Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

    Alice patří přinejměnším do mých top20 her. Demo jsem tehdy taky sjížděl pořád dokola a ta atmosféra, hudba a hratelnost je parádní. Plnou hru jsem taky dohrál několikrát. Jako 14-letý kluk jsem to tehdy měl samozřejmě vypálené, ale posledních deset let pořád čekám, kdy se to objeví na GoG nebo někde jinde, abych si to mohl zase zopakovat. A nic.

    Ale pokračování Madness Returns taky stálo za hřích. Sice to mělo dost podivný soubojový systém, ale bylo to více než důstojné pokračování. Trojku bych si nechal líbit.

  • michaliuz18

    pripomina mi to heavy metal fakk2 ktory by ste si konecne mohli zahrat:D

  • Jack1947

    Já jsem hrál jen to pokračování ale tam jsem se nedokázal dostat z začátku, bylo to hc a ještě ta divná kamera - vždy jela někam jinam.

  • john.linhart

    Don't dawdle, Alice, we're very late indeed! Demo téhle hry jsem hrál pořád dokola a Cashirovy tutorialové hlášky umím doteď (Consider the leap of faith. Ride the wind!). Když jsem potom hrál plnou verzi, tak mě paradoxně trochu zklamala, protože v tom demu bylo to nejúžasnější z celé hry podané v úžasně koncentrované podobě a plná hra se pak za polovinou začala trochu vléct. I tak je to parádní záležitost a asi mám chuť si to hned znova zahrát. Jo a soundtrack od Chrisse Vrenny je úžasnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit