Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hru nemam predobjednanou dva mesice ... ale asi rok / rok a ctvrt mozna i pul :) tak snad to nebude zmrsenej portik jako ctyrka :D
    • CrocoRay
      Modleme se bratře. Konec konců jsem to já, kdo tu má GTX 650 *1*
      • Modleme se bratře. Konec konců jsem to já, kdo tu má GT 730 *1*
      • hm.. to ja si stačim s gtx 760 na alze
  • CrocoRay
    No já teď vrazil všecko, co jsem vydělal do procesoru a navýšil RAMku, ale teď se jen modlit, aby mi to moje slabá GTX 650 zvládla na nejnižší detaily v rozlišení 1920x1080, kde s častějšími propady pod 30 fps počítám. Případně bych mohl ještě krapet snížit rozlišení, ale zase nějaký deformovaný paskvil sledovat nechci.
    Každopádně hru si kupuji tak jako tak hned při vydání a pokud to bude nehratelné, tak hurá do práce a vydělat si i na grafickou kartu *1*
    Na ty požadavky jsem fakt zvědavý.
    • Jack1947
      Hmm, to máš tedy zlé... nakonec bude 770GTX 4gb , 2gb verze už nebyla tak nějak k dostání. Tak snad mi nějakou tu dobu vydrží no. Uvažoval jsem nad 970 ale stále drahé za minimálně přes 9tisíc.

      GTAV. snad nezkazí i když je to R* ten mi všichni moc dobře známe.

      770 se mi zdá že aby pomalu nestahovali z obchodů, to sem leze nějaké nové karty. Nebo je one tak enormní zájem hmm...Rozlišení bych asi určitě neshazoval no... když už tak ty detaily teda záleží na monitory na 27" by to byl trochu blivajz a u hry s lepší grafikou to celkem vadí.

      Ted koukám že jsem se zdrojem tak tak, lol. Celkem dělo...
      http://www.alza.cz/gigabyte-n770wf3-4gd-d517399.htm ( nebýt podělané čnb tak by stála možná i o litr méně a já bych mohl mít lepší no budiž... snad nějakou dobu poslouží. Musí).
      • CrocoRay
        Na alfcomp vidím GTX 970 4 gb za 8 900 kč, což je o 500 kč více, než chceš dát ty. A je lepší spotřebou i výkonem. Já bych ještě pouvažoval, abys nelitoval, pokud chceš do grafiky už dát tolik peněz. Já asi půjdu pak do GTX 760 za 5 500Kč, což jsem viděl na alfacompu a na nějaké dva roky mi postačí. Pak nový pc.
        • Jack1947
          Nojo ale když se na to koukneme tak se tolik neliší sám si řikal že to číslo je větší... neznamená výkonější nutně. Tahle je třeba lepší ale já se rozhodl pro tuhle. Já chtěl 2gb verzi 770 což byla levnější... jinak výkon nevadí dyžtak dotaktuji. *4*

          Ano, chtěl jsem jí mít pod stromečkem a to myslím negarantuje každý obchod na alze je taky např za 9k
          8,4 je podle tebe hodně pěněz? je pravda že jsem chtěl za 7max a to už bylo hodně. Je otrochu výkonější no ale na 770 nějakou dobu pojedu. Poštovné + dobírečné (nebo jak se tio menuje) bylo by to na 9,2 klído i více... *15* musím jíst, a taky ještě potřebuji zaplatit v lednu zkoušky z 1ročníku.
          Které jsem ještě nesložil. Já už to nějak zkousnu... jasně chtěl bych třeba grafiku za 10k to už bych musel jít vykrást banku. Nové hry včetně Unity na tom pojedou, hele víš vůbec že jsem skoro 8let jel na 8800GT 1gb vždyt to už je pomalu muzejní exponát.

          760 bereš asi z nouze, protože 650 ti už nestačí... to já chápu. K tomu GTA IV nebyla náročná zas tolik na grafiku ale zaměstnávala procesor a ramky. 8800GT jsem měl polovinu na střední detaily polovinu z grafiky sežranou!!! počítám že 5 nebude jiná.
          • CrocoRay
            Jo, jo, vím, že s tou 8800GT jsi vydržel dlouhou dobu, jak jsi to zmiňoval tehdy v jedné diskuzi. Tu 760ku považuji za minimum na hraní nových her, kde ti v pohodě postačí na plynule hraní ve vysokých detailech a já to nechci jako velkou investici do budoucna. Hry, které potřebuji to rozjede dobře a nevím jak jsou na tom s vydávání patchů pro Unity, ale pokud se posnaží, tak i tam bych neměl mít problém, když si to za nějaký rok koupím. Já bych vydržel i s tou 650kou, kdyby nezačínala mít problémy při osekání všech detailů. Uvidím, jak mi poběží GTA V.

            Těch 8 400 není zase tak hodně peněz, ale není to taky málo. A když si vezmu, že GTX 970 stojí 8 900, má o něco lepší výkon (zhruba 20%) a spotřebu skoro poloviční (145W/230W), tak mi ta pětistovka rozdíl přijde v pohodě. Je to jeden práce navíc v podniku, který špatně platí *1*
            To, že jsi chtěl dát předtím maximálně 7 tisíc, tak tam jsem chápal, že 2-3 tácy rozdíl už něco znamená, ale ta pětistovka se dá přežít :-) S tím, že vyšší číslo nemusí znamenat větší výkon, to je pravda. Ale tady srovnáváme dva konkrétní typy karet a vím, že ta 970 je na tom trošku lépe a není o moc dražší. Však popřemýšlej, já jen radím a nekupuju to za tebe :-)
            • od te doby co vyslo UNITY a seka se to na karte za cca 8000 a skusmo zmensene rozliseni situaci neresi, mi ma oblibena PC scena zacina necim zavanet. Respektive mam strach, ze se to stane pravidlem a muzes mit PC treba za 80 tisic. Jelikoz jsem to vedel, unity jsem si nekupoval, ale vypujcil jsem si ho.
            • CrocoRay
              Ten rozdíl u stejných typů už není tak obrovský. Vyšší cena tady neznamená vyšší kvalitu :-) Ale jo, u těch ostatních vidím podporu directx12 a u té první je dx11.2. Ale hry zatím na 12 stejně ještě nevychází.
              Jako lowend bych to označil spíše cenově a pořád bude lepší než highend o něco slabšího typu karty :-)
            • Jack1947
              970 je ale ta spíše nejlevnější z těch karet, tedy té série těch 970tek tedy radší střední 770 než nějaký ten lowend. Psal jsem no ale to jsem netušil že budou mizet jak houby po dešti. 500 se hodí do budoucna... kdybych mohl mít k kdys-pozici 10 půjdu do ještě lepší. Není to tak hrozné a zase mně může těšít že budu mít z jedné řady nejvýkonější kartu víceméně. 9799 mi příjde za výkonější model trochu zbytečné no.

              Ta 970 se mi zas tak nezdá, i když je výkonější... safra.
    • Není lepší snížit rozlišení na 900p a přidat si tak třeba stabilnějších 30 fps? Rozhodně to nebude deformovaný paskvil a výkonu to pomůže. Dneska se koukám honi každej za FHD načež ořeže grafická nastavení takže ve výsledku dostane větši kýč než kdyby snížil rozlišení a grafické fičury dal na střední..Tím chci říct, že nastavit si FHD a grafické nastavení pak zaříznout k zemi je kravinec.
      • CrocoRay
        Sory, ale teď mluvím z vlastní zkušenosti a u her jsem zkoušel nastavovat to rozlišení 900p a ten obraz se mi vážně moc nelíbí. Není to ještě deformovaný paskvil, ale třeba ty zuby už tam jsou podstatně viditelnější. Záleží taky i trochu na tom, jaký máš typ monitoru apod.

        Ještě před tím, než jsem se rozhodl ti odepsat na ten tvůj příspěvek, tak jsem schválně spustil NFS: Rivals, který se mi válí na disku a pohrál si s grafickými nastaveními a rozlišením. Tady je pravda, že rozdíl mezi nízkým nastavením detailů a tím ultra není zase tak velký, ale rozlišení má na kvalitu obrazu vliv opravdu velký. 1600x900 se mi to prostě nelíbilo.

        Rozlišení snížím až v případě, že by mně klesání vadilo natolik, že mi to bude kazit herní zážitek. Já hrál GTA IV, kde mi frame padal i na 20, ale záleželo na situaci a někdy to jelo těch stabilních 30 v kuse. Ale tam byl na vině procesor a snižovat dopravu na minimum by mi opravdu vadilo, protože město bylo prázdné. Rozlišení se mi snižovat nechce, protože já si tu hru budu hrát a tak si logicky budu snažit hru přizpůsobit sobě a kazit si hraní co nejméně. A pokud se mi to nebude líbit, tak prostě půjdu a vydělám si na novou grafickou kartu. GTX760 nebo 770 bude stačit. Výš už nemá smysl chodit, protože pak už si koupím celý nový comp za nějaké dva roky. A do té doby by mi sestava snad vydržela, když už nemám zapotřebí hrát úplně všechno :-)
        • Pokud FHD bylo u Rivals v pohodě a 900p zubatý tak to je hodně špatné odvedená hra..zásadní by právě měl být Antialiasing. Ten má , nebo by ideálně měl mít největší vliv na hranatost obrazu..Proto obecně platí, že je lepší pohrát si s grafickým nastavením než vystřelit nahoru rozlišení..při rozumném nastavení AA by to teoreticky mělo žrát méně výkonu a vypadat lépe než FHD bez AA. Evidentně tomu ale v mnoha případech tak není...ale zrovna tady si myslím, že tomu tak bude. Jen jsem chtěl přidat svůj postřeh co mám za ty roky já..vetšina her totiž u mě vypadá a hraje se lépe při 900p + rozumné nastavení = vyšší framerate než FHD a ořezané nastavení = ve většině případů horší nebo velmi podobný (někdy lepší nekdy horší) framerate ale osšklivější obraz.
          • CrocoRay
            U Rivals AA nejde nijak nastavit a je pouze nastavení low, medium, high, ultra. U GTA IV taky vyhlazování nešlo klasickou cestou nastavit. A celkově je to otázka vkusu. Já s tímhle snížením rozlišení měl problémy u více her, a i když na ploše normálně nastavím jakékoliv jiné rozlišení než nativních 1920x1080, tak to vypadá hodně zrůdně :-)
            Takhle to řešit v diskuzi, tak se asi nikam nedostaneme. Možná, že kdybychom se v reálu sešli a zapnuli nějakou hru a měnili rozlišení, tak je dost možné, že bys říkal, že hra vypadá dobře a běží plynule i při nastavení středních detailů, což je fajn. Zatímco já bych konstatoval, že se mi obraz vůbec nelíbí, nemůžu se na to dívat a raději budu hrát na nízké detaily a při vyšším rozlišení :-)
            • Jo, to je myslím zcela klidně možné :) *13*
  • Nejpovedenější ... no jedině oficiální, SAMP nabízí teda mnohem lepší zábavu, až na vytváření postav, tam opravdu GTA:O válí, tolik oblečení, a cusmot-alizací.
    • Miserius
      Jo, SAMP, to fakt vali... prazdny mesto, neni co delat, akorat strilet ostatni hrace a jezdit sem tam.. .Vrchol zábavy je litani s letadlem a mit hrace na kridle... Přímo královská zábava *1*
      GTA: Online pro chudý
    • na tabletu lepší zabavu nenajdeš to je fakt *15*
  • oznámení hardwarových nároků PC verze již brzy.... tak to je pruuuser voni zase vydaj zmršenej port když doteď nemaj JASNO *10* *11* *12*
  • PC verzi hry mám objednanou už cca 2měsíce a je mi u dvoupůlek jestli bude online nebo first person pohled atd atd , já už tu hru chci mít hlavně doma na svém PC , kdyby raději místo těchto prohlášení udělali překvápko na ježíška a hru vydali 24.prosince , to bych jim to prohlášení zblajzl a jako dezert bych si dal časopis udice se 100% spokojeností
  • Multiplatformní multiplayer by je vynesl do nebes.
    • Ale vem si ty chudaky z konzoli ti by se pokakly, kdyz po tisici hodinach treninku by jim to s mysi nandal i ten nejvetsi PC noob co to prave pred minutou poprve zapnul *1*
      • Miserius
        GTA Online ja hlavne o coopu, ale to bys vedel kdybys t hrál *1* *6*
        • GTA online je hlavně o debilech, kteří zabíjí na potkání....ale to i DayZ,Rust atp... :)
          nedalo mi to a na pár dní jsem vzal GOLD :) hrajete vůbec "staré" verze? X360.. :)
          • Miserius
            Pokud hrajes na verejnych serverech tak se nedivim... Musis mit partu lidi, zalozit vlastni mesto a muzes s idelat co chces... A na mise stejne chodis s partou
            • Miserius
              No my hrajem ve 4 a to bohate staci na delani ptakovin ve meste... Ale stejne pro nas je hlavni zdroj zabavy mise...
            • jojo :) my byli max 2-3 a to je pak v tom městě nuda :) Konzole prostě nejsou naší platformou :)
      • Tam jde zapnout auto aim,takže to co píšeš není pravda *1* .Pc maniak s napařenejma 300 hod. by dostaval headshoty od 7-mi letého dítěte *1*
        • Tak ten by byl samozrejme vypnut *5*
          • Samozřejmě by nebyl vypnut *1* Myslíte,že by většinu(hráči GTA:online na PS4 a Xbox1) omezovali jenom kvůli menšině(PC hráčům)?!? *1*
      • To už by nebyl každej PCčkár jenom warezák ale taky cheater :D
  • MARTASLJ19
    "Děkujeme vám za zájem o PC verzi a jsme nadšení, že můžeme hru přinést PC herní komunitě," stojí na webu hry."

    No hej, ale za ako dlho? Predtým PC verziu ani nespomenuli a bola im úplne ukradnutá. Teraz to už vyjde na PC tak treba na PC pekne rozprávať však.....
    • Aby se PC lol komunita neposrala *2*
      Na nové konzole to taky vyšlo teprve nedávno a co ?
      • nechcem nic hovorit ale PC bolo skor ako "nove" konzole :D
    • jj R* a jejih zájem o PC hráče: http://www.grandtheftautov.cz/gtaVpcgamers.jpg
    • a?
      • ne, b vole! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit