Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele ja bych chtel vedet jak stahnut hry do ps2 docela mě to sere prosim piste na e-mail fry0006@seznam.cz dik *3* *13* *16*
  • Stejně nechápu tohle neustálé porovnávání NGP a 3DS. Je vidět, že obě konzolky se budou držet své vlastní dráhy a dělat soudy předem je zbytečné. Každá má potenciál, ale o jejich úspěchu rozhodnou opět především vývojáři a jejich nápady na obohacení herního zažitku a co nejlepšího využítí všech funkcí konzole. A hlavně, nezapomínejme, že jsme v první řadě hráči a pokud nám tyhle handeheldy do kapsy mají něco přinést - tak zábavu a né sváry kdo to má lepší. To ať už si každý přebere jestli se těší víc na své oblíbené značky s PS3 a nebo jestli je jeho srdci bližší Mario a Zelda ;)
  • nrvi někod aspon priblizný nazev ty hry co byla v 0.48-0.53
    • vsak je to tam napsany, pracovni nazev "Reality fighters"...
  • Safra kde to má telefon ? . To si myslí , že manažeři budou kupovat JENOM konzoli ? *2*
  • Tady je krásně shrnutý hype kolem NGP a sonyfanboys:

    http://angryplayer.blogspot.com/2011/02/psp2-ngp.html
    • Dobře napsané. Ostatně jako vždy. NGP vypadá zajímavě, ale rozhodně bych si koupil raději 3DS. Nintendo dělá vynikající hry. A kdo tvrdí opak, tak ten žádnou nehrál.
      • *1* Málo bylo Mária .....
        • Pokud budou mt hodnocení jako

          http://www.metacritic.com/game/wii/super-mario-galaxy-2

          tak ho opravdu bylo málo.
          • To mu nic neřekne. Přece nebude hrát takové dětinské cypoviny. Chce bejt cool, takže jedině velké bouchačky, drsní opálení chlápci a čupr cool grafika. Prej Mário, pche... to je pro děcka.
  • Pete.palis
    Mrkněte na Uncharted v HD...Epic!!;)

    http://www.youtube.com/watch?v=GI-GtIFgZgw&feature=related
    • koukam a nejak nevidimy ten vykon ps3 ale jen hnusne kostickovanou hru s omezenejma texturama notne zmensenejma a zkopresovanejma nic moc aspon ze to ovladani je zajimavejsi
      • Skuz vzít PS3 a narvat to do malý krabičky, pak poznáš proč tomu tak je.
  • Některé hry by vyžadovaly antialiasing, ale jinak se mi líbí ta různorodost ovládání a grafika asi bude ve výsledku taky parádní. Na druhou stranu, nic co bychom už mnohokrát neviděli, chybí něco nového...proto bych řekl, že přeci jenom má větší šanci 3DS... tohle je prostě dobrá konzole, možná i výborná, ale kde je něco navíc?
    • hledáš inovaci tak koumej nedívej se na grafiku ale jak to hraje:
      http://www.youtube.com/watch?v=wIx9h02Armo
      • Promiň, je to všechno hezky zabalené do jednoho zařízení, určitě úžasně výkoný stroj a výběr toho nejlepšího, co se dá do handheldu dnes nacpat, ale pohybová ovládání je sotva nějakou inovací. Samozřejmě, svou komplexností nemá konkurenci a může to být zábava, nikdy jsem proti NGP nenapsal křivého slova, je to fascinující mašinka. :-)
        Snad bych si jen v tomhle případě odpustil ten dotykový display, šmatat si před oči snad nechce nikdo, ale protože je to pouze volitelný způsob překonání překážky, pak to není negativum. ALE, stejně jako se shodují herní novináři po světě, 3DS nabízí něco extra navíc, byť v ostatních ohledech (výkon) jde o špatný vtip.
        • fakt nechapem co niektorí vidia na Nintende 3DS, keby nema 3D displej tak o neho nezakopne nikto.
  • Co se týče ceny ,na playcentru je přeobědnávka cena zatím 6500kč a sami říkají že nepočítají že by se měla potom cena nějak drasticky lišit. Já říkam že to bude tak za 7000kč maximálně:-D Ale jde vidět že NGP hraje ůplně jinou ligu jak 3DS.Taky záleží na lidech, podle mě to že hry budou skvěle vypadat , i hrát je hodně velké plus. Navíc na PSN je opravdu velká zásoba miniher.No nevím každý rozumný by měl sáhnout po NGP ale jak víme realita bude asi jinde:-(
    • zcestný názor: "každý rozumný by měl šáhnout po" nikdy nefunguje, vnucování svého názoru světu taky ne. Úspěšnost a kvalitu produktu určí zákazníci, ne čísla o výkonu, počtu polygonů,... Samozřejmě, NGP je namakanější, ale zároveň se i víc přibližuje velkým konzolím a upřímně, proč hrát to samé na PS3 i NGP? Není lepší zažít něco nového s 3D displayem u 3DS? Uvidíme, jak se hráči (i nehráči) rozhodnou...já bych osobně bral spíše 3DS, protože mi NGS nemůže připravit lepší zážitek z hraní, než PC. 3DS by mi dalo něco navíc, byť se nechystám koupit žádný handheld...
      • No tak to jsem přesně čekal mě celkem láka hraát COD multiplayer jak na PS3 a pak pokračovat na NGP nebo dejme tomo nějaké to GT.Je to věc názorů a pokud bude stát 3DS 6000kč a NGP tak 7000 tak pak kdo tu je zloděj:-D Ta sámá situace tu je i u PSP a DSI. PSP je jinde má daleko více možností plno MINI her plno Originálních her ale i pár hodně velkých her(TDU,GTA)nebo emulátory(megadrive.SNES,neoge),hry s ps1,čtečku knih, což jsou tuny zábavy těch her je prostě moc a nejlepší je takový člověk jako ty který nemá doma ani jeden systém a rozumuje o něčem očem ví kulové.
        • To že něco nemám doma ještě neznamená, že nevím, o čem to je. Naopak, pokud si dobře přečteš můj názor, tak používám stejné informace jako ty, jen je jinak interpretuju, ne tak dogmaticky.

          Samozřejmě, NGP je pro hardcore hráče, ale zde opravdu nevidím velký přínos oproti velké konzoli a na cestách a podobně podle mě není tolik klidu na ponoření se do velké hry. Co se týče emulátorů a podobně, to bych neřešil, to není přínos konzole, emulátory existují i na Android a rozhodně nejde o nic revolučního. Pokud nevidíš, že pro zkušeného hráče, který hrál už skoro všechno, je 3DS přínosnější, protože už je unaven pořád stejnými věcmi, tak ti to asi vysvětlit nedokážu. Já jsem intenzivně hrál na stařičkých videohrách, didkatiku a pak na všem od 386 výš, takže jsem těmito stále stejnými hrami znuděn. Ano, Nintendo dělá hry taky pořád stejné, ale přidává k nim vždy právě ten WOW efekt, který na hráče i nehráče zapůsobí, proto bude opět úspěšné. Stejně jako říkám, že ani 3DS mě nepřesvědčilo tolik, abych si ho pořídil. Já jen teď se svým PC čekám na dvě tři hry a odreagovávám se u transport tycoonu a fotbalového manažeru. Ale právě proto, že Nintendo přináší něco víc, byť ne tak hardcore, tak si ho koupí extrémní množství hráčů i nehráčů, NGP je vhodné jen pro opravdu hardcore hráče, kteří chtějí hrát doma i na cestách, těch tolik už není.

          Jinak, spíš bych řekl, že u 3DS se spekuluje o ceně kolem 7500Kč, takže to souboj bude ještě zajímavější, pokud výkonější a dospělejší handheld bude mít i zároveň nižší cenu. :-) Připomíná mi to mobily...znuděn WM jsem začal pokukovat po předražených applech, ale naštěstí přišel pěkný kompromis od googlu, bohužel ve světě konzolí nic takového nevidím, byť mě nejvíc láká PS3 (mám slabost pro JRPG, mangu a anime)

          Přesto, nebo právě proto, bych si klidně vsadil, že 3DS bude úspěšnější, protože vidím handheld s dospělými hrami jako víceméně zbytečnost...
          • 3ds vyhrává i s cenou. V obchodech u předobjednávek stojí pod 5000Kč, což mi na handheldu s 3D zobrazením přijde skvělý. PSP2 tolik stát si myslím ani nebude.
            • očekávaná cena 3DS je podle distributora někde těsně pod 7000 Kč, přičemž v USA stojí 250 USD. NGP se odhaduje tak na 350 - 400 USD tj. v Kč bych nebyl překvapený cenou kolem 9 - 10 tis.
      • Dovolím si přidat svůj názor - PSP2 bude více pro harcore hráče a doufám že se ponese v duchu psp.Na 3DS wow efekt (3D) brzy opadne a vsadím se že to opět skončí tak,že si na něm zahraješ "milion" hříček + hry od nintenda (mario atd.) U psp se mi líbilo že si zapnu vysoce kvalitní hru srovnatelnou s verzí pro velké konzole třeba v postely vedle spící manželky aniž bych jí rušil.Mě to tak vyhovovalo a nikoho neobtěžuju s obsazením velké tv (bohužel velké LCD nemáme 2-3 kusy po baráku a na malé tv to není ono),nebo třeba vrčením pc (konzole).Je to samozdřejmě věc názoru,ale já dávám opět přednost psp.A samozdřejmě nechci vnutit nikomu názor že 3DS je o ničem - všichni víme jak to zase dopadne .Nintendo si koupí další vidle pro přehrabování peněz.Když tak o tom přemějšlím,že jim z nich ještě není blbě *1* .
        • Tak to je samozřejmě všechno pravda. :-) Nintendo recykluje odporným způsobem a NGP je jasnou volbou pro toho, kdo chce hrát na handheldu velké hry, ale podle mě takových lidí bude nakonec o dost míň než těch, kteří se chtějí pobavit, zažít něco nového (3D)... Kdybych si musel jednu vybrat, tak rozhodně 3DS a ani mě moc neláká hrát velkou hru vedle spící manželky (v mém případě tedy přítelkyně), ale může to být docela zábavné- alespoň bych neusnul dřív a nerušil ji chrápáním. :-D
  • Pokud nebude cena přemrštěná, tak tohle bude první handheld, který si koupím. Sony bravo!
  • Když se kouknu na design 3DS a NGP,tak někdo tu zaspal o pár let dozadu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit