Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chyba mi ale nejaky padnejsi dovod preco to vobec hrat. EA bol fajn ale po chvili tak nejak nemal co ukazat. Pre "old school" hracov (Q3 alebo dokonca QW) to je zbytocne preplacane skinmi,upgradami a podobnymi blbostami. Chapem doba si to ziada. Na druhu stranu ale pre dnesnu mladez ta hra nema nic co by konkurencia nemala a mozno nemala aj lepsie. A hlavne tu mladez zasa nebude tahat nostalgia. Mozno si este raz vyskusam QCh teraz vo F2P ale obavam sa ze iDsoft/Bethesda blbo zacielili.

  • Jack1947

    Tak tohle nebude můj šálek kávy ale mnozí jistě ocení jen nechápu proč to z early akces vyšlo tak brzy... ?

  • i586

    Zrovna sem dokoukal turnaj na QuakeConu 2018 a docela nářez. Duely vyhrál Clawz, hvězda nový generace. 2v2 klasika Rapha+Dahang. Jinak se potvrdilo to, co sem tvrdil celou dobu. Balanc. Hraje se jen pár champů dokola. Hlavně Vizor, Ranger a Galena. 

  • MalyZeli

    To je porad moc drahy.

    • victor

      Zadarmo drahé ;) .....a máš pravdu . Champions jsou neskutečný opruz , kupovat si balík hrdinů za narůstající obnos a trávit dětství tím abych si vydělal na dalšího ultimáta na kterého se nebudou chytat ti co si na něj ještě nevydělali . 

      Bohužel patřím k těm , pro které byl ve své době modlou Quake 3 a kteří s ním strávili nemálo probdělých nocí v doprovodu tlupy podobně postižených kamarádů . Takže nezapomínám a pamatuji.

      Champions už teď zavání průšvihem , když si nedokáže udržet stabilnější komunitu a nové hráče neudrží ve hře na déle než deset minut zkoušky .

  • KrPa

    přibývají noví "Champions"


    🤮

    • michaliuz18

      radsej keby pridali novy obsah, mapy, rezimy, hre troska nieco pridali, ved je to furt o tom istom dokola , dedmeč a team dedmeč ,

      • battle royale ayyy! haha, ale necekam, ze bez respwanu by jakykoliv br rezim byl v takto rychle hre zabavny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit