU

    ono to bylo pod celým vláknem, tak nic. ale vsadím boty, že RDR2 poběží podobně jako tohle
    • 30 FPS je porad vic nez 0
  • TheLordoftheNonsense
    A kde je RDR 1 pro PC? *16* Jedno z mála, co konzolistům závidím.
  • Jelikož GTA Online na PC sype dost peněz a je to nejaktivnější platforma u nich, tak bych flintu do žita neházel, pokud tam chtějí mít stejný online mód možná to vyjde ale po delší době, nicméně osobně je mi to jedno kde to budu hrát...
    • Tak on už byl online v minulém RDR a nikomu nevadil. Takže u nového dílu bych nepanikařil, jak někteří.
  • Groovy!!!
  • Sranda, jak vzdy konzolisti jedou pecky do PC hracu *15* Jeste jsem nevidel PC hrace vysmivat se konzolistum, ze neco na jejich platforme nebude.

    A napadlo vas vubec, ze obrovska cast PC hracu ma doma i konzoli? Asi ne, jak vidno *15* *15*
    • up_er
      WTF??????? *7*
    • Čéče, to bych neřek, teprve středa a ty už vyhráváš "Blábol týdne" ... *4*
    • Tak vzhledem k tomu, že jsem ještě neviděl konzolistu bez PC, tak ono se není do čeho navážet. Konzolista o PC hry nepřichází. Zatímco PCčkářů bez konzole je spousta. A ti pak chodí brečet, že si nemůžou zahrát hry které chtějí (Red Dead, Uncharted, Bloodborne,...). A místo toho aby šli do obchodu a koupili konzoli (čímž o PC nepřijdou!!!!, tak se snaží marně hledat důvody, proč když mají jen PC, tak jsou na tom líp než lidi s konzolí a PC :-D
      • Mobil s Windowsem, ultra levný "netbook", ani předražený laptop od Applu (vzhledem k tomu co umí) ale nejsou PCčky s přílišným herním potenciálem. Konzolistů, kteří mají takovýhle druh "PC" je většina, protože proč investovat do kvalitní sestavy od 25 000 nahoru, když chtějí hrát hry na konzolích, pročež jsou primárně konzolisty a zmíněná zařízení jim na net, Officy a nějakou tu indie hru/starou klasiku stačí. Budeš na ně taky levně útočit, aby si koupili něco lepšího, když třeba chtějí hrát ve skutečném 4K, když chtějí hezčí multiplaty bez škubání a s onlinem zdarma nebo PC only tituly typu Total Warů, Warhammerů, Arem či Star Citizena? Asi ne, viď?

        Uvědom si taky, že jedno zařízení, na kterém je všechno je to nejpohodlnější, co může být + když pro hraní dotyčný nedýchá a má i jiné záliby či povinnosti, nebude si plnit barák dalšíma a dalšíma zařízeními na hry.
        • "Uvědom si taky, že jedno zařízení, na kterém je všechno je to nejpohodlnější,"
          To je naprostá pravda. Ale takové zařízení neexistuje, takže nějak nevím co jsi tím chtěl říct? Když by na PC bylo všechno, nebude tam petice za RDR2, ne?
          • Iggy: Zisk z kopie na PC je obvykle vyšší než zisk z kopie téže hry na konzoli, o tom už mluvilo několik vývojářů. Akce sem nepleť, ty probíhají na všech platformách a pokud vím, tak GTA V na Steamu nejméně první rok v žádné výraznější nebylo. PC hry jsou levnější, protože se neplatí poplatky Sony ani MS, to je ten rozdíl deseti a víc dolarů, který nejde do kapsy vývojářům ani vydavateli.

            Take 2, vydavatel GTA V poptávku po hře za směšnou nepovažuje, naopak byli nanejvýš spokojeni. http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml?c=86428&p=irol-newsArticle&ID=2049380&highlight=

            Kromě prodejních čísel ze Steamspy u jednotlivých titulů pak vysokou poptávku po PC trojáčcích to dokazuje logická analogie, kdy už snad všechny velké a původně čistě konzolové vývojářské domy kromě Rockstaru a Bungie dělají PC verze současně s konzolovými a když už je zpoždění, pak maximálně pár měsíců. Poslední zbyteček herních společností zpožďující své PC releasy to nemá dobře spočítané, především kalkulují s penězi, které neexistují. (:

            To, že se GTA V na PC prodá méně, než například na PS4 (konkurenční konzole tu sčítat nebudeme) si způsobil sám Rockstar svou dlouhodobou politikou, už to napravují a přináší to ovoce. Asi těžko čekat, že hra se PC verze s takovým zpožděním a po saturaci trhu kopiemi na čtyři konzole bude prodávat na úrovni simultánního launche. Jsou značky, kterým se daří lépe na konzolích, jsou značky, kterým se daří lépe na PC, myslím, že Diablo je dobrý příklad za druhou ze skupin.
          • Slovíčkaření, takové zařízení sice opravdu není, ale PC má k tomu ideálu nejblíže. Pointa je taková, že si PC hráč nemusí kupovat konzoli kvůli multiplatům. Ty jsi naznačoval, že by měl. Naopak, PC hráč má plné právo vyžadovat po vydavateli, aby se ukáznil a vydal svoji hru na všechna zařízení, kde je po ní poptávka. Poptávka je pro tebe z nějakého důvodu brekot. Kdyby se PC hráči podřizovali a kupovali multiplaty na konzole, vývojáři by se neměli vůbec motivaci snažit, protože to PC hráči nedělají a chtějí hrát na své hlavní platformě, Rockstar se dokonce naučil dělat kvalitní PC porty.

            A pokud chce někdo Bloodborne na PC nebo příští Armu na konzoli, tak mu myslím, není pomoci. Sony si nemůže dovolit totéž, co Microsoft a konzole zase nic tak sofistikovaného nezvládne.

            Petic jsou na internetu tisíce, nějací frustráti udělali dokonce petici proti GTAV na PC. RDR2 petice je oprávněná ale nadbytečná, doba console only her v Rockstaru definitivně skončila, byli jedni z hrstky posledních..
            • Asi ta poptávka není tak vysoká (+ potíže s pirátstvím, protože hodně lidí má dvě platformy, takže vydání PC verze může snížit prodeje i na konzolích, když si to dotyčný místo pořízení na konzoli bude moci stáhnout PC verzi), že mají spočítané, že jim to za to stojí? Takhel velké firmy se nepřipraví o potenciální zisk, jen kvůli tomu že vedení nemá rádo nějakou platformu.
              Když budou zisky (záměrně neříkám prodeje, protože na PC se prodává za nižší ceny, ve steam akcích apod. Takže milion kusů na PC není tak zajímavé jako prodat milion kusů na konzoli) z obou platforem stejné, oni to tam rádi vydají. Ale i když nejsou venku oficiální čísla, něco mi říká, že třeba zisky z PC verza GTA V budou dost směšné proti konzolovým, ne?
    • Ne, PC hraci do lidi hrajicich na konzolich zasadne nerypou, jsou to vesmes hodni lide...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit